Parimatch
Parimatch

Parimatch Review

SIGN ME UP AT Parimatch!Înscrie-mă!

Reglementat și licențiat în Curaçao și cu sute de mii de jucători din întreaga lume, Parimatch a fost fondat în 1994. Deținut și operat de Pari-Match NV, cu birouri în Rusia, Belarus, Moldova și Georgia,Parimatch se concentrează în primul rând pe pariuri sportive. They also offer a nice mix of Poker, Casino and E-Sports wagering excitement. Likely a new online betting provider, to some Românias, here is our Parimatch review.

 • Funcția de retragere solidă pentru pariuri anticipate
 • Joacă oriunde - Aplicații mobile oricând
 • Câștigători ai premiilor pentru industria pariurilor online
 • Site-ul are nevoie adesea de traducere lingvistică
Parimatch
Bonus Parimatch

Recompense Parimatch Player: Vezi mai jos diferitele oferte de bonus pentru clienți, promoții și concursuri la Parimatch!

Colectează un Bonus Parimatch!

Parimatch România Pariuri sportive

Înființat de Eduard Shvindlierman și Tetiana Biloruska, Sergey Portnov a intrat în funcția de CEO Parimatch în 2014. Portnov a fost recunoscut drept „Liderul anului” la Comunitatea de pariuri sportive din 2018. (SBC) Premii. Axat pe pariurile lor sportive,Parimatch oferă cote de handicap la peste 200 de ligi și 600 de evenimente sportive zilnic. Cazinoul live și acțiunea de poker, înscrierea rapidă, plus opțiuni bancare multiple sunt, de asemenea, prezentate în fiecare zi.

 • Bonus de înscriere Parimatch

  3.25/5

  În prezent, nu oferă un bonus de înscriere specific Parimatch România, o varietate de recompense pentru jucători sunt oferite pe tot parcursul anului. Multe oferte proprii,Oferte bonus Parimatch se învârt în jurul sporturilor care sunt în sezonul playoff-urilor. Evenimente precum finala NBA,Liga Premieră engleză, Campionatul Angliei și Campionatul Mondial de hochei IIHF sunt adesea prezentate anual în rotația promoțională Parimatch. Vezi mai multe oferte promoționale mai jos.

 • Promoții și concursuri Parimatch

  2,25/5

  Oferte pe fiecare dintre principalele platforme de pariuri, concursurile și promoțiile sunt subtile, dar disponibile la Parimatch.Fanii cazinourilor primesc cea mai mare parte a recompenselor, deoarece sloturile și jocul de masă sunt recompensați pe parcursul săptămânii. Jucătorii care ating 777 în cazinoul LIVE sunt eligibili pentru a primi un bonus de 500 USD, în timp ce toți jucătorii pot colecta 10% cash back din toate fondurile pierdute în timpul jocului de weekend. Recompensele evoluează mereu, așa că vizitați Parimatch pentru toate detaliile.

 • Site-ul Parimatch

  3/5

  Disponibil în versiunile desktop și mobile, navigarea rapidă și rapidă pe site-ul Parimatch simplu. Acestea fiind spuse, lucrurile devin ciudate uneori, deoarece anumite zone ale site-ului nu se traduc complet din rusă în engleză. O temă deloccele mai mari case de pariuri online în zilele noastre,Opțiunile de pariuri Parimatch LIVE se încarcă la conectare și sunt sute de cote în joc postate zilnic| ||302. From there, access to other betting platforms, and the banking section, is seamless.

 • Pariuri live Parimatch

  4/5

  Blocat la pariuri sportive, prezentând evenimente din întreaga planetă, opțiunile de pariuri LIVE sunt un semn distinctiv la Parimatch. Oferită într-o casă de pariuri sportive foarte bine aprovizionată și din belșug non-stop,mizările în joc sunt disponibile pe majoritatea sporturilor internaționale și nord-americanesporturile de mare putere. Cotele competitive, postate pe panouri ușor de citit, plus confirmarea rapidă a biletului, sunt motive bune pentru a paria LIVE la Parimatch.

 • Serviciul Clienți Parimatch

  4.25/5

  Puțin sceptici, cu limba rusă fiind limba lor principală, am avut dreptate să ne supărăm departamentul de servicii pentru clienți Parimatch . Acest lucru se datorează specialiștilor LIVE Chat care oferă consultații numai în limba rusă.Româniile care caută răspunsuri în limba engleză la întrebările lor trebuie să contacteze Parimatch prin e-mail și uneori să-și traducă răspunsul în limba rusă. După ce am trecut peste câteva cercuri – întrebările noastre au primit răspuns în cele din urmă.

 • Cote de pariuri Parimatch

  4.5/5

  Adăugarea de combustibil a opțiunilor lor de pariere înainte de meci și LIVE , lista cotelor de pariuri Parimatch este lungă. Deși este postat pe forumuri de pariuri în stil european, Canuck ‘Cappers nu va avea probleme să citească și să înțeleagă rândurile.Evenimentele majore aduc o cantitate majoră de opțiuni de handicap Parimatch. În timpul acestei analize, French Openacțiunea de tenis a transmis în direct de la Stade Roland Garros și cotele la pariuri erau numărate la sute.

 • Metode de depunere a Parimatch

  4/5

  Clienții au o varietate de opțiuni de finanțare a contului în zona bancară Parimatch. VISA și Mastercard, cardurile de debit și cadou, plus portofelele electronice și transferurile bancare, sunt cele mai importante opțiuni de plată și de încasare.Depune și sunt acceptate în sume de la 1 USD la 10000 USD, în funcție de metoda aleasă. Vă sfătuim cu tărie, atunci când faceți orice achiziție online, să mergeți la secțiunea Casieri Parimatch pentru limitele, termenii și condițiile bancare.

 • Pariuri mobile Parimatch

  4,25/5

  Recomandat pentru versiunea desktop, pariurile mobile Parimatch se încarcă rapid, iar navigarea este foarte simplă.Deschizându-se cu cote de pariuri LIVE, fiecare sport individual este codificat cu culori, ceea ce face ca lista lungă să fie ușor de scanat. În mod ciudat, există și mult mai puțină limbă rusă atunci când utilizați un smartphone sau o tabletă. Deși este oferită o aplicație Parimatch pentru iOS sau Android - folosim linkul site-ului principal pentru a vă autentifica cu un iPad, iar sistemul funcționează excelent.

Recomandări de pariuri sportive de bază Parimatch

Încărcat cu o varietate internațională sport, poker și pariuri la cazinou, Parimatch oferă, de asemenea, sute de opțiuni de handicap E-Sport.Pariorii Parimatch UFC sunt tratați cu o acoperire aprofundată aUltimate Fighting Championship acțiune. LIVE TVBET oferă jocuri în stil loterie, în timp ce platforma BETGAMES oferă acțiuni unice de joc de cărți, cum ar fi Texas Holdem, plus jocuri LIVE cu roți și zaruri minut cu minut. Mai presus de toate, o casa de pariuri sportive premium este motivul principal pentru a te înregistra și a juca la Parimatch.

 

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE: Bonus