Fanduel
Fanduel

FanDuel Review

Înscrie-mă la Fanduel!Înscrie-mă!

Deschiderea ca site fantasy zilnic în 2009 – | ||158FanDuel a profitat de oportunitatea de a deschide case de pariuri sportive în state – odată ce au legalizat pariurile sportive. FanDuel este acum una dintre cele mai importante case de pariuri sportive din Statele Unite – operează o combinație de pariuri sportive fizice și online. Deși casa de pariuri sportive FanDuel nu este disponibilă în România, România poate afla în continuare despre ea în recenzia noastră FanDuel.

 • Bonus de bun venit fără riscuri
 • Pariuri sportive live grozave
 • Fast payouts
 • Asistență clienți prietenoasă și receptivă
 • Fără program de recompense pentru pariuri sportive
Fanduel
Bonus Fanduel
1000 USD Bonus

Utilizatorii noi de la FanDuel sunt eligibili pentru un bonus fără riscbonus de bun venit – worth up to $1000 on your first wager at the site.

Depuneți și revendicați acest bonus de 1000 USD

Pariuri sportive FanDuel România

FanDuellansat ca site zilnic de sporturi fantastice (DFS) în 2009 și a urcat rapid pentru a deveni cel mai mare nume din industrie. La aproape zece ani de la lansare, plus o încercare eșuată de fuziune cu DraftKings, FanDuel a reușit în sfârșit să deschidă primul lor magazin de pariuri sportive – o locație fizică în East Rutherford, New Jersey.

Chiar înainte de a deschide primul lor magazin, FanDuelcontopite cu controversata casă de pariuri irlandeză Paddy Power. Fuziunea a oferit FanDuel mai multe resurse pentru a intra în state odată ce au legalizat pariurile sportive.

FanDuel operează în prezent în România ca un site fantasy zilnic. Cu toate acestea,pariurile lor sportive nu sunt disponibile în țară. FanDuel România și-a exprimat interesul de a intra pe piața din România – odată ce provinciile pot legaliza pariurile cu un singur eveniment. Cu toate acestea, oricât de popular este FanDuel în Statele Unite, nu credem că oferă ceva mai bun decât ceea ce este în prezent de lacărți de pariuri sportive online disponibile în România.

 • Bonus de înscriere la FanDuel

  4,25/5

  Utilizatorii noi din statele în care operează FanDuel sunt eligibili pentruun pariu fără riscuri în valoare de până la 1000$ ca bonus de bun venit. Când faceți prima depunere – și pariați integral pe un singur pariu – și pierdeți, FanDuel vă va credita contul cu suma pariului. Trebuie să pariezi creditul o singură dată înainte de a putea face retrageri din contul tău.

 • Promoții și concursuri FanDuel

  3,75/5

  FanDuel rulează în mod constant promoții mai mici. Multe suntpromoții de asigurare – unde poți obține credite pe site dacă pariul tău pierde. Aceste pariuri sunt respective și sunt disponibile pe mai multe piețe. Cu toate acestea, ar fi bine să vedem promoții în valoare de peste 25 USD. FanDuel va organiza concursuri în timpul evenimentelor sportive mai aglomerate (Super Bowl și March Madness, de exemplu)

  FanDuelar nota mai bine dacă ar oferi un program de recompense pentru clienții lor de pariuri sportive.

 • Site-ul FanDuel

  3.75/5

  Site-ul lui FanDuelsite-ul este funcțional și funcționează bine – deși nu deschide niciun nou teren. Site-ul web este configurat pentru a evidenția cele mai mari ligi și sporturi în direct pe pagina principală - cu alte sporturi evidențiate în fila din stânga. Designul și culorile sale sunt simple – dar funcționează.

 • FanDuel Live Betting

  4/5

  Pariorii americani care iubesc pariurile în joc sunt mari fani ai FanDuel. Ele oferă o colecție extinsă de piețe în joc, iar tehnologia lor de cote de pariuri live funcționează foarte eficient. De asemenea, eisă precizeze când o piață este închisă pentru pariuri punând pe ea un simbol de blocare – o caracteristică frumoasă care face procesul și mai bun.

 • FanDuel Customer Service

  4.5/5

  FanDuel oferă servicii excelente și de încredere pentru clienți printr-o varietate de opțiuni. Au un număr gratuit pe care îl puteți suna în fiecare zi, între orele 10:00 și 20:00 EST. De asemenea, îi puteți contacta prin e-mail și chat live de 24 de ore. Funcția de chat este receptivă (cu răspuns la solicitări în aproximativ un minut), cu personal politicos și de ajutor la celălalt capăt.

 • Cote de pariuri FanDuel

  4,25/5

  FanDuel does a surprisingly good job offering odds from leagues and sports all over the world. However, where FanDuel is best equipped is North American sports betting odds. FanDuel oferă sporuri zilnice – cu accent pe cele mai mari jocuri din NFL, NBA, MLB și NHL și o mulțime de piețe pentru viitoarele lupte UFC. Aceste piețe ar rămâne probabil consistente dacă se lansează casa de pariuri sportive FanDuel România.

  Existărestricții în unele state cu privire la ceea ce este disponibil. Unele state restricționează pariurile pe echipe de colegiu din stat, echipe de liceu, sporturi de amatori și eSports. Fiecare regiune este diferită, iar regulile și restricțiile pot fi modificate.

