Sportbet
Sportbet

Recenzie Sportbet

Înscrie-mă la Sportbet!Înscrie-mă!

Înființat pentru prima dată ca cazinou online în 1996, Sportbet este situat și licențiat în San Jose, Costa Rica. Dispunând de software de înaltă tehnologie, o atmosferă de pariere sigură și sigură, plus o mare varietate de oportunități de jocuri de noroc, Sportbet oferă o experiență captivantă în stil Las Vegas. Face parte din grupul de pariuri bine consacrat 5Dimes, Sportbet este susținut de asistență pentru clienți LIVE non-stop.

 • Programul de recompensă pentru jucători Cash Back
 • Partea sportivă este optimizată pentru dispozitive mobile
 • Extensive Selection Of Sports Betting Options
 • Limitele minime ale depozitului sunt destul de mari
Sportbet
Bonus Sportbet
30% Bonus

Înscrieți-vă și finanțați un cont personal de pariuri pentru a profita de Programul de bonus Sportbet Super Saver.

Claim This Bonus Today!

Sportbet România Introducere

Prezentă o casa de pariuri sportivă plină de sporturi de tot felul, cazinouri cu dealer obișnuit și LIVE, plus acțiuni de pariuri cu curse, poker și bingo , există ceva pentru toată lumea la Sportbet. Disponibil pentru România de la o coastă la alta, Sportbet oferă o gamă vastă de recompense pentru jucători, concursuri și instrumente de pariere care îi ajută pe parioși să ia decizii informate privind handicapul. O platformă intuitivă de pariuri LIVE, disponibilă cu majoritatea dispozitivelor accesibile pe internet, ține pariorii conectați de oriunde în România.

 • Bonus de înscriere la Sportbet

  3.75/5

  Vartă în varietate, Sportbet oferă clienților noi o gamă de opțiuni de bonus de înscriere. Toate conturile nou create sunt creditate automat cu bonusul de bun venit din programul Super Saver Bonus de 30%. Această recompensă pentru jucători include -107 prețuri reduse pentru sucuri pentru o selecție largă de linii de sport. Clienții care preferă jocurile gratuite sau ofertele de rambursare pot contacta echipa de asistență clienți prin LIVE Chat pentru a discuta despre schimbarea primei opțiuni de bonus de depunere. Consultați termenii și condițiile bonusului înainte de a accepta orice recompense pentru jucători cu rambursare în numerar.

 • Promoții și concursuri Sportbet

  3,75/5

  Dincolo de recompensele bonus de înscriere , Sportbet oferă o listă extinsă de promoții și concursuri. Aceasta include Concursul de Pariuri Sportbet care plătește premii pentru serie de 5, 10, 15 și 25 de alegeri câștigătoare consecutive – acesta din urmă plătește un premiu în numerar de 2500 USD. Pariorii de cai primesc cote în timp real, de la principalele piste din America de Nord, plus 10% suplimentar la toate biletele de succes „WIN” și exotice încasate în Racebook. Jucătorii de cazinou pot colecta bonusuri speciale care sunt enumerate pe o „Pagină de bonusuri” informativă de pe site-ul web Sportbet.

 • Site-ul Sportbet

  3.5/5

  Deși prezintă un aspect diferit, un fundal negru (în loc de alb) fiind principala diferență, site-ul Sportbet este practic, o copie carbon a companiei lor mamă 5Dimes. Aceasta include bara de titlu, care facilitează accesul ușor la fiecare opțiune de pariere. În partea de sus a paginii, de la stânga la dreapta, platformele oferite sunt pariuri sportive, cazinouri, cazinouri cu dealer live, minijocuri,Racebook, loterie, bingo și poker . O distragere minoră - pagina de pornire este foarte aglomerată, deoarece anunțurile cu rotație rapidă se schimbă la fiecare două secunde.

 • Sportbet Live Pariuri

  4/5

  Oferit pentru o gamă largă de sporturi, Sportbet oferă acțiune captivantă în timp real prin platformele lor Ultra și Extra. Pariurile în joc includ pariuri pe linie monetară și spread, pluspropoziție oferte precum ce echipă va atinge un anumit nivel de puncte sau ce jucător va înscrie următorul. Fanii Parlay au acces ușor la pariuri LIVE pe fotbal, fotbal american, hochei, baseball, baschet, tenis și golf. Fanii jocurilor de masă au acces la Dealeri LIVE în timp ce joacă Baccarat, Blackjack și Ruletă în Sportbet Vegas Live Casino.

