Ladbrokes
Ladbrokes

Ladbrokes Review

Înscrie-mă la Ladbrokes!Înscrie-mă!

Pariurile sportive Ladbrokes nu sunt disponibile în România. Cauți o casa de pariuri sportive? Verificați această listă pregătită cu grijălistă cu cele mai bune case de pariuri sportive disponibile în România.

Româniile au multe în comun cu Regatul Unit – inclusiv împărtășirea aceleiași regine care aplică Asentimentul Regal la legile din România. Totuși, un lucru pe care nu îl împărtășim este accesul la legende cu experiență privind pariurile din Marea Britanie. Aceasta include site-ul de pariuri online Ladbrokes care este unul dintre cele mai bune din domeniul jocurilor de noroc sportive. Întotdeauna o șansă care s-ar putea schimba –ne vom actualiza cititorii dacă Ladbrokes se lansează în Great White North.

 • Experți în industria pariurilor de decenii
 • Fantastic LIVE Sports Cote de pariere
 • Promoții de clădire Bankroll
 • Ladbrokes nu sunt disponibile în România
Ladbrokes

Istoricul Ladbrokes

Almost older than dirt itself, and originally securing their place by offering Ladbrokes horse betting, acest gigant de pariuri din Marea Britanie a fost fondat în 1886. Odată ce magazinele de pariuri din Marea Britanie au fost legalizate, în 1961, Ladbrokes s-a dezvoltat rapid, deoarece punctele lor de pariere au trecut de la 50 la peste 1.100 de magazine într-un interval de șase ani. Deținând o listă lungă de realizări, Ladbrokes este creditat că a fost primul care a oferit cote fixepariuri pe fotbal în Marea Britanie.

Legende de jocuri de noroc, timp de decenii, oricine are acces la pariurile online Ladbrokes este tratat cu unele dintre cele mai bune sporturi, cazinouri, poker șiacțiuni de pariuri cu cai de pe planetă.

De mult timp Lideri din industria jocurilor de noroc, Ladbrokes a trecut prin multe în ultimii o sută de ani.După achiziția grupului Gala Coral, în 2015, Ladbrokes Coral a devenit cea mai mare casă de pariuri din Marea Britanie. GVC Holdings, un imens operator de jocuri de noroc online din Marea Britanie, a cumpărat Ladbrokes în 2018 și își menține numele și branding-ul astăzi. Așteptăm cu nerăbdare să sosească Ladbrokes în România.

Continuă să ofere o cantitate imensă de opțiuni interesante de handicap, inclusiv pariurile financiare Ladbrokes,acest gigant de pariuri din Marea Britanie își menține statutul de nivel înalt în industrie.Deși se bazează în Marea Britanie, liniile despre evenimente din America de Nord, cum ar fi LadbrokesCote la Super Bowl, sunt oferite zilnic. Dincolo de sport, pariorii se pot bucura și de cazinoul LIVE în stilul Ladbrokes Vegas, jocul de cărți în sala de poker și, bineînțeles, pariurile pe ponei de pe piese din întreaga lume.

 • Ladbrokes Sportsbook Review

  4.5/5

  Deși vom posta o recenzie mai amplă, odată ce Ladbrokes România este lansat, sunt multe de așteptat dacă se va întâmpla vreodată. Îți place handicapul sportiv? Ei bine, Ladbrokes este locul potrivit, deoarece oferă un flux nesfârșit de opțiuni de pariuri sportive. De la Ladbrokes Cote F1, la pariuri pe golf Masters și pariuri politice precum Cote pentru demiterea lui Trump Pariurile sportive Ladbrokes sunt pline de alegeri de pariere non-stop.

   

  Pe baza cercetărilor noastre și având în vedere istoria lor lungă, operațiunile bancare sunt sigure, iar timpii de retragere Ladbrokes sunt unul dintre cei mai rapidi din domeniul pariurilor. azi.

   

  Din păcate, că România nu le poate accesa, Ladbrokes oferă promoții și concursuri unice pe tot parcursul anului.De la bonusuri de depunere, până la cele mai bune cote garantate, plus o funcție fantastică „Încasați pariul”, sunt multe de apreciat la Site-ul de pariuri Ladbrokes. Adăugați o platformă mobilă puternică, opțiuni bancare populare, plus asistență pentru clienți LIVE și este ușor de înțeles de ce recenziile de pariuri online Ladbrokes sunt în mare măsură pozitive.

Recomandări de bază Ladbrokes

Deoarece Ladbrokes nu este accesibil, acestea sunt cele mai bune case de pariuri disponibile din România...

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Recenzia noastră
  BONUS DE ÎNREGISTRARE:$ - Bonus