Guts
Guts

Guts Review

Înscrie-mă la Guts!Înscrie-mă!
interacționează
mastercard
visa

Înființată în 2012, Guts.com oferă acțiuni fantastice de pariuri pe sport, cazino și poker. Cu sediul în Saint Julian, Malta, Guts Sports este operat de MT SecureTrade Limited. Această platformă premium de pariuri online este reglementată și autorizată de Malta Gaming Authority, precum și de Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie. Oferind ceva pentru toată lumea, cu accent pe o mare varietate de opțiuni globale de pariuri sportive, iată recenzia site-ului nostru Guts.

 • Depozit cu Interac e-Transfer
 • LIVE Global Sports Betting Action
 • O mare varietate de jocuri de slot și de masă
 • Recompense și promoții valoroase pentru jucători
 • Returnări limitate la transferuri bancare
Guts
Guts Bonus
100$ Bonus

BANCA UN BONUS – Guts.com oferă pariorilor din România un prim depozitSports Welcome Bonus care plătește 100% până la 100 USD.

Colectați-vă depozitul inițial Bonus de 100 USD
interac
mastercard| ||226
Visa

Guts România Pariuri sportive

Aflat în zona fierbinte de jocuri de noroc din Marea Mediterană din Malta, Guts.com este un jucător relativ nou pe scena globală a pariurilor. Acestea fiind spuse, cu câțiva ani de serviciu sub control,Guts este ghidat de o echipă de management de experți care oferă o experiență solidă de pariuri online. Acceptând pariori din România, cu o înregistrare simplă disponibilă 24/7, sunt multe de apreciat la Guts Sportsbook & Casino.

 • Bonus de înscriere Guts

  4/5

  Foarte ușor de colectat, Guts.com oferă tuturor România 'Cappers o recompensă de înscriere 100% pentru pariuri sportive. Acest bonus curajos, caredublează primele depuneri până la 100 USD, este oferit pentru plăți de la 10 USD la 100 USD în timpul procesului inițial de finanțare a contului. Rambursarea acestui bonus este de 6X mai mult decât valoarea totală a depunerii și a bonusului și poate fi utilizată la pariuri cu cote de +100 (2,00) sau mai mult. Puține lucruri sunt mai bune decât să joci cu bani pentru pariuri gratuite - Închiriază acest bonus pentru a-ți dubla fondurile acum.

 • Promoții și concursuri Guts

  3,5/5

  Livrare solidă valoare, Guts.com oferă clienților lor un amestec frumos de concursuri și promoții. Jucătorii de sloturi și jocuri de masă vor dori să profite de Bonus de bun venit cazinoului de 200%, care este limitat la rotiri gratuite în valoare de 100 USD. Recompensele sezoniere pentru clienți, care celebrează sărbătorile globale, oferă până la 500 de rotiri gratuite. Vineri este o zi grozavă pentru jucătorii de cazinou de la Guts, deoarece oferă zece rotiri gratuite cu o depunere de 20 USD. Vă rugăm consultați Termenii generali ai bonusului bine explicați de pe site.

 • Guts Website

  4/5

  Se încarcă clar, curat și foarte ușor pentru ochi, site-ul web este plin de tone de opțiuni de pariuri sportive curate. Navigarea pe site este simplă și simplă, deoarece diferitele platforme sunt afișate într-o bară de titlu în partea de sus a paginii de pornire. Cu un singur sistem de portofel, pariorii pot trece de la pariuri sportive la cazinouri standard și LIVE, plus sala de poker, cu un singur clic. În bara de titlu se găsesc și o filă de promoții la nivel de site, plus o pagină de recompense personale.

 • Guts Live Betting

  4/5

  Căutați sporturi, sporturi și mai multe sporturi? Opțiunile de pariuri Guts acoperă Canucks, deoarece oferă evenimente din întreaga lume. Plin de acțiune, din peste 30 de competiții diferite, plus o varietate de sporturi, pariurile LIVE sunt disponibile non-stop. În ziua revizuirii noastre (16/04/10), NHL șiNBA playoff jocuri, plus meciuri MLB și fotbal, au fost prezentate în meniul de pariuri LIVE. Sunt disponibile mai multe opțiuni pentru fiecare joc, iar pariurile LIVE au fost foarte ușor de plasat.

 • Guts Customer Service

  4,75/5

  Serviciul clienți de calitate este întotdeauna un solid indicator că pariorii au de-a face cu o companie de renume. Guts.com primește note complete pentru îngrijirea clienților, deoarece funcția lor LIVE Chat este una dintre cele mai bune pe care le-am găsit. Acest lucru se datorează răspunsurilor instantanee și agenților prietenoși și cunoscători care au răspuns în mod adecvat la toate întrebările noastre. Deși nu este necesar, deoareceLIVE Chat este disponibil 24/7, pariorii pot contacta, de asemenea, serviciul pentru clienți prin e-mail direct de pe site.