 • Metode de depunere FanDuel

  4/5

  FanDuel oferă o serie de metode de depunere. Acceptă toate cardurile de credit și de debit majore (deși unele jurisdicții și companii pot bloca tranzacțiile legate de jocurile de noroc). Acceptă, de asemenea, transferuri bancare online, transferuri ACH și PayPal. Pentru mulți,PayPal este metoda preferată deoarece este acceptată în fiecare regiune, iar plățile durează rareori mai mult de 48 de ore.

  FanDuel acceptă Bitcoin pe platforma lor DFS prin BitpPay, dar, conform legii, nu poate accepta Bitcoin ca plată la pariuri sportive.  

 • FanDuel Mobile Betting

  4,25 /5

  Pariul din mers este ușor cu site-ul mobil și aplicația FanDuel. Ambeleau tot ce este disponibil pe site-ul desktop – ceea ce înseamnă că pariezi pe fiecare sport, faci depuneri sau vorbești cu serviciul clienți (plus mai multe) pe dispozitivul tău mobil.

Linia de fond pe FanDuel

FanDuel face o treabă bună, impunându-se ca o casa de pariuri sportivă importantă în Statele Unite. Aceștia suntrapidi să intre pe piețe pot și cunosc preferințele de pariere ale pariorilor americani. Produsul general pe care îl oferă în statele în care legalitatea este curat, rapid și de încredere.

Deși FanDuel este în creștere în Statele Unite,piața din România este deja plină de online grozav. case de pariuri sportive. Când comparăm FanDuel cu cele mai mari nume precumBodog șiBetway – nu este ușor să identifici multe motive ar trebui să treci la FanDuel dacă a intrat pe piața din România.

Fanduel
Vizitați Fanduel și vedeți singur... 1000 USD Bonus

Vrei acces la acest bonus? Deschideți un cont la Fanduel și faceți o primă depunere.

Ok! Să verificăm FanDuel! 

FanDuel FAQ

 • Românias canonly use FanDuel to play daily fantasy games. Pariurile sportive FanDuel și aplicația FanDuel sunt momentan indisponibile în România.

 • Pariurile sportive FanDuel sunt în prezent disponibil în următoarele state| ||547: MI, NJ, PA, IN, WV, CO, TN, IA, IL & VA. To play at the FanDuel sportsbooks, you must be the minimum gambling age in the state – which ranges from 18 to 21.

  Rezidenții din alte state și România pot face pariuri la casa de pariuri FanDuel cândîn vizită un stat în care este legal.

 • FanDuelsediul central este situat la 1375 Broadway, New York, New York, 10018. FanDuel are, de asemenea, birouri în mai multe state și un birou mare în Glasgow, Scoția.

 • FanDuel areinteresul exprimat să vină în România. Cu toate acestea, până când provinciile vor începe să legalizeze pariurile cu un singur eveniment și să reglementeze piața, pariurile sportive FanDuel vor rămâne indisponibile în România.

 • Paroarea sportivă FanDuel este în prezentdisponibilă în următoarele state: MI, NJ, PA, IN, WV, CO, TN, IA, IL și VA. Jocurile fantasy zilnice FanDuel sunt disponibile în România, 43 de state și Washington D.C.

 • Da, FanDuel are o aplicație mobilă în Statele Unite. În România, tunu poți accesa Pariurile sportive FanDuel sau jocurile zilnice de sport fantasy printr-o aplicație.

 • Noinu recomandăm accesarea FanDuel folosind un VPN. Dacă sunteți surprins jucând la pariuri sportive FanDuel dintr-o regiune restricționată, riscați să pierdeți câștigurile și să fiți inclus pe lista neagră din casa de pariuri sportive.

 • În Statele Unite,profiturile nete din jocurile de noroc care depășesc 600 USD sunt impozitate – inclusiv pariurile sportive și profiturile din sporturile fantastice zilnice. România care profită de peste 600 de dolari jucând DFS la FanDuel sunt, de asemenea, supuse impozitelor pe câștigurile lor. Cu toate acestea, datorită unui tratat fiscal dintre România și Statele Unite, puteți recupera o parte sau toate câștigurile dvs. impozitate prin depunerea unei declarații fiscale.

 • FanDuel oferă piețe pentru cele mai populare sporturi din America de Nord, cum ar fiNFL, NBA, MLB, NHL, UFC și golf. De asemenea, au o selecție grozavă de sporturi internaționale, inclusiv fotbal, tenis și rugby.

  În timp ce Fan Duels oferă cote pentru sporturi universitare și eSporturi – existărestricții în funcție de regiunea dvs.

 • Sporturile universitare, sporturile de amatori și eSporturile sunt indisponibil în anumite regiuni din cauza reglementărilor guvernamentale. Fiecare regiune are reglementări diferite care pot fi modificate. Verificați FanDuel pentru detalii complete.

 • Da – dar numai când joci zilnic sporturi fantastice. Conform legislației SUA,casele de pariuri sportive nu pot accepta Bitcoin ca formă de plată.

 • FanDuel offers new users un pariu fără risc în valoare de până la 1000$ ca bun venit. De asemenea, oferă concursuri la cele mai populare evenimente (March Madness și Super Bowl în special) și promoții în curs, cum ar fi asigurări pentru parlays și stimulente pentru recomandarea de prieteni. Contra

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 1000 USD