Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cele mai bune site-uri de pariuri CS:GO 2021

Ca unul dintre cele mai populare jocuri de sporturi,Counter-Strike: Global Offensive sau „CS:GO” pe scurt capătă rapid influență la pariurile online.Siturile de pariuri CS:GO sunt numeroase și a devenit un exercițiu de sortare a celor mai bune site-uri de pariuri CS:GO. Multe site-uri de pariuri CS:GO au coduri de recomandare, unele bonusuri cu caracteristici, iar altele acceptă PayPal. Trecem în revistă complexitatea CS:GO și vă ghidăm prin numeroasele site-uri.

Cote de pariuri CS:GO 2021

CeleCote de pariere CS:GO de la FiReLEAGUE sunt acum disponibile. Cotele pot fi modificate și vor fi actualizate pe măsură ce piața se mișcă. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

betway Câștig  VS  Câștig betway
EC Brugge   2,90  VS  1,38   1 lovitură
EC Brugge Pentru a învinge 1 lovitură
2,90
Betway

Best CSGO Betting Sites

Înainte de a paria pe CS:GO, mai întâi va trebui să comparați site-urile. Puteți găsi o listă extinsă desite-uri de pariuri din România și deschide mai multe ferestre pentru a vedea diferențele dintre fiecare.

Există multe lucruri cu care se compară. În primul rând, ce site-uri oferă CSGO? Dacă o fac, cum sunt piețele lor? Unele dintre site-urile web mai noi se concentrează pe sporturi și pot avea o varietate mai mare, spre deosebire de unele dintre cărțile mai vechi care au o bază dedicată altor sporturi.

Piețele sunt diferitele opțiuni de pariere disponibile: linie monetară, futures, pariuri directe, linii alternative de pariuri etc. O pariuri sportive dedicate eSports ar trebui să aibălinii extinse de pariuri CS:GO.

În continuare, verificați metodele de depunere pentru site-uri web. Aproape toate casele de pariuri sportive oferă carduri de credit și ordine de plată, dar unele vor merge până la PayPal, bitcoin și alte forme alternative de plată. Cu cât permit mai multe opțiuni, cu atât mai bine.

 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS 400$
 • Nu în ultimul rând, verificați bonusurile. Multe site-uri oferă un bonus de înscriere (bonus de bun venit) în care primești pariuri gratuite atunci când îndeplinești cerințele lor de depunere. Este posibil ca unii să nu ofere un bonus de înscriere, dar îl vor compensa cu alte promoții.

  Fiind unul dintre cele mai populare jocuri de esports, Counter-Strike: Global Offensive sau „CS:GO” pe scurt este câștigând rapid influență la pariurile online.

  Siturile de pariuri CS:GO sunt numeroase și a devenit un exercițiu de sortare a celor mai buni Site-uri de pariuri CSGO.

  Multe site-uri de pariuri CS:GO au coduri de recomandare, unele bonusuri, iar altele acceptă PayPal. Trecem în revistă complexitățile CS:GO și vă ghidăm prin numeroasele site-uri.

  CS:GO este unul dintrecele mai mari sporturi la scară globală . Chiar și ca joc video, popularitatea sa este egalată doar de League of Legends și DoTA din lume. Deoarece popularitatea sa rămâne la un nivel maxim, pariurile online cresc cu fiecare oportunitate.

 • Joacă online acum
  Bet365 Revizuire
  BONUS 200$
 • Turneele au locaproape săptămânal pe tot timpul anului cu fondurile de premiere ajungând până la un milion de dolari SUA. Până la peste 30 de milioane de spectatori unici se conectează în timpul unui turneu CS:GO și sunt înregistrate până la 40 de milioane de ore de vizionare.

  România Sports Betting are tot accesul la cele mai bune site-uri de pariuri CSGO. Oferim o listă de site-uri de pariuri CS:GO, împreună cu recenzii aprofundate ale fiecăruia, plus o prezentare despre cum să începeți. Veți paria pe CS:GO în cel mai scurt timp.

  Cele mai bune site-uri de pariuri (mai bine cunoscute ca case de pariuri sportive) pentru CS:GO suntabundente și competitive due to how popular esports betting is now in România. Each book has its own set of bonuses, features, and promotions.

