Spin Palace Sports Spin Palace Sports

Bonus Spin Palace Sports

OBȚINEȚI BONUSUL MEU ACUM!
interacționează
mastercard
visa
Cum să obțineți recompense Spin Palace Sports Bonus

Inițial lansat în 2001, ca un cazinou online în stil Las Vegas, Spin Palace și-a câștigat constant o poziție solidă ca destinație de top pentru pariuri sportive. Înregistrarea rapidă, operațiunile bancare simple și sigure, plus sute de opțiuni de pariere zilnice, sunt legate împreună cu un pachet extins de recompense pentru jucători.

200 USD Bonus 200 USD. Pariu sport gratuit + Bonus de cazinou de 1.000 USD
 1. 1 Conectați-vă la Spin Palace Sports =>faceți clic aici
 2. 2Finalizează un proces simplu de înregistrare de un minut
 3. 3Încărcați-vă contul cu opțiuni de finanțare populare
 4. 4Obțineți acces instantaneu la o varietate de opțiuni de pariuri
Bonus maxim
200 USD
Depozit minim
10
Rollover
5x
Funcții sportive Spin Palace
 • Disponibil pentru redare pe dispozitive mobile|| |242
 • Thousands Of Sports Betting Fixtures
 • Cele mai recente tehnologii asigură toate platformele
 • Jocuri de cazinou ultra moderne de acțiune live
Bonus de 200 USD Spin Palace Sports Surf Over To Spin Palace > Faceți o primă depunere > Colectați A Pariu gratuit de până la 200 C$ Înscrieți-vă acum

Bonus de înscriere Spin Palace Sports

Copii noi pe blocul trebuie să facă un zgomot care să-i facă remarcați în comunitatea de pariuri sportive online. Din acest motiv,Spin Palace Sport oferă un generos Bonus de Bun venit care recompensează toți clienții noi un bonus de meci de 100%. Pariorii trebuie pur și simplu să înregistreze un cont personal, să își finanțeze bankrollul cu o varietate de opțiuni de plată populare și sigure, iar pariurile gratuite de până la 200 USD sunt creditate instantaneu în contul lor. Un depozit minim de 10 USD este tot ceea ce este necesar pentru a încasa cu această ofertă.

100% PÂNĂ LA 200 C$

1. Oferta de bun venit pentru pariuri gratuite Spin Palace Sports este o potrivire de pariuri 100% gratuite bazată pe prima depunere a unui client nou la Spin Palace Sports.

2. Pentru a vă califica pentru Oferta de bun venit pentru pariuri gratuite pentru sport, trebuie depus un minim de 10 USD (sau echivalentul în moneda clientului) folosind o metodă de depunere validă la Spin Palace Sports în termen de 7 zile de la înregistrarea unui nou Cont de sport.

3. Only one Sports Free Bet Welcome Offer is permitted per new customer and the maximum amount awarded is C$200 (or the customer’s currency equivalent). The Free Bet offer is only valid to a person who registers a new Spin Palace account and applies only to sports bets. It cannot be redeemed and is not transferable to any other product offered by Spin Palace. Please see General Terms section 1 for further details. NOTE: existing Spin Palace customers and customers who register a duplicate sports account are not eligible to receive this offer (this includes customers who return having previously closed a Spin Palace Account).

4. Oferta de bun venit pentru pariuri gratuite pentru sport va fi creditată automat în soldul dvs. de pariuri gratuite la efectuarea cu succes a primei depuneri de 10 USD (sau echivalentul valutar al clientului) sau mai mult.

5. Odată ce o ofertă sportivă este revendicată, toate cerințele privind cifra de afaceri trebuie îndeplinite înainte de a efectua o retragere. Aceasta este de 5 ori prima depunere la Spin Palace Sports, de ex. depozit 200 USD – Cifra de afaceri ar fi de 1000 USD cu cerințele de mai jos.

