Ultima actualizare: 24 iulie 2019

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a utiliza Pariurile sportive România operate de noi.

Your access to and use of the Service is conditioned on your acceptance of and compliance with these Terms. These Terms apply to all visitors, users and others who access or use the Service.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci este posibil să nu accesați Serviciul.

Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri web sau servicii ale terților care nu sunt deținute sau controlate de România Sports Betting.

România Sports Betting nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe. În plus, luați la cunoștință și sunteți de acord că România Sports Betting nu va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile. pe sau prin intermediul oricăror astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim insistent să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a pune în aplicare vreun drept sau prevedere a acestor prevederi. Termenii nu vor fi considerați o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Modificări

Ne rezervăm dreptul, la la propria discreție, să modifice sau să înlocuiască acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este semnificativă, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 15 zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror termeni noi. Ceea ce constituie o modificare materială va fi determinat la discreția noastră exclusivă.

Prin continuarea accesării sau folosirii Serviciului nostru după ce aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să nu mai utilizați Serviciul.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm contactați noi aici.