 • Joacă online acum
  Betway Recenzie
  BONUS 300$
 • Turnee majore precum Boston Major sau World Electronic Sports Game (WESG) sunt masive și au fonduri de premii gigantice pe lângă audiență. Acestea beneficiază de obicei de o acoperire extinsă de la cele mai bune case de pariuri sportive. Turnee mai mici vor fi în continuare disponibile, deși într-o capacitate mai mică.

  Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive

   What are the types of CSGO bets?

   Pariul pe sporturi este ca și cum pariezi pe alte sporturi, dar cu unele diferențe. Dar principiile rămân aceleași. Trei piețe populare includ spread-ul, pariul direct (Win) și totalul (peste/sub).

   Aceste trei sunt, de asemenea, cele mai multe piețe de pariuri.

   Spread

   Distribuirea este atunci când pariezi pe echipă/jucător pentru a „acoperi” o victorie.

   În cazul CS:GO, estenumărul de runde ei câștigă. „-1,5” și „+1,5” sunt handicapuri și sunt scăzute din totalul echipei/jucătorului.

   Acest lucru funcționează ca linia pucurilor în hochei. Favoriții fiind aliniați la -1,5 înseamnă că trebuie să câștige ambele runde pentru a acoperi spread-ul, în timp ce cei care au aliniat la +1,5 înseamnă că trebuie doar să evite să le piardă pe ambele pentru a acoperi. deoarece favoriții sunt aliniați ca favoriți pentru a acoperi, în timp ce cei defavorizați sunt aliniați ca favoriți.

   This flips the favourite/underdog lines as the favourites are lined as underdogs to cover while the underdogs are lined as favourites. 

   Un pariu mai simplu este:

   Straight-up (Câștig)

   Pur și simplu alegeți echipa/jucătorul care credeți că va câștiga meciul. Aceasta înseamnă că echipa/jucătorul trebuie să câștige cel mai bun din serie (două din trei). Fără condiții suplimentare.

   Acest lucru este cunoscut și sub numele de „linia monetară" în multe cărți. Linia monetară este un termen care indică tipul de cote prezentate (plus sau minus). Acestea sunt cote americane (de exemplu, -150, +125). România tind să folosească sistemul zecimal (de exemplu, 2,5, 1,5). Aveți opțiunea de a converti cotele pentru fiecare carte.

   Total (Peste/Sub)

   Totalul este locul în care pariați dacă suma totală de runde depășește sau sub valoarea cotelor. total (setat de obicei la 2,5). Pur și simplu pariază dacă va merge trei runde sau nu.

   Specialități și recuzită

   Unic pentru unele cărți, există piețe speciale și de recuzită pentru CS:GO. Acestea sunt pariuri care depășesc formatele tradiționale enumerate mai sus.

   Pentru CSGO, ofertele lor speciale includ detalii pe hărți și runde. Acest lucru merge mai profund, deoarece fiecare hartă poate fi câștigată printr-o varietate de moduri. Puteți paria pe metoda victoriei (de exemplu, expirarea timpului, explozia unei bombe), cele mai multe ucideri, cele mai multe clutch-uri și marja de câștig.

   Specialele includ, de asemenea, rundele totale câștigate specifice fiecărei echipe și tipul specific. de rundă (de exemplu, Pistol Round).

   Mergând și mai adânc, puteți alege, de asemenea, un anumit tip de armă pentru recuzită (de exemplu, uciderea cu Molotov, uciderea cuțitului).

   Pari sportive Betway oferă multe dintre aceste piețe și este o carte recomandată dacă ești înnebunit după CS:GO și știi cum să-ți parcurgă complexitățile jocului.

   Outrights and Futures

   Aceste pariuri se referă la rezultatele viitoare ale CSGO. Acestea sunt de obicei făcute înainte de începerea oricărui turneu.

   Un simplu este atunci când pariezi pe o echipă/jucător pentru a câștiga totul. Și un pariu pe viitor este ca un pariu absolut, dar merge și mai departe (de exemplu, cine câștigă în 2020).

