Paddy Power
Paddy Power

Paddy Power Review

SIGN ME UP AT Paddy Power!Înscrie-mă!

România nu poate paria pe Paddy Power|| |159. If you're looking to open a new account with a great online sportsbook, we invite you to check of recenziile noastre despre cele mai de încredere case de pariuri sportive disponibile în România.

Oferind opțiuni extinse de pariuri sportive, cazinouri și cai, România ar saluta Paddy Power ca o sursă de încredere de jocuri de noroc. Loteria BC PlayNow Sports este o problemă deși oferta lor împiedică România să acceseze site-ul oficial de pariuri Paddy Power din România. Legile jocurilor de noroc sunt în continuă schimbare. Vom urmări accesul suplimentar la ofertele de pariuri Paddy Power.

 • Opțiunile de pariere Paddy Power LIVE sunt numeroase
 • Acoperirea evenimentelor speciale este un punct forte
 • Tone de opțiuni cu handicap zilnic
 • Nu este disponibil în România
Paddy Power

Istoricul Paddy Power

Înființat în 1988, Paddy Power s-a alăturat industria globală de pariuri cu magazine terestre în Irlanda și apoi în Regatul Unit. După ce și-a câștigat o poziție puternică în centre majore, precum Dublin, Belfast, Londra și Glasgow, Paddy Power și-a lansat prezența online în 2000. Astăzi, acest veteran respectat în pariuri se concentrează pe sport, curse de cai și acțiune în cazinou.

Irish bookmakers, David Power, Stewart Kenny și John Corcoran au fost creierele din spatele lansării Paddy Power. Intrând în domeniul pariurilor mobile, aplicația Paddy Power a fost introdusă pentru prima dată în 2011. Paddy Power a colaborat apoi cu Comisia de loterie din Columbia Britanică în calitate de oficial furnizor de cote pentru PlayNow Sports site-ul web când au intrat online în România în 2012.

Power Leisure operates Paddy Power and, as a semn al unui grup de afaceri respectat, au fost listate și tranzacționate la Bursa de Valori din Londra din decembrie 2000.

Întărindu-și prezența globală,Paddy Power și rivalul britanic Betfair au fuzionat într-un singur grup de pariuri puternic în februarie 2016. În noua eră a pariurilor sportive legalizate în Statele Unite State, Paddy Power a făcut o declarație puternică atunci când au achiziționat o cotă majoritară a furnizorului de sporturi fantastice zilnice FanDuelîn 2018. Paddy Power este peste tot pe harta de pariuri sportive!

Deși nu le va afecta platformele de pariuri de calitate, | ||220Chief Executive Peter Jackson va cere acționarilor să aprobe schimbarea numelui, Paddy Power Betfair către Flutter Entertainment, în luna mai Adunarea generală 2019.

 • Revista de pariuri sportive Paddy Power

  4,5/5

  Cu evenimente din întreaga lume, casa de pariuri sportive Paddy Power este încărcată cu o mulțime de opțiuni pentru handicapuri zilnic. Oferind acoperire pentru sporturi de tot felul,evenimentele speciale sunt un punct forte la această legendă a pariurilor din Marea Britanie. Afișare o mulțime de opțiuni de pariuri și exotice,Paddy PowerSuper Bowl acoperire este foarte extins. Pariorii pot profita și de ofertele speciale pentru managerii Paddy Power.

  Opțiunile de pariere Paddy Power România sunt disponibile numai în Columbia Britanică. Vom publica o recenzie mai amplă Paddy Power odată ce pariurile lor sportive vor fi disponibile în România.

  În timp ce meciurile sunt în desfășurare, pentru sporturile care sunt favorite din America de Nord și Europa,Paddy Power LIVE opțiunile de pariere sunt numeroase. Pariurile în joc adaugă emoție experienței de vizionare și îi pot ajuta pe pariori să-și mărească bankroll-ul. Prieteni de multă vreme ai jucătorilor de cai, o listă extinsă de cote la Paddy Power Kentucky Derby conduce seria Triple Crown Racing în fiecare primăvară.

  Paddy Power Recomandare finală pentru site-ul de pariuri

  Este un bun pariuri sportiv, dar nu este disponibil pentru România. Până când se va schimba ceva,acestea sunt cele mai bune case de pariuri disponibile din România...

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    
  Recenzia noastră
  BONUS DE ÎNREGISTRARE: Bonus