TheScore
TheScore

TheScore Bet Review

Înscrie-mă la TheScore!Înscrie-mă!

Începând ca o companie de media sportivă din România, | ||158theScore acum operează și case de pariuri sportive în anumite state sub numele theScore Bet. Compania și-a lansat primul pariu sportiv în 2019 – în New Jersey – și are de gând să se extindă în România. Cu toate acestea, theScore Bet este momentan indisponibil în țara natală. Deși nu puteți folosi casa de pariuri sportive, puteți afla despre aceasta în recenzia noastră a aplicației theScore Bet.

 • Aplicația de pariuri mobilă bine concepută
 • Piețe excelente de pariuri în timpul jocului
 • Cunoaște bine piața din America de Nord
 • Opțiunea de plată Play+ este unică
 • Nu pot plasa pariuri pe site-ul lor
TheScore
Bonusul TheScore

Utilizatorii noi din statele în care operează pariuri sportive theScore Bet sunt eligibili pentru unbonus de bun venit în valoare de până la 1000 USD.

Deposit and Claim this € Bonus

theScore Bet România Pariuri sportive

Lansat în 1994 caSportscope – în esență un ticker cu sport, știri și informații despre pariuri – și și-a schimbat numele theScore în 2000 – compania are o istorie lungă în România ca o nouă sursă pentru sport.

Totuși, după ce și-a vândut rețeaua de televiziune către Rogers (proprietar). din Sportsnet) – theScoreschimbat într-o companie exclusiv digitală (aplicație, site web și rețele sociale). După șapte ani de creștere a bazei de utilizatori, theScore a lansat theScore Bet – alăturându-se Sports Interaction și serviciilor provinciale de pariuri sportive ca singurele case de pariuri sportive care au sediul central în România. În prezent, au un parteneriat cu Penn National Gaming (care operează pariuri sportive și cazinouri în Statele Unite).

În timp ce theScore Bet estesituat în Toronto, Ontario – it does not yet operate in România. The company is very interested in entering the România market as theScore Bet România – and hopes to get preferential treatment once provinces can legalize and regulate single-event betting.

 • Bonus de înscriere la theScore Bet

  3,5/5

  theScore Bet oferă utilizatorilor noi din cele patru state în care operează un bonus de bun venit în valoare de până la 1000 USD. Asta înseamnă că vorpotrivire 100% din prima ta depunere, începând de la 10 USD și valorând până la 1000 USD. În timp ce potrivirea totală a bonusului de bun venit este mare – banii bonus se transformă lent în numerar, pe care îi puteți retrage (doar 5% din fondurile bonus se transformă în numerar după fiecare pariu). Aceasta este o rulare mult mai mare decât casele de pariuri sportive populare din România, cum ar fiBodog.

  theScore Bet a început recent să ofere unfără riscuri. bet opțiune ca bonus pentru noii utilizatori. Puteți paria până la 500 USD pe primul pariu – iar dacă pierdeți, primiți înapoi primele pariuri pierdute sub formă de credite pe site.

 • Promoții și concursuri theScore Bet

  3,25/5| ||277

  There are a few promotions and contests available at theScore Bet. They include daily odds boosts on MLB, NHL, and NBA – as well as free bets if you pariți pe un jucător care marchează primul (și el nu înscrie primul, dar echipa sa câștigă).

  Celecreșterea cotelor sunt întotdeauna o caracteristică plăcută, dar lipsa altor promoții și concursuri este oarecum dezamăgitoare.

 • site-ul web Score Bet

  1.25/5

  Ce este cel mai dezamăgitor despre theScore Bet este site-ul lor.Nu puteți paria pe site-ul Score Bet. În afară de informații despre pariuri, promoții, o secțiune de întrebări frecvente și despre cum să descărcați aplicația – site-ul nu oferă nimic. Este dezamăgitor că nu poți folosi site-ul web pentru a paria – și noi anocăm o mulțime de puncte din cauza asta. theScore România a fost întotdeauna o aplicație mobilă și se vede.

 • theScore Bet Live Betting

  4.25/5

  Ca o companie avansată în tehnologie – || |360live sports betting at theScore Bet is a strength. Pariurile live la theScore funcționează excelent – ​​cu cotele actualizate instantaneu, iar numărul de piețe (inclusiv jocuri, echipe și elemente de recuzită pentru jucători pentru unele sporturi live) este destul de robust.

 • theScore Bet Customer Service

  4.25/5

  The lipsa unei funcții de chat live doare pariurile sportive theScore Bet. Majoritatea caselor de pariuri sportive online, cum ar fiSports Interaction, oferă suport 24 de ore pe chat live. theScore Bet oferă răspunsuri și ajutor numai prin întrebări frecvente, un număr de telefon gratuit și e-mail. Pentru o companie atât de modernă, a fost surprinzător să vedem lipsa suportului prin chat live.

 • Cote de pariuri theScore Bet

  3.5/5

  oferte de pariuri sportive theScore bet o selecție competitivă de cote de pariuri pe cele mai populare sporturi din America de Nord. Pe măsură ce oferă știri unei baze mari de utilizatori din America de Nord, eiștiu ce iubesc clienții lor cel mai mult.

  Acest lucru are ca rezultat theScore NFL, theScore NBA și piețele de pariuri theScore NHL sunt puternice, în timp cealte sporturi de pe casele de pariuri sportive nereprezentate. Cotele de pe piețele la theScore Bet sunt comparabile cu alte case de pariuri sportive americane.

