MrGreen
MrGreen

Mr Green Sportsbook Review

Pariuri sportive| ||116Bonus $ 50Jocuri de cazinoBonus 1200 USD
interacționează
mastercard
visa

Mr Green este un cazinou premiat care câștigă atenție în America de Nord, deoarece pariurile sportive online continuă să devină mai populare în România și Statele Unite. Licențiat de Malta Gaming Commission, acest pariu sport este, de asemenea, cunoscut pentru că oferăjocuri de cazinou excelente.

Această recenzie Mr Green se concentrează pe eficiența sporturilor lor. serviciu de pariuri.

 • Depozit cu Interac e-Transfer
 • Serviciu rapid de pariuri live.
 • Serviciu excelent pentru clienți prin chat, e-mail, telefon.
 • Remarcabil aplicații mobile și experiență mobilă.
 • Ar putea prezenta un bonus de bun venit puțin mai mare.
MrGreen
Mr Green Bonus
50$ Bonus

Bonus Mr Green pentru jucători noi include câteva pariuri gratuite de 10 $ și potențialul deun bonus de 50 USD care se potriveșteprima dvs. depunere.

Depuneți și revendicați acest bonus de 50 USD
interac
mastercard
Visa

Mr Green România Pariuri sportive

Ca un serviciu de pariuri sportive,Mr Green oferă oexperiență carese concentrează pe o selecție rapidă și ușoară de sporturi leagues and betting events from around the globe.

Companiaoferă un bonus decent cu câteva cercuri de care să sari și promoții suplimentare pentru întoarcere membrii. Unul dintre aspectele cele mai impresionante ale Mr Green este varietatea de aplicații online, inclusiv suport remarcabil pentru utilizatorii Apple.

 • Bonus de înscriere Mr Green

  4/5

  O varietate de promoții diferite sunt disponibile pentru jucători, inclusiv opțiuni pentru jucătorii noi și membrii stabiliți.

  Jucători noi| ||275 will primiți câteva pariuri gratuite în valoare de 10 USD pentru început, cu un depozit de minim 20 USD. Există, de asemenea, o promoție de pariuri live care se potrivește cu prima ta depunere, în valoare de până la 50 USD. Ceea ce este plăcut la această promoție este lipsa cerințelor extreme de rulare, ceea ce face ca jucătorii să își strângă mai ușor câștigurile.

  Nu există un cod bonus pentru a colecta promoția de bun venit. Când apare fereastra de ofertă, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la bonus. După ce terminați procesul, banii dvs. bonus vor fi gata de folosire imediat. Asigurați-vă întotdeauna că verificați din nou detaliile promoției pentru a vă asigura că profitați la maximum de ofertă.

 • Promoții și concursuri Mr Green

  3/5

  Mr Green sports bonus starts with new player promos, and continue with a variety of bonuses and contests that returning players can access.

  De exemplu, una dintre cele mai recente promoții implică un impuls pentru cei care pariază pe parlayuri extinse.

  Denumită „Combinație Profit Boost”,jucătorii care înșiră cinci sau mai multe pariuri într-un parlay primesc o creștere a profitului câștigător. Cu cât combinația de pariuri este mai mare, cu atât sporul este mai mare, începând cu o creștere de 10% pentru pariuri de cinci jocuri și maximizând cu un impuls de 50% pentru o discuție de douăsprezece jocuri. Boostul maxim valorează până la 5.000 USD în plus în câștiguri.

  Jucătorii ar trebui să fie atenți la noile promoții care apar din când în când. Dacă vă plac blackjack-ul, sloturile și alte tipuri de pariuri, veți găsi și bonusuri de cazinou Mr Green, inclusiv o mare varietate de bonusuri la blackjack și sloturi.

 • Site-ul Mr Green

  3/5

  În mod previzibil, recenzia noastră de pariuri sportive Mr Green a constatat că designul verde al site-ului sprijină schema de culori a banilor, dar nu distrage atenția de la funcționalitatea site-ului.

  Cea mai populară sporturile și liniile sunt afișate vizibilpe pagina principală, împreună cu o serie de link-uri pentru anumite sporturi. Cotele zecimale sunt implicite pe acest site, deși le puteți schimba în cote fracționale sau americane oricând doriți.

