Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Site de pariuri League of Legends

Cote de pariuri League of Legends

Există atât de multe pentru a juca în acest moment, cu LCS-ul se încălzește în America de Nord, precum și LPL-ul în Est. Dar marele eveniment este Worlds 2022, care va avea loc mai târziu în cursul anului. Cu calificările regionale aproape terminate, ne uităm la Mondiale. Cotele pentru Lumi pot fi modificate și au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote pentru câștigătorii din League of Legends Worlds bet99 sportsinteraction powerplay

DWA KIA|| |656

TBA TBA TBA

Edward Gaming

TBA TBA TBA

Royal Never Give Up

TBA TBA TBA

T1|| |692

TBA TBA TBA

C9

TBA TBA TBA

Team SoloMid

TBA TBA TBA
T1 To win Worlds 2022
TBA
Bet99

Pentru pariorii noi sau cei care tocmai intră în lol sau pariuri, poate fi copleșitor. Ce case de pariuri sunt bune pentru pariuri? Care dintre ele oferă cele mai bune cote lol? Probabil cel mai popularcele mai populare sporturi, League of Legends (LoL pe scurt) este, de asemenea, unul dintre cele mai multe pariuri sportive, iar site-urile de pariuri lol apar la fel de repede pe măsură ce fanii se umplu sus stadioane pentru a viziona turnee.

România Sports Betting răspunde la aceste întrebări oferindu-vă acces la site-urile de pariuri de top League of Legends. Esports precum lol ar putea să nu fie încă atât de curent (abia dacă auziți o privire de la rețelele sportive), dar este extrem de popular online. La fel și pariurile sportive online în România.

Pariurile sportive sunt site-uri de pariuri online. Acestea sunt site-uri web care oferă cote de pariuri pentru toate sporturile tale preferate și multe altele. Sunt sute și peste zeci care se adresează României. Pariurile sportive online sunt în creștere în popularitate, iar sporturile reprezintă noua frontieră pentru aceasta.

Deoarece sporturile precum lol sunt oarecum noi, veți găsi o multitudine de piețe și cote de pariuri, așa că acum este un moment grozav să vă puneți picioarele vizitând un site de pariuri lol. Dar mai întâi, va trebui să înțelegi bine în ce te bagi.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

   

  Cote de pariuri LoL esports

  Puteți găsi o mulțime de cote de pariuri LoL esports oriundesite-ul de pariuri LoL unde mergeți. Dar varietatea și piețele se vor schimba în funcție de carte.

  Dar ca și sporturile tradiționale, puteți găsi principalele trei opțiuni:

  • Cote înainte de meci: these are bets you make before the match starts; they usually come in three formats: the spread, outright (moneyline), and totals (over/under).  
  • Pariuri live: acestea sunt pariuri pe care le faci pe măsură ce meciul are loc; aceste cote se deschid doar pentru scurt timp în timpul ferestrelor mici (fie în timpul unei pauze, fie între runde), așa că obțineți-le repede
  • Viituri: acestea sunt pariuri pe care le faceți cu un eveniment care nu va are loc până mult mai târziu; uneori, se deschid și pariurile futures ipotetice (acestea sunt meciuri speculative sau evenimente care nici măcar nu se întâmplă)

  Siturile de pariuri League of legends includ și pariuri prop unde poți paria pe mai multe tipuri de pariuri, cum ar fi condiții suplimentare pentru o echipă câștigătoare (ex. G2 câștigă 3-1)

  Unde pot paria pe League of Legends?| ||1262

  You can bet on League of Legends in almost every online sportsbook. These books have been in business for decades, but despite their age, they are constantly up to date with the latest trends in both sports betting and sports. And this includes pariurile sportive.

  Maiorele case de pariuri sportive au început să se deschidă pe pariuri pe sporturi, iar League of Legends se numără printre principalele lor întâlniri. Acestelol site-uri de pariuri funcționează la fel ca orice pariuri sportive și oferă site-ului de pariuri de bază: cote și piețe variabile, oferte și promoții de înscriere și capacități de pariuri atât pe desktop, cât și pe computer. platforme mobile.

  Printre cele mai bune case de pariuri sportive se numără Bodog, una din România produse de bază pentru pariuri online. Ei actualizează în mod constant site-ul și au o aplicație de pariuri mobilă ingenioasă. Și ele sunt unul dintre puținele site-uri care acceptă bitcoin.

  Betway este un alt pariu sportiv popular care oferă pariuri în sporturi. Are o selecție mai extinsă pentru League of Legends și acoperă aproape fiecare eveniment lol, în special turneele majore.

  Bet365, unul dintre cele mai prolifice site-uri de pariuri sportive are și o mulțime de lol pe care să pariezi. De obicei, oferă cele mai multe piețe și au în mod constant cote disponibile pentru League of Legends.

  Care sunt tipurile de pariuri League of Legends?

  Ca și în cazul celor mai multe esports, un site de pariuri lol va deschide mai multe piețe în funcție de eveniment. Ca și în cazul Bet 365, acestea sunt unele dintre piețele lor cele mai populare:

  Alternative

  Aceste sunt cote alternative la ceea ce este de obicei oferit în pre-meciul tradițional cote (cele cu care coincid majoritatea cărților). Puteți să ajustați liniile de pariere, să pariați pe un scor mai specific pe hartă sau să găsiți linii care sunt puțin diferite decât cele obișnuite.

  Hartă

  Cote oferite pe diferite hărți pentru lol; acestea pot fi clasificate la pariuri „recuperate”, pariuri secundare pe care le faceți care se ocupă de condiții specifice referitoare la echipe și/sau jucători.