 • Metode de depunere theScore Bet

  4/5

  Pariurile sportive theScore Bet oferă pariorilor un câteva moduri de a adăuga fonduri în contul lor. Pariotorii pot folosi ACH, cecuri electronice, majoritatea cardurilor de debit și de credit (nu American Express, dar acceptă cardul Discover) șitheScore Bet Play+ cardul preplătit.

  Pe scurt, cardul preplătit Play+ este un card Discover preplătit care se leagă direct la portofelul tău virtual theScore Bet. Este oopțiune convenabilă pentru pariorii care nu pot scoate bani din contul lor în alt mod.

 • theScore Bet Pariuri mobile

  4.75/5

  Deși site-ul are nevoie de o revizuire masivă, aplicația mobilă theScore Bet este excelentă. Fiind o companie concentrată pe crearea celei mai bune aplicații de știri sportive din America de Nord în ultimii zece ani, este clar de ce. Aplicațiafuncționează incredibil de lină și plină de informații utile despre pariuri, tendințe și statistici privind evenimentele viitoare.

Linia de bază pe theScore Bet

Pariurile sportive theScore Bet îndreaptă unele lucruri și ratează altele. Pentru un jucător nou, care operează doar în câteva state, produsul este bun. Lucrurile pe care le fac bine – cum ar fi pariurile mobile și pariurile sportive live – sunt făcute foarte bine. Cu toate acestea,lipsa unui site web și a funcțiilor de chat live a rănit pariurile sportive Score Bet. Întrucât în ​​prezent operează doar în patru state, ne așteptăm ca, pe măsură ce își extind raza de acțiune, își vor extinde serviciile.

theScore Betplanifică să intre pe piața din România once provinces legalize single-event betting. Having a head office in Toronto helps them score some points from Românias. However, their sportsbook is designed for experience punters and does not match the betting options available from the casele de pariuri sportive online disponibile în prezent în România.

TheScore
Vizitați TheScore și vedeți singur...

Vrei acces la acest bonus? Deschideți un cont la TheScore și faceți o primă depunere.

Ok! Să verificăm TheScore! 

Întrebări frecvente despre theScore Bet

 • În ciuda faptului că sediul lor central este situat în Toronto,Românias nu poate folosi pariurile sportive Score Bet. Aceștia pot folosi aplicația de știri Score.

 • Pariurile sportive Score Bet sunt în prezent disponibilă numai pentru pariorii cu vârsta peste 21 de ani, aflați înNou Jersey, Colorado, Indiana și Iowa. Persoanele care vizitează aceste state – cu vârsta de 21 de ani și peste – pot plasa pariuri folosind aplicația mobilă Score Bet.

 • theScoreeste situat la 500 King Street West, Toronto, Ontario, M5V 1L9. Biroul găzduiește pariurile sportive Score Bet și aplicația lor de știri sportive. Biroul este la doar câteva străzi distanță de SportsNet – compania care și-a cumpărat rețeaua de televiziune.

 • theScore Bet are intenția de a intra în pariurile sportive din România. piață o datăBill C-218 trece în lege.

 • Pariurile sportive Score Bet sunt în prezent disponibil în patru state: New Jersey, Colorado, Indiana și Iowa. Datorită unuiparteneriat cu Penn National Gaming (care operează cazinouri și case de pariuri sportive), cât de mult și unde se vor extinde în SUA este imprevizibil.

 • Da, pariurile sportive theScore Bet estedisponibilă exclusiv pentru o aplicație mobilă. Nu există nicio opțiune de a plasa pariuri pe site-ul theScore Bet.

 • Noinu recomandăm utilizarea unui VPN pentru a accesa Score Bet. Utilizarea unui VPN poate duce la pierderea câștigurilor și la trecerea contului pe lista neagră din casa de pariuri sportive.

 • Toate profiturile din jocurile de noroc de peste 600 USD (într-un an) sunt | ||607subject to taxation în Statele Unite. Aceasta include profiturile câștigate pe aplicația theScore Bet.

  Româniile nu plătesc impozite pe profitul câștigat de jocurile de noroc în România sau offshore. Dacă aplicația Score Bet deschide case de pariuri sportive în România, câștigurile nu sunt supuse impozitării decât dacă sunteți considerat un parior profesionist (care obțineți majoritatea sau întregul venit prin jocuri de noroc) sau legea se modifică.

 • În timp ce pariurile sportive theScore Bet oferă cote pentru o gamă largă de sporturi interne și internaționale – cea mai bună selecție este peNFL, NHL, NBA, MLB și UFC. Celelalte sporturi de la theScore sunt disponibile, dar nu sunt aproape la fel de bine reprezentate.

 • Ca orice pariuri care operează în Statele Unite –theScore Bet este supus restricțiilor regionale cu privire la ceea ce este disponibil. În funcție de statul în care locuiți, este posibil să nu aveți opțiunea de a paria pe sporturi universitare (sau doar pe echipe de colegiu din stat), sporturi de amatori, sporturi de liceu și eSports. Ceea ce este restricționat în fiecare regiune poate fi modificat.

 • Nu, theScore Betnu acceptă Bitcoin ca plată.

 • theScore Bet sportsbook offers două oferte diferite de bun venit pariorilor – un meci la prima depunere sau un prim pariu fără riscuri. În timp ce opțiunile de bonus de bun venit disponibile sunt respectabile, theScore Bet ar putea extinde promoțiile și concursurile către clienții existenți.

  Oferă, de asemenea,creșteri zilnice de cote și alte promoții ciudate – dar nu este la fel de multe ca alte case de pariuri sportive.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de euro