   Pariuri live

   La fel ca și alte sporturi, pariurile live sunt oferite cu sporturi. Cu toate acestea, nu toate cărțile oferă acest lucru datorită naturii rapide a sportului. Este recomandabil să folosiți pariuri pe mobil atunci când faceți pariuri live cu o aplicație/site care este competentă.

   Unde găsiți site-uri de pariuri CSGO care acceptă PayPal?

   Puteți folosi PayPal|| |1333 with many CS:GO betting sites.

   În primul rând, verificați ce case de pariuri sportive acceptă depuneri PayPal. Puteți verifica site-ul PayPal, precum și fiecare carte.

   După ce ați verificat ce site-uri acceptă PayPal, verificați dacă oferă și piețe CS:GO.

   PayPal este o alternativă solidă pentru jucătorii de astăzi. Nu trebuie să treci prin bătaia de cap a cardului tău de credit (unele bănci blochează site-urile de pariuri) sau să găsești alte site-uri de plată terțe (care te va percepe un procent doar pentru depunerea și retragerea banilor).

   Multe dintre casele noastre de pariuri sportive oferă PayPal.

   Puteți găsi site-uri de pariuri care acceptă PayPal aici.

   Pot paria online pe CSGO cu Bitcoin?

   Ca și PayPal, multesite-uri de pariuri CS:GO acceptă Bitcoin ca metodă de depunere. La fel ca PayPal, trebuie să verificați de pe site-urile web în sine dacă acestea îl acceptă. Apoi trebuie să verificați care dintre aceste site-uri oferă piețe CS:GO.

   Bitcoinul este încă un fenomen relativ nou. Aceasta este o monedă ultra-rapidă care nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea site-urilor de astăzi. Moneda virtuală oferă, de asemenea, comisioane de tranzacție mici sau deloc.

   Lipsa de reglementare în jurul Bitcoin poate fi o dezactivare pentru multe case de pariuri sportive, dar majoritatea se încălzesc cu aceasta.

   Noi ai o listă cu cele mai bune site-uri de jocuri de noroc bitcoin.


   Întrebări frecvente privind pariurile CS:GO

   • Counterstrike was first released in the year 2000. Suntem acum la a patra ediție din seria counterstrike, cea mai recentă versiuneCS:GO fiind lansată în 2012.

    Jocul a crescut de-a lungul anilor și a construit genul de comunitate care a existat cu zeci de ani în urmă, când counterstrike a apărut pentru prima dată pe scena jocurilor. Interesul pentru sport a atras atenția marilor companii care investesc în echipe și evenimente, ceea ce a dus la creșterea rapidă a competiției Esports.

    Oamenii se întreabă adesea dacă pariurile CS:GO au murit. Dar realitatea este că este mai bine decât a fost vreodată.

   • Is Pariurile CS:GO sunt interzise? Răspuns simplu, Nu. Legalitatea jocurilor de noroc în sport este adesea o întrebare pentru noii utilizatori și, de înțeles, deoarece este o piață nouă și mulți oameni pun la îndoială validitatea acesteia.

    Pariurile sunt legale, la fel și pariurile online prin cele mai bune site-uri noastre de sporturi. în România. Puteți naviga pe site-ul nostru în cele mai bine recenzate și recomandate cărți de pariuri sportive și puteți alege ceea ce vi se potrivește.

    Piața sporturilor este în creștere rapidă, iar utilizatorii sunt acum capabili să navigheze în numeroase jocuri, diferite tipuri de pariuri și să construiască cu ușurință un interes pentru diferitele Esporturi care domină astăzi piața. Comunitățile din jurul celor mai populare platforme au asigurat succesul jocurilor lor îndrăgite.

   • Oamenii se întreabă adesea unde să parieze pe CS:GO. Așadar, ne-am gândit să o descompunem pentru tine pe scurt.

    Esporturile continuă să crească, iar site-urile web ajung din urmă prin încorporarea unor secțiuni extinse de esports. Chiar șiprincipalele case de pariuri sportive au început să adauge CS:GO în selecția lor.

    Cărți renumite precum Bodog, Bet365 și Betway oferă CS:GO. Vă puteți îndrepta către secțiunea „esporturi” a site-urilor și, cu bara de meniu drop-down, evidențiați fie „CSGO”, fie „Counter-Strike: Global Offensive”. În funcție de ce turneu se desfășoară, piețele se pot schimba.