  Unele dintre condițiile mai populare includ handicapuri „Ucide” (dacă o echipă ucide mai sus. sau sub un număr), care echipă distruge „Primul Turn” sau „Total Towers Distrus”. Găsiți mai multe pe site-ul Bet 365.

  Turneu

  De asemenea, considerat o recuzită sau un viitor, acesta este atunci când pariați pe un rezultat privind turneul în sine; o recuzită populară a turneului este „câștigătorul MVP-ului final”.

  De obicei, va trebui să fii familiarizat cu cotele înainte de meci, deoarece acestea sunt cele mai comune cote oferite de casele de pariuri sportive. Cotele înainte de meci sunt în trei formate principale: 

  Spread

  Pariați pe o echipă cu handicap rundă (de exemplu, -1,5 sau +1,5); aceasta este fie scăzută, fie adăugată din rezultatul lor real, iar un pariu câștigător înseamnă că echipa a câștigat după adunare sau scădere.

  de ex. Dacă G2 are un handicap de -1,5, înseamnă că 1,5 va fi scăzut din totalul rundelor câștigate. Ei trebuie să câștige două sau mai multe runde pentru a încasa un pariu, deoarece câștigarea unei singure runde (1 - 1,5) va avea ca rezultat un rezultat negativ. Alternativ, dacă au un handicap de +1,5, înseamnă că pot câștiga cel puțin o rundă și totuși pot câștiga în numerar, deoarece (1 + 1,5) depășește doi

  Outright

  Tu || |1320straight bet a team to win the match, spre deosebire de a avea handicapuri precum spread-ul. În acest caz, veți dori să știți ce înseamnă favoritul (un număr în minus) și cel defavorizat (un număr plus).

  Cote precum -150 sau +125 sunt cote de linie monetară. Un număr în minus înseamnă că pariezi atât de mult pentru a câștiga 100 USD, deci -150 înseamnă că pariezi 150 USD pentru a câștiga 100 USD. Un număr plus indică ce câștigi atunci când pariezi 100 USD. Deci +125 indică că câștigi 125 USD când pariezi 100 USD.

  Alternativ, aceste cote de linie monetară se manifestă și ca cote zecimale (ceea ce sunt folosite în principal în România). Sunt mai ușor de calculat (înmulțiți cotele cu pariul dvs. - de ex. 2,50 x 100 USD = 250 USD)

  Total

  Tu pariazădacă totalul hărților dintre ambele echipe depășește sau sub totalul prezis (cunoscut și ca peste/sub). Adaugi hărțile câștigate între ambele echipe. Acest lucru este determinat de obicei de câte meciuri joacă. Cu cât joacă mai mult, cu atât este mai probabil să fie lovituri excesive și invers când joacă mai puțin.

  Dar nu toate cotele sunt pre-meci. Există, de asemenea, pariuri live și cote futures pe care unele site-uri de pariuri lol le deschid. Cu site-uri precum Bet 365, acestea sunt așezate în formatul lor de categorie, așa cum este enumerat mai sus. Unele site-uri au afișat diferit.

  Puteți paria pe oricare dintre ele în orice mod. Familiarizați-vă cu modul în care funcționează.

  Cele mai bune site-uri de pariuri League of Legends

  Pentru a găsi cele mai bune site-uri de pariuri League of Legends, va trebui să parcurgeți cele mai bunesite-uri de pariuri în România. Am menționat câteva mai devreme, puteți începe de acolo.

  Când parcurgeți casele de pariuri, va trebui să aveți în vedere câteva cheie întrebări:

  • Piețe și cote: care site-uri oferă cele mai multe piețe și cele mai bune cote? Unele site-uri oferă o mulțime de piețe și cote rezonabile; veți dori să vă ocupați de cărțile care oferă piețe extinse, deoarece acestea sunt de obicei lideri de piață când vine vorba de lol sau esports
  • Oferte și promoții de înscriere: care sunt cărțile oferite cele mai bune oferte și promoții de înscriere? Majoritatea cărților te vor recompensa cu pariuri gratuite până la o anumită sumă de depunere, în timp ce altele pot oferi chiar și un bonus fără depunere. Alte cărți oferă, de asemenea, promoții care vă răsplătesc cu pariuri gratuite exclusiv pentru sporturi.
  • Metode de depunere: ce site-uri oferă cele mai multe moduri de a depune bani? Unele site-uri acceptă o gamă largă de metode de depunere. Asigurați-vă că verificați dacă site-ul acceptă forma de depunere cu care vă simțiți cel mai confortabil.

  Pentru a compara cărți, puteți deschide fiecare dintre ele în file diferite sau puteți citi recenziile noastre, deoarece le evaluăm pe baza acelor factori majori.

  Unde pot paria pe League of Legends cu Paypal?

  Once you've found your lol betting sites, you'll need to learn how you can make deposits. You can check if sites accept PayPal. This tabel frumos prezintă site-urile care acceptă ce forme de plată. O bună parte dintre ei acceptă PayPal.

  Din păcate,există un acord între PayPal și guvernul României care împiedică România să folosească PayPal pentru a face depuneri pe site-urile de pariuri, chiar dacă site-urile acceptă PayPal ca formă de plată.

  Soluția este să utilizațiPayPal pentru a depune pe un site terță parte, care nu se confruntă cu restricții. Cu toate acestea, unele dintre aceste site-uri vă vor percepe comisioane pentru depunere și retragere. În tabelul pe care l-am conectat, puteți verifica multe dintre site-urile de depunere ale terților și puteți compara care dintre ele oferă cele mai bune oferte.