  Partea din stânga a site-ului prezintălinkuri rapide către pariuri live, promoții și alte funcții cheie, în timp ce restul ecranului este dedicat în mare parte cotelor și liniilor. Site-ul de pariuri sportive Mr Green nu include multe flash sau extra, concentrându-se pe asigurarea unei experiențe de utilizator rapidă și ușoară.

   
 • Mr Green Live Betting

  3.75/5

  O gamă excelentă de linii de pariuri live este oferită prin Mr Green. Marea majoritate a jocurilor vor fi disponibile pentru pariuri live.

  Aproape toate vor avea o linie monetară live disponibilă. Când faceți clic pe joc, veți găsi o gamă de pariuri prop și alte pariuri care sunt actualizate în timpul concursului.

  Veți avea, de asemenea,opțiunea de a accesa un o grămadă de statistici pentru ambele echipe pentru a vă face o idee despre performanța fiecărui concurent în ultimul timp. Nu toate vor fi special pentru pariul pe care doriți să îl faceți, dar este întotdeauna bine să aveți câteva numere disponibile pentru analiză. Interfața de pariuri live este rapidă, reacționând rapid la evoluțiile din joc.

 • Mr Green Customer Service

  3,25/5

  Mr Green are un serviciu remarcabil pentru clienți, disponibil non-stop, șapte zile a săptămâna.

  Cea mai rapidă modalitate de a contacta este prin intermediulchat-ul instantaneu. Spre deosebire de multe case de pariuri sportive, ele listează un număr de telefon pe care îl puteți apela, împreună cu o adresă de e-mail. Serviciul lor a câștigat mai multe premii recent, inclusiv operatorul responsabil social al anului și furnizorul de responsabilitate corporativă al anului.

 • Mr Green Betting Odds

  3/5

  All of the cotele standard de pariuri sunt disponibile din ligile sportive din întreaga lume, inclusiv liniile monetare, spread-urile și peste/sub.

  Tu' Voi găsi, de asemenea, futures și o grămadă de pariuri prop diferite pentru fiecare joc, împreună cu opțiunea de a participa la cote de pariuri live.

 • Mr Green Deposit Methods

  3/5

  Ca majoritatea caselor de pariuri sportive,Visa și Mastercard sunt acceptatedmetode de depunere, împreună cu | ||523bank transfers șiInterac depozite.PaySafeCard șiiDebit sunt acceptate, împreună cu locale-portole.

  Cu toate acestea, momentan nu există suport pentru criptomoneda.

 • Mr Green Mobile Betting

  3,5/5

  Acestcasuri de sport acoperă toate opțiunile pentru jocurile mobile.

  Mr Green are o listă în App Store, ceea ce este dificil din cauza Apple standarde stricte.

  Există o aplicație specifică atât pentru iPhone, cât și pentru iPad, ceea ce face din aceastauna dintre cele mai prietenoase case de pariuri sportive Apple. Veți găsi și o aplicație pentru Android, dar nu este listată în Magazinul Play, așa că va trebui să o descărcați de pe site. Cu toate acestea, oferă, de asemenea, o experiență solidă.

  Dacă nu sunteți interesat să descărcați o aplicație de la niciunul dintre furnizori, site-ul domnului Green se traduce bine în browserele web mobile, inclusiv Safari, Chrome, Firefox și altele populare. aplicații.

Recomandarea de bază a domnului Green

Dl Green nu are cel mai mare bonus de bun venit, dar atunci când vă înscrieți și deveniți membru, ei vă oferă acces laserviciu superior pentru clienți șipromoții interesante careoferă valoare reală pentru pariorii sportivi cu experiență.

Aplicațiile pe care le oferă le oferă membrilor loro experiență de pariere remarcabilă, including fast and snappy live betting. Apple users, in particular, will be pleased by Mr Green apps.

Ca atare, singurul dezavantaj ar fi lipsa lor de suport Play Store, forțând utilizatorii de Android să descarce de pe site-ul domnului Green.

În afară de asta,Mr Green este un site recomandat pentru cei care caută o casa de pariuri sportivă simplă, cu promoții interesante pentru membrii care revin.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE: Bonus de 50 USD