 • Guts Betting Cote

  4,5/5

  Tablourile de pariuri de la Guts sports afișează o cantitate enormă de cote de pariuri standard, de prop și exotice. În timpul analizei noastre, am comparat cotaplayoff-ul NHL la Guts cu alte site-uri de pariuri premium. Suntem încântați să raportăm că atât prețurile preferate, cât și cele defavorizate la Gut au fost comparabile și, în unele cazuri, mai bune. Pentru majoritatea sporturilor majore sunt oferite mai multe rânduri perioadă cu perioadă, plus opțiuni de recuzită, cum ar fi șansa dublă și scorul corect.

 • Metode de depunere cu curățare

  4/5|| |493

  Few things are more private than money as everyone has personal banking preferences. Românias are offered a variety of metode populare de finanțare a contului în secțiunea Guts banking. Cardurile de credit VISA și Mastercard, plus Interact Debit sunt opțiuni care se potrivesc majorității pariorilor. Paysafe, iDebit, ecoPayz și MuchBetter sunt, de asemenea, oferite ca tipuri de plată. Toate cererile de rambursare sunt gestionate prin transfer bancar. Vedeți sfaturi utile de depunere și retragere pe pagina Întrebări frecvente Guts.

 • Guts Mobile Betting

  4,25/5

  Accesibil cu toate dispozitivele populare, conectarea la Guts.com din mers este simplă și simplă. Atâta timp cât pariorii pot primi un semnal celular, ei pot paria pe sporturi, se pot bucura de acțiunea de slot în stil Vegas sau pot intra într-un joc de poker cuguts mobile. Disponibil pe dispozitivele compatibile cu Android și iOS; nu este necesară descărcarea pentru a accesa diversele platforme de pariuri. Conectarea este la fel ca pe un computer desktop și conturile personale ale pariorilor îi urmăresc atunci când ies la drum.

Recomandare finală Guts.com Sportsbook

Deși a câștigat popularitate, Site-ul de jocuri de noroc guts nu primește aceeași expunere ca unele dintre cele mai populare case de pariuri sportive din România. În timpul analizei noastre meticuloase, am descoperit mult mai multe aspecte pozitive decât negative pe acest site de pariuri european. Casele de pariuri Guts acoperă o gamă largă de sporturi iar cazinoul este plin cu cele mai recente jocuri pe care le-ar găsi pariorii în Las Vegas. Înregistrarea rapidă a contului, plus un sistem bancar sigur și securizat, îi aduc pe jucători în acțiune în doar câteva momente. Este înțelept să ai un stabil de case de pariuri sportive de calitate - recomandăm să adaugi Guts.com pe lista ta!

Guts
Du-te la Guts și vezi singur... 100$ Bonus

Ești gata să închiriezi acest bonus? Înregistrați-vă la Guts și faceți o depunere inițială astăzi!

Conectează-te la Guts instantaneu! 

Întrebări frecvente Guts

 • Retrageri poate fi făcută prin același casier link în care depui.

  Există o filă în partea de sus pentru a comuta între paginile de depunere și de retragere.

  Tu pot accesa și funcțiile de depunere și retragere prin secțiunea Cont – în meniul „Mai multe” prin intermediul site-ului lor mobil.

 • Acesta ar putea fi pentru unul din mai multe motive.

  Contul din care alegeți să efectuați o depunere poate să nu aibă fondurile adecvate pentru a face respectiva depunere.

  În plus, dacă încercați să efectuați o depunere prin credit card, este posibil ca cardul de credit în sine să nu fi acordat permisiunea de a face depuneri pe site-urile de jocuri de noroc.

  Vă rugăm să verificați cotele de pe cardul în cauză.

 • Acest lucru ar putea fi din unul din mai multe motive.

  Cel mai frecvent este faptul că contul dvs. Guts nu este încă conectat corespunzător cu un cont extern al dvs. pentru a primi fondurile.

  Acesta este un pas foarte important și trebuie făcut corect. Odată conectat corect, nu ar trebui să fie o problemă în viitor.

 • Citiți termenii și condițiilepentru a face asigurați-vă că ați urmat corect toți pașii.

  De exemplu, bonusul de depunere de 100 USD oferit de Guts se aplică în primele 30 de zile ale patronajului dvs.

  Asigurați-vă că sunteți la curent cu condițiile referitoare la bonusul în cauză.

  De asemenea, puteți utiliza funcția de chat live pentru a vorbi în direct cu un agent pentru a vă depana problemele.

 • Fie ați introdus greșit „numele de utilizator” sau „parola”.