6. Se aplică termeni suplimentari. Vă rugăm să consultați fiecare secțiune relevantă de mai jos pentru mai multe detalii. Ofertă de bun venit pariu gratuit sport - Termeni de activare și utilizare

1. Pentru a activa pariul gratuit:

a) Un client trebuie să efectueze cu succes

o prima depunere de 10 USD (sau echivalentul valutar al clientului) sau mai mult.

b ) pentru a lua în considerare cerințele privind cifra de afaceri:

Pariuri simple - trebuie plasate la cote de 1,3 sau peste Pariurile fiecărei direcții - partea de plasare a pariului trebuie plasată la cote de 1,3 sau peste Pariuri de sistem - fiecare selecție trebuie plasată la cote de 1,3 sau peste

Cash-Outs - Pariurile încasate nu sunt luate în considerare la pariuri

2. Pariul gratuit va fi creditat imediat după prima depunere și retragere permisă la soluționarea unui pariu/pariuri calificate care ating cifra de afaceri necesară, de ex. de cinci ori depozitul dvs.

3. Oferta de pariuri gratuite va expira la 7 zile de la efectuarea primei depuneri pe contul de sport al unui client nou, indiferent dacă este sau nu activată.

4. În cazul în care pariul/pariurile dvs. de calificare sunt nule, push sau un non-runner, trebuie să mizați randamentul pe un alt pariu/pariuri calificate înainte de a fi acordată o retragere.

5. Înainte de procesarea oricăror retrageri, jocul dvs. va fi examinat pentru orice încălcare a termenilor și condițiilor noastre și a modelelor de joc neregulate. Dacă sunt încălcați termenii unei oferte/promoții sau dacă există dovezi ale pariurilor/pariiilor plasate de un client sau un grup de clienți (de exemplu, modele de pariere pe aceleași evenimente/piețe care sunt identificate în mai multe conturi), care din cauza un pariu gratuit, bonus, plată îmbunătățită, funcția noastră de retragere în numerar sau orice altă ofertă/promoție are ca rezultat returnări garantate ale clienților, indiferent de rezultat, fie individual, fie ca parte a unui grup, Spin Palace Sports își rezervă dreptul, la discreția noastră, pentru a anula pariul gratuit sau miza bonus sau pentru a anula orice miză finanțată prin utilizarea pariurilor gratuite sau a bonusurilor acordate anterior și a reține orice retragere și/sau a confisca toate câștigurile din astfel de pariuri anulate. Spin Palace Sports își rezervă, de asemenea, dreptul de a revendica pariul gratuit sau bonusul acordat din astfel de oferte și de a le confisca.

6. Se aplică termeni suplimentari. Vă rugăm să consultați fiecare secțiune relevantă de mai jos pentru mai multe detalii.

Bonus de reîncărcare Spin Palace Sports

Jucătorilor de pariuri sportive și de cazino li se reamintește că trebuie se familiarizeze cu diferiții Termeni și condiții ale jucătorului recompense oferite la Spin Palace. Bancherul face o treabă solidă explicând diferitele reguli asociate cu fiecare ofertă specială. Aceasta includeSpin Palace Casino reîncărcare bonus. Pe scurt, jucătorii care își completează soldul contului cu o a doua depunere primesc o potrivire de 25% până la 300 USD. Cifrele cresc la 50%, cu o valoare de până la 450 USD, la a treia reîncărcare.

Deși Spin Palace nu are un bonus de reîncărcare specific pentru pariuri sportive, ele oferă recompense bonus la pariuri cu cele mai multe depuneri. Aceasta include o „Ofertă zilnică” de 15% care oferă până la 300 USD în pariuri adăugate. Conform detaliilor din zona T&C, pariul gratuit este creditat pe pariurile calificate, odată ce acestea sunt soluționate și cerința de rollover este îndeplinită. La cel mai de jos capăt al scalei, depuneți oricând 10 USD, plasați pariuri calificate în valoare de 50 USD, iar pariul bonus este creditat instantaneu în contul dvs.

Promoții și concursuri Spin Palace

Suplimentar concursurile și promoțiile sunt oferite zilnic la Spin Palace. Odată înregistrați, toți clienții vor observa o pictogramă calendar pe tabloul de bord de pe pagina lor de pornire. Făcând clic pe simbol, se afișează promoțiile disponibile în fiecare dintre următoarele șapte zile. Una dintre cele mai populare oferte, asociată în mod specific cu pariurile sportive, este ofertele lor zilnice prestabilite. În funcție de sezonul sportiv, casele de pariuri Spin Palace leagă trei echipe și le oferă ca pariu simplu cu un preț sporit de valoare.