   • CS:GO este un joc de împușcături la persoana întâi și există evenimente și ligi care se desfășoară pe tot parcursul anului, pe care pariorii pot miza în orice moment. Cu toate acestea, există șiCS:GO Crash, care a devenit din ce în ce mai popular.

    CS:GO are un ritm rapid și captivant de vizionat, cu fiecare rundă care durează doar 2 minute, pariorii sunt în mod constant în acțiune. Pariurile pot fi plasate pe numeroase linii monetare diferite, câștigători sau pariuri speciale.

    Comunitatea CS:GO este una dintre cele mai longevive comunități de jocuri din lume și este ceea ce a făcut jocul atât de popular. Interacțiunea dintre jucători și spectatori este adesea una jovială, iar jucătorii pot juca în fața mulțimii, făcând experiența mai sănătoasă.

   • Acolo sunt diverse site-uri din care să alegeți atunci când pariați pe CS:GO, unele sunt mai bune decât altele și vom încerca să vă recomandăm tot ce putem pe măsură ce intrați pe piața de pariuri Esports. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să alegeți un site care vi se potrivește și care are jocurile pe care sunteți interesat să pariați.

    În al doilea rând,consultați casa de pariuri sportive online pentru promoții și oferte. pe pariurile Esports. Adesea, casele de pariuri sportive vor oferi promoții și oferte specifice pentru depozitele și pariurile plasate.

    În sfârșit, fă-ți un cont și plasează primul pariu și începe să te bucuri de lumea jocurilor de noroc Esports.

   • Fiecare parior ar trebui să caute să plaseze un pariu cu intenția expresă de a găsi valoarea maximă a pariului. Aceasta presupune efectuarea de cercetări a pieței în cauză.Acordați atenție lucrurilor precum modificările listei, rezultatele recente și rezultatele la același eveniment din anii trecuți.

    Există o serie de site-uri web dedicate , cum ar fiHLTV șiGosuGamers, care oferă acoperire a scenei CS:GO și a sporturilor competitive în general. Dar, în cele din urmă, depinde de parior să facă această muncă, dacă o fac, atunci pot fi cu încredere.

   • Există la pariuri „mici” și „mari”, este mai mult un termen subiectiv pentru individ. Adesea, pariorii pariază cu mize uriașe, în timp ce alții joacă un joc mai conservator.

    Cu toate acestea, adesease recomandă ca un singur pariu să nu depășească 35% din fondurile din contul unui jucător. Deși, așa cum am menționat deja, depinde într-adevăr de individ.

   • Jocuri online și LAN potrivirile funcționează în același mod și vor arăta la fel pentru cei care vizionează online, dar sunt destul de diferite. Evenimentele LAN (Local Area Network) aduc mii de spectatori șipresiunea aglomerației devine un factor important. Jucătorii joacă adesea cu echipament nou sau folosesc o nouă „configurație”, ceea ce este considerat un detriment pentru jocul lor.

    În timp cejucători online sunt în elementul lor, jucându-se în propriul lor mediu.Dezavantajul este că jucătorii au ping-uri mai mari (o conexiune mai lentă), ceea ce afectează drastic jocul.

   • Dacă nu cunoașteți încă termenul „skins”, atunci vă putem informa că skin-urile sunt upgrade cosmetice pentru arme și echipamente pe care jucătorii le văd în joc în timp ce se joacă. Aceste skin-uri pot fi pariate pe jocuri sau convertite în numerar - care pot fi retrase în bani efectivi.

    Pariurile skin sunt disponibile, dar este mult mai sigur să pariezi cu numerar deoarece asigură comoditate și siguranță absolută în timpul pariurilor.

   • Ei bine, am acoperit câteva dintre punctele de mai sus, dar în general este important să cunoaștem piața .Aceste lucruri vă vor ajuta:

    • Cunoașteți echipele
    • Nu pariați niciodată mai mult decât vă puteți permite
    • Căutați tendințe
    • Ține evidența pariurilor anterioare, înregistrează-le
    • Mergi întotdeauna cu un cote de încredere.