 • Serviciul Clienți Sportbet

  4.5/5

  Disponibil non-stop, 365 de zile pe an, conectarea la Serviciul Clienți Sportbet este rapidă și ușoară. Clienții cu un cont activ pot primi ajutor cu privire la orice probleme pe care le pot avea prin Live Chat. Am considerat că reprezentanții de îngrijire a clienților sunt amabili, profesioniști și de ajutor. Fiind una dintre cele mai interactive companii de pariuri, Sportbet este unul dintre puținele site-uri care încă încurajeazăsporturile și pariurile cu cai prin intermediul operatorilor de telefonie fără taxă. Pagina de întrebări frecvente „Centrul de ajutor” Sportbet este o referință rapidă la îndemână și este oferit și asistență prin e-mail.

 • Linii de pariuri Sportbet

  4.5/5

  Cu câteva dintre cele mai clare linii din industria pariurilor sportive online, Sportbet este renumit pentru cotele reduse la sucuri de -107. Jucătorii care acceptă bonusul Super Saver de 30% primesc mai puțină vigoare la pariurile la fotbal, baseball, hochei, baschet, tenis și box/MMA. Aceste cote sunt aplicate unei varietăți de opțiuni de pariere, inclusiv ATS, direct, totalul jocului și parlay pariuri. Sportbet nu așteaptă ca concurența să afișeze prețuri, deoarece primele lor linii sunt întotdeauna unele dintre primele disponibile oriunde online - în special cote NFL.

 • Metode de depunere Sportbet

  4/5

  Toți clienții Sportbet, care trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a accesa site-ul, au acces la o mare varietate de opțiuni de depunere și retragere în secțiunea bancară. Am fost oarecum surprinși de faptul că minimul de finanțare a contului este de 50 USD atunci când folosim carduri de credit. Tranzacțiile financiare circulă prin protocoale moderne de securitate, iar fondurile sunt transferate rapid către un bankroll privat cu majoritatea metodelor de depunere. Jucătorii trebuie să își verifice informațiile personale cu personalul de certificare a clienților Sportbet înainte de a trimite fiecare cerere de retragere.

 • Pariuri mobile Sportbet

  4.25/5

  Deși nu au fost promovați la site-ul web, pariorii pot lua Sportbet cu ei atunci când sunt în mișcare, deoarece site-ul principal este accesibil de pe majoritatea telefoanelor inteligente, tabletelor și laptopurilor. Atâta timp cât pariorii au un dispozitiv acceptat și conectat la internet, pariurile din mers în casa de pariuri sportive, cazinou, pariuri de curse sau în rețeaua Grand Poker sunt o briză. Încărcând fulgerător, cu un aspect curat și o senzație foarte intuitivă, am folosit un iPad pentru a testa sistemul și nu ezităm să acordăm două degete în sus la pariurile de la distanță cu Sportbet.

Recomandare finală Sportbet

Așa cum sa menționat în deschidere, Sportbet face parte din grupul de pariuri 5Dimes. Nu este menită să înșele sau să inducă în eroare pariorii, aceasta este o practică comună în industria pariurilor sportive online, așa cum cazinourile fizice precum Mandalay Bay și Aria fac parte din grupul MGM din Las Vegas. Odată ce jucătorii sunt înregistrați și își finanțează bankrollul, prin intermediul proceselor rapide și sigure de înscriere și bancare, aceștia obțin acces instantaneu la 5Dimes și Sportbet, deoarece ID-ul de utilizator și parola sunt acceptate pe ambele site-uri.

Înainte de fuziune. cu 5Dimes, Sportbet a fost văzut de unii ca un site mediu de pariuri. Acea percepție s-a schimbat dramatic, deoarece 5Dimes a fost una dintre cele mai respectate case de pariuri online de la înființarea lor în 1996. Încărcată cu o abundență de opțiuni de handicap sportiv din America de Nord și internaționale, multe oferite cu prețuri vig reduse, România Sports Betting recomandă adăugarea Sportbet. ca parte a unui stabil solid de pariuri sportive online.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE: || |66330% Bonus