În timp ce ne efectuam recenzia, un Calgary Flames + New York Islanders + Winnipeg Jets All To WinNHL a fost oferit cu un preț de +600 de bani, care era mult peste cota normală de +480 ML. În timp ce aceste oferte sunt întotdeauna combo-uri „i-o ia sau lasă așa cum este”, echipele sportive oferite în pachet sunt în mod normal echipele de acasă și favoritele meciurilor. Ne place că fiecare aspect al pachetului promoțional Spin Palace este explicat clar pe site - verificați ofertele astăzi!

Spin Palace Întrebări frecvente

1. Cum să încasați la Spin Sports?

A:Spin Sports oferă o varietate de modalități de a retrage fonduri din contul dvs. Întreaga tranzacție va fi sigură și securizată, deoarece toate datele sunt transferate prin protocoale criptate. Este alegerea dvs. cu privire la metoda de retragere pe care preferați să o utilizați. Opțiunile de retragere includ Visa debit, electron și credit, cec electronic, Maestro, MasterCard, Neteller, transfer bancar direct, Trustly, iDebit și Skrill. Pentru a efectua o retragere, mai întâi găsiți opțiunea bancară preferată pe ecranul principal al paginii web Spin Sports. Odată ce sunteți acolo, faceți clic pe link. Apoi, faceți clic pe selecția de retragere. Introduceți suma pe care doriți să o încasați, iar banii vor fi în drum spre dvs.

2. De ce nu pot depune?

A: Ar putea exista o serie de probleme care pot cauza incapacitatea de a depune numerar în contul tău de pariuri sportive Spin Sports. În primul rând, asigurați-vă că v-ați conectat corect la contul dvs. prin numele de utilizator și parola. Orice introducere incorectă a informațiilor dumneavoastră personale va interzice accesul la contul dumneavoastră. Ar putea fi la fel de simplu ca un cuvânt scris greșit. Dacă întâmpinați o problemă la accesarea contului dvs., contactați personalul Spin Sports prin chat live și vă vor putea ajuta la deblocarea contului și chiar la resetarea parolei, dacă este necesar. În al doilea rând, asigurați-vă că opțiunea bancară pe care ați ales-o pentru a efectua depunerea este valabilă ca metodă de plată la Spin Sports. Veți găsi lista completă a opțiunilor monetare enumerate în fila bancar de pe site-ul Spin Sports. De asemenea, asigurați-vă că nu ați depășit limitele zilnice de depunere online stabilite de instituția financiară aleasă.

3. De ce nu pot retrage?

R: Dacă întâmpinați dificultăți la retragerea banilor din contul dvs. Spin Sports, ar putea fi din cauză că nu ați respectat toate măsurile de siguranță online necesare pentru a putea accesați fondurile din contul dvs. Pentru a detecta și a proteja împotriva fraudelor online, Spin Sports a instituit reglementări stricte de securitate care vă asigură că sunteți singurul cu acces la banii pe care i-ați câștigat din pariurile sportive de succes. Măsurile de identitate online de care au nevoie sunt pentru propria dvs. protecție și sunt standardul în industrie și protejează atât clientul, cât și operatorul de pariuri sportive.Înainte de a începe orice tranzacție de retragere, vi se va cere să furnizați atât numărul de cont, cât și parola. Spin Sports necesită, de asemenea, să furnizați o formă personală de identitate, cum ar fi un permis de conducere sau o factură de utilități. Utilizați aceeași metodă bancară de retragere pe care ați folosit-o pentru a depune în contul dvs. La Spin Sports, aceasta este o cerință. Ați depășit maximul zilnic de retragere Spin Sports de 4000 USD? Dacă încercați să retrageți fonduri bonus, asigurați-vă că ați îndeplinit deja toate cerințele de transfer.

