Sportsbook
Sportsbook

Sportsbook.ag Review

Înscrie-mă la Pariuri sportive!Înscrie-mă!

 

Noastre Rezumat rapid al Sportsbook.ag Pariuri sportive... - Pariorii online din România vor să știe că au de-a face cu o companie care îi stă în mod special și Sportsbook.ag își pune accent pe atragerea jucătorilor din BC la Newfoundland. Una dintre cele mai mari cărți de acolo, Sportsbook.ag are o mare legiune de fani ai pariurilor sportive online.[+]

În timp ce multe case de pariuri sportive online sunt situate în larg sau în Europa, Sportsbook.ag este licențiat în Comunitatea Kahnawake Gaming din Quebec, bucurându-se astfel de credibilitate în comparație cu unele dintre „ operațiuni de zbor pe timp de noapte” acolo. 

 • Obcentrare reînnoită pe serviciul clienți
 • O mare varietate de opțiuni de pariuri
 • Depunerile sunt ușoare cu numeroase metode
 • Pariuri live minime
Sportsbook
Bonus pentru pariuri sportive
25% Bonus

REVENICAȚI-VĂ BONUS - Primiți un bonus de 25% până la 500 USD la prima depunere astăzi la Sportsbook.ag! Sunteți gata să vă alăturați locului în care toți pariază?

DAU MĂ LA SPORTSBOOK.AG!

Sportsbook.ag România Sports Betting

 • Sportsbook.ag Sign- Up Bonus

  3.75/5

  Sportsbook.ag oferă tuturor membrilor noi un bonus de 25% la prima lor depunere, până la 500 USD gratuit. Sună bine, nu? Ei bine, rețineți că acest bonus special de înscriere oferit de Sportsbook.ag vine cu o rulare de 5X la cote de  (-125), 1,8 sau 4/5, ceea ce este mai ușor decât ar putea părea această mică ecuație. Ne place cât de transparente sunt cu termenii și condițiile acestei oferte, deoarece toate detaliile sunt clar definite pe site.

 • Sportsbook.ag Promoții și concursuri

  3.5/5

  În ceea ce privește promoțiile și concursurile, Sportsbook.ag va atrage fanii România Sports Betting cu gama sa largă de concursuri inovatoare și promoții speciale. E-mailurile de pariuri sportive conțin oferte grozave de bonusuri de depunere, în timp ce pe site veți găsi un calendar zilnic de oferte grozave, inclusiv Vineri cu sucuri reduse, 10% redepozitare de marți, oferte speciale Twitter, Freeroll-uri și concursuri Pick’em. Recompense valoroase pentru jucători „specifice lui Canuck” sunt, de asemenea, disponibile pentru toate România.

 • Site-ul Sportsbook.ag

  4.25/5

  Unul dintre cele mai frumoase site-uri pe care le arăți' Voi găsi, Sportsbook.ag îmbină funcționalitatea ușor de navigat cu un design grozav pentru a vă oferi acel sentiment de „Pariuri sportive de la Vegas”. Oferta lor de pariuri pe mobil profită într-adevăr de ecranul mai mic, astfel încât nu va trebui să defilați și să derulați la fel ca în cazul concurenței. În cele din urmă și cel mai important, atunci când contează și vă grăbiți să primiți pariul pe site-ul Sportsbook.ag, veți ajunge acolo în câteva secunde.

 • Pariuri live Sportsbook.ag

  4/5

  Pentru o pariuri sportive cu o reputație atât de renumită, ai crede că produsul de pariuri live al Sportsbook.ag ar fi unul dintre lideri, dar te-ai înșela amarnic. Veștile bune? Oferă pariuri live pe hochei NHL și pe playoff-urile NHL. Vestea proastă? Ei nu își fac publicitate cu adevărat opțiunilor de pariuri live și nici nu oferă un program al evenimentelor viitoare, așa că va trebui să vă descurcați singuri. Am fost puțin dezamăgiți că pariurile live au loc în casa de pariuri sportive, spre deosebire de un produs separat, precum multe dintre ofertele concurenței.

 • Sportsbook.ag Serviciul Clienți

  4.25/5

  Deși este adevărat că Sportsbook.ag avea o reputație mediocră pentru serviciul pentru clienți în vremurile trecute, o nouă echipă de management a adus o atenție reînnoită serviciilor pentru clienți. Acum este mai ușor ca niciodată să rezolvi orice întrebări sau preocupări pe care le-ar putea avea membrii. Sportsbook.ag oferă o opțiune de chat live și un serviciu de e-mail direct, ambele disponibile 24/7. Lipsa unui număr de telefon gratuit este nedumerită, dar cu echipa de îngrijire a clienților întotdeauna la doar un clic distanță prin Live Chat, probabil că este redundant în acest moment.

 • Cote de pariuri Sportsbook.ag

  4/5

  În ofertele lor de cote de pariuri sportive Sportsbook.ag se deosebește. Cu o colecție completă de cote standard, pe lângă Futures, Exacts, Parlays, Teasers, Cross-Sport Props, Margin of Victory cote, Player Props și multe altele, Sportsbook.ag câștigă note mari. Obținerea biletului de pariu este ușor și rapid și nu veți plăti prea mult pentru majoritatea favoriților - ceea ce înseamnă că Sportsbook.ag va atrage atât pariorii ocazionali care doresc o mulțime de opțiuni, cât și pariorii înțelepți care nu vor să fie înșelați. suc crescut.

 • Sportsbook.ag Metode de depunere

  3.75/5

  Cunoaștem cu toții problemele financiare cu care se confruntă casele de pariuri sportive, inclusiv site-urile de pariuri sportive din România, dar cu asta rețineți că ofertele de depozit ale Sportsbook.ag reflectă opțiunile populare oferite de multe alte case de pariuri sportive. Membrii pot depune prin card de credit Visa, ECOcard, Transfer numerar, Moneybookers și Neteller. Cele mai multe dintre aceste metode de depunere sunt disponibile pentru pariorii din România. Odată ce pariorii au făcut depunerea inițială, un e-mail rapid către[email protected] primește bonusul de bun venit de 25% adăugat la bankroll în termen de 24 de ore.

This block will not allow us to leave it empty. 

Sportsbook
Vizitați Sportsbook și vedeți singur... 25% Bonus

Vrei acces la acest bonus? Pur și simplu vizitați Sportsbook.ag prin linkul de mai jos, deschideți-vă contul și faceți o primă depunere.

Faceți clic aici pentru a vizita Sportsbook.ag! 
Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 25%