Sportingbet
Sportingbet

Recenzia pariului sportiv

SIGN ME UP AT Sportingbet!Înscrie-mă!

Face parte din familia de afaceri de pariuri GVC Holdings, care include Bwin și Ladbrokes, Sportingbet a fost conceput în 1997. Imitând site-urile lor surori,pariurile sportive de calitate sunt prioritatea principală la sportingbet.com. ElectraWorks LTD operează Sportingbet care oferă și un cazino LIVE plin de acțiune. Licențiat și reglementat de Comisiile de jocuri de noroc din Gibraltar și din Marea Britanie ajută la asigurarea jocului corect la acest veteran al industriei de pariuri online.

 • Las Vegas Style LIVE Casino
 • Suport puternic al companiei-mamă
 • Accept Heavy Hitters and Newbies
 • E-mailul este Ajutorul principal al serviciului pentru clienți
Sportingbet
Bonus Sportingbet

Oferte Bonus Sportingbet – Subliniat în secțiunile de mai jos, România au acces la o combinație ușoară de recompense pentru jucători pe site-ul web Sportingbet.

Depozit și Revendicați acest bonus

Sportingbet România Pariuri sportive

Dedicat să le aducă pariorilor cea mai bună experiență posibilă de pariuri sportive,Sportingbet are o tradiție îndelungată de a fi un „în primul rând pariurile sportive”. ” furnizor de pariuri online. Luând în calcul site-urile subsidiare de cazinou și de poker, Sportingbet se mândrește cu peste 2,5 milioane de clienți care provin din peste 200 de țări din întreaga lume. Bine respectat în lumea sportului, Sportingbet a sponsorizat echipe precum Wolverhampton Wanderers, dinPremier League, în trecut. Săpând în detalii, consultați recenzia noastră online Sportingbet despre acest gigant de pariuri sportive și cazinouri!

 • Bonus de înscriere la Sportingbet

  3.25/5

  Limitat, și cu siguranță nu foarte sclipitor, Sportingbet oferă o combinație ușoară de diverse recompense pentru jucători, deoarece preferă să se concentreze pe oferirea unei experiențe grozave de pariuri sportive.Sperând că va fi oferit în curând clienților lor din România – noii clienți din Marea Britanie sunt eligibili pentru a colecta un pariu gratuit de rezervă la Sportingbet. Cu o depunere de minim 10 USD, plus un prim pariu minim de 10 USD, jucătorii colectează un pariu gratuit de 10 USD dacă primul lor pariu este un bilet pierdut.

 • Promoții și concursuri Sportingbet

  2,25/5

  Face parte din pachetul promoțional și concursuri,pariorii Parlay pot colecta un pariu de 10 USD o dată pe săptămână cu bonusul „Clubul de pariuri gratuite săptămânale”. Această recompensă este generată dacă jucătorii plasează cinci pariuri acumulate de 5 USD între luni și duminică. Canucks pot fi „Mobile Master” lunar și pot primi un pariu gratuit de 250 USD dacă înregistrează cele mai multe pariuri câștigătoare prin aplicația mobilă Sportingbet. Consultați site-ul pentru termenii și condițiile bonusului Sportingbet.

 • Site-ul Sportingbet

  3/5

  Stivuit până la capriori, cu opțiuni de pariere sportive non-stop, | ||301LIVE sports betting odds greet bettors using their Sportingbet login credentials. În timp ce site-ul web pare a fi ocupat, clienții Sportingbet vor zbura pe diferite platforme în doar câteva minute. Navigarea de la casa de pariuri sportive la secțiunea cazinou sau bancară este rapidă și ușoară. Pentru un plus de confort pentru jucători, un sistem cu un singur portofel este utilizat pentru cazinouri și pariuri sportive.

 • Pariuri live Sportingbet

  4/5

  În timp ce „Vânătorii de bonusuri” vin simțindu-se puțin goale,Canucii care se bucură de pariurile LIVE își primesc completați și multe altele în Pariuri sportive și Cazino. Laser concentrat pescena mondială a fotbalului, opțiunile de pariuri Sportingbet oferă și o listă lungă de ligi sportive profesionale și universitare din America de Nord. Pariurile LIVE non-stop, inclusiv o gamă largă de jocuri de slot și jocuri de masă în stil Las Vegas, sunt disponibile 365 de zile pe an la Sportingbet.

 • Serviciul clienți Sportingbet

  4.25/5| ||380

  Clients ourselves, we are pleased to report that playing at Sportingbet is predominantly hassle and snag free. That’s a good thing since the Sportingbet customer service area does not offer LIVE Chat help. That said, paritorii nu sunt lăsați în întuneric dacă întâmpină probleme deoarece formularul de e-mail încorporat generează răspunsuri rapide la orice întrebări pe care le-ar putea avea pariorii. Acoperă o combinație de informații generale - este disponibilă și o secțiune extinsă de întrebări frecvente.

 • Cote de pariuri Sportingbet

  4,5/5

  Strălucind puternic, ca un far pe Peisajul pariurilor de pariuri sportive,Lista de cote la pariuri la fotbal, hochei, baseball și baschet este una dintre cele mai lungi din afacerea cu handicap online. Cotele înainte de joc, care sunt publicate în timp util, plus liniile LIVE în timpul meciului sunt abundente în fiecare zi. Pariorii Parlay și futures vor râvni la vasta selecție de prețuri afișate pentru pariurile acumulate și în playoff de campionat.

 • Metode de depunere Sportingbet

  4/5

  Sportingbet oferă o varietate de opțiuni de depunere pentru a simplifica experiența clienților de pariuri. Metodele de plată includ portofele electronice online populare, cum ar fi Paypal, Neteller și Skrill, carduri cadou de credit și preplătite, plus transferuri bancare.Finanțarea contului începe de la un minim de 25 USD și un depozit maxim de 40.000 USD este acceptat cu unele metode bancare. Plafonul maxim înalt este fantastic pentru jucătorii grei, deoarece sunt acceptate pariurile mari Sportingbet.

 • Pariuri mobile Sportingbet

  4,25/5

  Lideri de lungă durată, în toate domeniile de pariuri online,echipa de la Sportingbet este specialiști în pariuri mobile. Din mers, clienții pot alege o descărcare a aplicației Sportingbet, disponibilă în versiunile Android sau iOS, sau se pot conecta direct la site-ul desktop Sportingbet. Accesate cu smartphone-uri și tablete populare, platformele intuitivecazinouri și pariuri sportive sunt elegante și concepute pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă de pariere pe mobil.

Sportingbet Concluzie Recomandare de pariuri sportive

România 'Cappers, care caută acțiuni de pariere de calitate și fără sens, se vor simți ca acasă în zonele de pariuri Sportingbet.Angajamentul de a oferi o selecție uriașă de opțiuni zilnice de handicap sportiv, cu cote mari și prețuri competitive, este un avantaj major găsit în casa de pariuri sportive Sportingbet. Oferirea a sute de jocuri de cazino standard și LIVE „Frill a minute” este un bonus suplimentar Sportingbet. Deși nu sunt mari în privința recompenselor jucătorilor, înregistrarea simplă și operațiunile bancare convenabile îi ajută pe parioși să intre în acțiune rapid și în siguranță. Recomandăm Sportingbet fanilor de jocuri de noroc online din Great White North!

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE: Bonus