4. De ce nu funcționează bonusul meu Spin Sports?

A: V-ați completat conectarea și ați completat toate informațiile necesare pentru a vă activa contul? Trebuie să completați toate informațiile personale necesare pe pagina de conectare a site-ului Spin Sports pentru a vă deschide contul. Ați reușit să vă salvați numele de utilizator și parola pentru a vă accesa contul? Ați introdus codul promoțional necesar pentru a activa bonusul? Fără acest cod, bonusul nu va intra în vigoare. Amintiți-vă, bonusul Spin Sports este un bonus de potrivire. Bonusul nu se va activa până când nu ați efectuat depunerea în numerar corespunzătoare în contul dvs. Spin Sports.

5. De ce nu mă pot conecta la contul meu?

A: Ați introdus numele de utilizator și parola corecte pe care le-ați înregistrat când v-ați deschis contul Spin Sports? Dacă chiar și o literă, un număr sau un simbol este dezactivat, nu vă veți putea conecta. Dacă întâmpinați în continuare probleme de conectare la Spin Sports, pur și simplu contactați echipa de asistență a serviciului clienți pentru asistență. Sunt disponibile 24/7 și pot fi contactați prin e-mail, telefon sau chat live. Și oferă ajutor într-o varietate de limbi. Aceștia vă pot ghida prin pașii pentru a vă accesa contul și, dacă este necesar, vă pot ajuta să vă resetați numele de utilizator și/sau parola.

6. Cum să începi să joci?

A: Deschiderea unui cont Spin Sports este relativ nedureroasă și ușor de făcut. Pentru a vă înregistra, începeți prin a face clic pe pictograma Pariați acum. Apoi, finalizați procesul de înregistrare. Va trebui să alegeți un nume de utilizator și o parolă și să furnizați o adresă de e-mail validă. De asemenea, vi se va solicita să furnizați prenumele, prenumele, numărul de telefon, adresa poștală, data nașterii și limba preferată și țara în care se află moneda. Conectați-vă, faceți o depunere în contul dvs. și sunteți gata să începeți să jucați. Nu ar trebui să vă ia mai mult de câteva minute și nu sunt necesare descărcări.

7. Este legal să joci la Spin Sports în România?

A: Da, Spin Sports este disponibil și accesibil jucătorilor din România. De fapt, Spin Sports estelicențiat și reglementat de Autoritatea Malteză pentru Jocuri, precum și de Comisia de Jocuri România Kahnawake. Spin Sports, deși este relativ nou în lumea pariurilor sportive online, și-a construit o reputație consolidată ca cazinou online și a devenit rapid unul dintre cele mai importante case de pariuri sportive online din România. Jucătorii României trebuie să aibă 18 ani pentru a paria la casa de pariuri sportive online Spin Sports.

8. Pot să joc cu Bitcoin?

A: Din păcate, Spin Sports nu acceptă Bitcoin pentru depuneri în contul tău de pariuri sportive. Opțiunile de depunere disponibile includ cardul de credit sau debit Visa sau MasterCard, Neteller, Skrill, Trustly sau iDebit.

9. Pot depune cu Paypal?

R: Transferurile de bani PayPal nu sunt accesibile pentru a face depuneri sau retrageri din contul tău Spin Sports. Cardurile de debit Trustly și Maestro sunt alte opțiuni care nu pot fi utilizate ca metodă de retragere.

10. Pot obține bonusuri în România?

A: Bonusul de pariu gratuit Spin Sport este absolut disponibil pentru clienții din România. Înscrieți-vă la casa de pariuri sportive online Spin Sports și veți fi eligibil pentru un joc gratuit de 200 USD pentru a fi folosit pe orice piață de pariuri doriți. Este un pariu de potrivire 100% gratuit, în valoare de minim 10 USD până la maximum 200 USD pentru depunerea inițială în contul de pariuri sportive Spin Sports. Pariul gratuit de 200 USD poate fi folosit doar pentru a paria în casa de pariuri sportive Spin Sports. Nu este transferabil sau răscumpărat în numerar.