  Vă rugăm să vă asigurați că îl notați unele sunt în siguranță și își amintesc orice litere mari/minuscule dacă le-ați inclus pe ambele.

  Dacă v-ați uitat numele de utilizator și parola, le puteți reseta făcând clic pe „Ați uitat parola?” link pe mobil și desktop și urmați instrucțiunile.

 • Primul Înregistrați-vă ca client noude cătrefă clic aici.

  Această opțiune poate fi localizată în partea stângă sus a paginii lor de pornire este o filă neagră „creează cont” lângă verdele fila „login”. Acest pas ar trebui să dureze doar câteva minute.

  În continuare, verificați-vă contul.

  Acest pas poate dura puțin mai mult, deoarece va trebui să le trimiteți o fotografie a actului dvs. de identitate și apoi aprobați.

  Verificarea prin chatul live este cel mai rapid mod de a fi verificat. Verificarea prin e-mail poate dura până la 24 de ore.

  Odată verificată, efectuați depunerea inițială prin una dintre metodele permise și puteți începe.

  Guts solicită ocazional verificarea prin telefon.

 • Cu condiția să fii major de vârstă în provincia/teritoriul în care locuiești,da, este legal să jocipe Guts în România.

 • Nu. Guts NU oferă depunere prin bitcoin.

  Verifică aici ce case de pariuri sport oferădepozite în bitcoin.

 • Da. Guts oferă depunere și retragere prinPaypal.

 • Da. În prezent, Guts oferă unbonus la depunere de până la 100$pentru clienții noi din România.

  Pe pagina de Promoții puteți citi și despre lor. diverse alte promoții, inclusiv o opțiune „Cash Out” pentru pierderea pariurilor, precum și altele.

 • Ofertele Guts a 100% bonus up to $100. Pentru mai multe informații despre termeni și condiții, faceți clic aici.

 • Oricine cu vârsta legală cu posibilitatea de a se verifica cu un act de identitate (pașaport, pt. exemplu) și o metodă de depunere permisă (credit sau paypal, de exemplu) poate juca la Guts.

 • Guts pariurile sportive oferă toate popular North American and European sports și, în plus, oferă mai multe piețe de nișă, cum ar fi jocurile video (Call of Duty, Starcraft) și sporturi unice, cum ar fi Pesapallo.

 • Acest lucru ar putea fi din câteva motive.

  Este posibil să nu aveți fonduri în contul dvs. pentru a face astfel de pariuri.

  Sau evenimentul la care ați putea dori să pariați poate să fi început deja și să nu mai fie pe forum.

  Dacă evenimentul este în în viitor, este posibil să nu fi fost încă generată o linie pe care să pariați.

 • Guts oferă opțiunea o f autoexcludere. În plus, oferă alte opțiuni de joc responsabil detaliate mai jos:

  • Limita de depozit: aceasta va limita suma pe care o puteți depune într-o anumită perioadă de timp;
  • Limita de pierdere netă: aceasta va limita suma poți pierde într-o anumită perioadă de timp;
  • Limita de pariere: aceasta va limita suma pe care o poți paria într-o anumită perioadă de timp;
  • Limita de sesiune: aceasta va limita durata de timp puteți rămâne conectat la site într-o anumită perioadă de timp;
  • verificarea realității: aceasta vă permite să setați un memento la intervale regulate care vă informează despre timpul petrecut jucând la un anumit joc de la primul pariu ;
  • time-out: aceasta poate fi folosită pentru a lua o pauză de pe site de la 24 de ore până la 6 săptămâni și se aplică numai contului în care este setat;
  • autoexcludere : aceasta ar trebui folosită dacă nu mai dețineți controlul asupra jocurilor de noroc;

  La aplicarea unei auto-excluderi, orice cont deținut la grup va fi închis până la expirarea perioadei de timp alese (plus un Perioada de odihnă de 24 de ore).

  Mai multe informații pot fi găsite în pagina lor de Joc responsabil.

 • Cara de sport Guts lansată în Martie 2014. Au început inițial în Suedia, dar acum operează din Malta. Guts Gaming Limited este deținută în majoritate și susținută deGaming Innovation Group Ltd (GIG Ltd). GIG Ltd este înființată în Malta.

  CEO-ul Guts.com este Robin Erik Reed.

  Carele de sport au propria lor echipă de compilare a cotelor, manageri de risc, supraveghetori și personal de serviciu pentru clienți. Forța de muncă Guts este formată din aproximativ 40 de angajați.

 • În cazuri foarte rare, site-ul web va trebui să se închidă câteva ore pentru a fi supus întreținerii.|| |760

  As they are very conscientious of their patrons, this will usually only take place during off peak times, for only a few hours at most.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 100 USD