11. Cum să găsiți bonusul Spin Sports în România?

R: Când vă înregistrați pentru noul cont cu casa de pariuri sportive Spin Sports, veți vedea linkul către bonusul lor de pariu gratuit chiar în mijlocul paginii web , direct în centrul de sus al meniului lor. Pur și simplu faceți clic pe pictograma Conectați-vă la pariu gratuit și vi se vor oferi instrucțiuni pas cu pas pentru a vă califica pentru pariul gratuit 100% egal, în valoare de până la 200 USD la prima depunere în contul dvs. de pariuri sportive Spin Sports. Aveți la dispoziție șapte zile de la deschiderea unui cont nou la Spin Sports pentru a face prima depunere și pentru a fi în continuare eligibil pentru bonusul de 100%.Oferta de bun venit pentru pariuri gratuite Spin Sports va fi creditată automat în soldul pariului gratuit la efectuarea cu succes a primei depuneri de cel puțin 10 USD sau mai mult și plasarea primului pariu.

12. Cine poate juca la Spin Sports?

A: Jucătorii din România sunt bineveniți să deschidă conturi și să parieze la casa de pariuri sportive Spin Sports. Cu toate acestea, clienților din mai multe țări le este interzis să parieze la Spin Sports. Acestea includ SUA și teritoriile periferice, Australia, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Franța și teritoriile periferice, Hong Kong, Iran, Israel, Italia, Myanmar, Coreea de Nord, Filipine, Portugalia, România, Singapore, Africa de Sud, Spania, Taiwan, Turcia, Ungaria și Regatul Unit.

13. Pe ce pot paria?

A: Puteți paria pe o varietate de sporturi la casa de pariuri sportive Spin Sports, aproximativ 70 de sporturi în total care acoperă gama de jocuri pe care oamenii le joacă. Acestea includ Formula 1, Tenis, Rugby, Curse de cai, Liga de Rugby, Baseball, România Fotbal, Golf, Fotbal, Baschet, Hochei, Tir cu arcul, Atletism, Fotbal Australian, Bandy, Handbal pe plajă, Fotbal pe plajă, Volei pe plajă, Bowle, Box , Cricket, Curling, Ciclism, Darts, Scufundări, Ecvestru, e-Sports, Scrimă, Floorball, Futsal, Fotbal Gaelic, Hurling Gaelic, Ogari, Gimnastică, Handbal, Hochei, Hurling, Judo, Caiac, MMA, Pentatlon modern, Curse cu motor , Jocurile Olimpice, Canotaj, Navigație, Tragere, Snooker și biliard, Fotbal, Circuit de viteză, Surfing, Înot, Tenis de masă, Taekwondo, Triatlon, Trap, Sporturi virtuale, Volei, Polo pe apă, Haltere, Olimpiada de iarnă, Sporturi de iarnă și Lupte.

14. De ce nu pot face pariuri?

A: Sunteți sigur că ați finalizat procesul de înscriere la casa de pariuri sportive online Spin Sports și că v-ați activat contul? Dacă chiar și un câmp este lăsat necompletat, contul dvs. ar putea împiedica activarea. Prima dvs. depunere a fost compensată și creditată în contul dvs.? Ați așteptat prea mult să pariați și piața de pariuri pe care ați dorit să pariați s-a închis? Sunteți eligibil din punct de vedere legal pentru a plasa pariuri cu Spin Sports? Ai deschis mai multe conturi la casa de pariuri sportive? Spin Sports permite un singur cont de persoană. Dacă câștigi o mulțime de bani în mod constant, un pariu sportiv poate pune o limită la cât poți paria. Și amintiți-vă, o casa de pariuri sportive nu are nicio obligație să vă accepte pariul.

15. M-am autoexclus?

A: Autoexcluderea, cunoscută și sub denumirea de auto-interzicere, este un proces voluntar prin care o persoană cu probleme legate de jocurile de noroc este capabilă să se excludă din anumite zone ale unor locuri de jocuri de noroc specifice sau furnizorii online. Poate fi folosit ca un instrument concret pentru a vă proteja de jocurile de noroc excesive. Toate punctele de vânzare de jocuri de noroc sunt obligate să ofere clienților opțiunea de a se autoexclude din locația sau produsele lor. Autoexcluderea este disponibilă atât de pe site-urile de pariuri fizice, cum ar fi cazinouri, piste de curse și saloane de bingo, precum și de la casele de pariuri sportive online. Nu există niciun cost pentru a fi autoexclus și nici nu există o perioadă minimă de excludere convenită atunci când vă alăturați unui astfel de program. Informații despre cum să aranjați auto-excluderea sunt disponibile pe locații și site-uri web de jocuri de noroc. Pentru site-urile online, puteți descărca și completa un formular de cerere de auto-excludere de pe site-uri. În general, veți găsi aceste informații în linkul de joc responsabil de pe site-ul unui site de pariuri sportive.

16. Cine deține Spin Sports?

A: Spin Palace și-a început viața ca o operațiune de cazinou online în 2001. În 2017, au optat pentru extindere și au lansat casele de pariuri sportive online Spin Sports. Site-ul este deținut de Bayton și Baytree Ltd, ambele membri ai CityViews Group, cu sediul în Malta. Compania deține o licență de jocuri de noroc de la Malta Gaming Authority, dar și una secundară de la Kahnawake Gaming Commission, situată în teritoriul Mohawk Kahnawake din România.

17. De ce Spin Sports este dezactivat?

R: Ca orice site web, o casa de pariuri sportive online va fi supusă întreruperii ocazionale a serviciului. Dar ar putea exista și alte probleme care vă împiedică să accesați site-ul, mai ales dacă sunteți un client nou. Dacă descoperiți că aveți probleme cu accesarea site-ului web Spin Sports, încercați o soluție simplă prin ștergerea memoriei cache de informațiile vechi care sunt stocate acolo de browserul dvs. web. Dacă a fost făcută o actualizare a site-ului și încă aveți informațiile vechi în memoria cache a browserului, ar putea duce la o problemă de acces. Dacă sunteți un client nou, asigurați-vă că laptopul, tableta, dispozitivul mobil sau computerul desktop nu au fost echipate cu un software de securitate care creează un firewall care vă împiedică să accesați site-urile de jocuri de noroc. Acest lucru poate deveni, de asemenea, o problemă cu unele site-uri WiFi cu acces public, cum ar fi cafenelele pe internet. Poate fi necesar să dezactivați un software de control parental instalat din fabrică pentru a obține acces la un site de pariuri.

Cum să faceți o depunere la Spin Palace Sports?

Serviciul bancar este un lucru foarte personal și îi sfătuim întotdeauna pe cititorii noștri fideli să înțeleagă condițiile financiare ori de câte ori fac cumpărături online. Indiferent dacă cumpărați bilete la concert, o pizza cu pepperoni dublu - ușor pe sos, sau Philadelphia Eagles TE Zach Ertz pentru a marca ultimul touchdown în timpulSuper Bowl 54, faceți-vă cu reputație online vânzători. De la procesele de înregistrare și de depunere, care s-au finalizat ambele în câteva secunde, până la pariul nostru inițial, experiența Spin Palace a fost lină și plăcută.

Unele dintre cele mai bunesfaturi sportive nu implică jocurile deloc. Iată un exemplu. Datorită faptului că site-ul web Spin Palace expiră destul de repede, plus lipsa unei funcții de conectare „Ține-mă minte”, alegeți acreditările care sunt ușor de introdus. Operațiunea bancară a fost rapidă și ușoară, deoarece am folosit un card de credit important, care este de tip „plătiți pe măsură ce mergeți”, folosit exclusiv pentru cheltuielile de divertisment. În general, experiența noastră a fost solidă de la început până la sfârșit și suntem încântați să primim Spin Palace în lista noastră de pariuri sportive recomandate.

Transmisie în direct

În acest moment, pariurile sportive Spin Palace nu oferă streaming live. a meciurilor sale. Vă puteți bucura de pariuri live cu actualizări de cote în timp ce vă folosiți bonusul de bun venit la casa de pariuri sportive Spin Palace.

Piețele sportive disponibile la Spin Sports

 • Tenis
 • Tenis de masă
 • Bowling
 • Biciclism
 • Darts
 • Fotbal
 • Rugby
 • Cricket|| |448
 • Hockey
 • Box
 • MMA
 • Fotbal
 • Baschet
 • Baseball
 • esports
 • Volei
 • Snooker
 • Golf