Draftkings
Draftkings

Recenzia DraftKings

Înscrie-mă la Draftkings!Înscrie-mă!

Începând ca site de sporturi fantastice zilnice (DFS) ,DraftKings a pătruns rapid pe piața din SUA ca șicasuri sportive odată ce statele individuale au putut legaliza pariurile sportive în 2018. În prezent, România nu poate folosi casa de pariuri sportive DraftKings, dar poate juca DFS pe site – și puteți afla în continuare despre pariuri sportive în recenzia noastră DraftKings.

 • Combinație de pariuri sportive și site-ul web DFS
 • O mulțime de piețe pentru sporturile din America de Nord
 • Cerințe reduse de depunere
 • Plăți rapide
 • Sportsbooks not available in România
Draftkings
Draftkings Bonus
500$ Bonus

Utilizatorii noi din statele undeDraftKings sunt eligibili pentru unbonus de bun venit în valoare până la 500 USD.

Depuneți și revendicați acest bonus de 500 USD|| |205

DraftKings România Sports Betting

DraftKings România Sports Betting

Inițiallansarea ca site zilnic de sport fantasy în 2012 – și ca principal concurent la FanDuel – DraftKings a evoluat în ultimul deceniu într-una dintre cele mai cunoscute case de pariuri sportive din Statele Unite. În 2017, DraftKings și FanDuel au încercat să fuzioneze – dar au fost blocate de Comisia Federală pentru Comerț.

De la fuziunea eșuată, DraftKings s-a concentrat foarte mult pe piața pariurilor sportive din Statele Unite. După ce amendamentele aduse legilor au permis statelor să adopte propriile lor pariuri sportive, DraftKings a fost un jucător rapid în industrie. DraftKings esteprimul pariu sportiv mobil care funcționează în New Jersey (primul stat care a legalizat pariurile sportive în afara Nevada). De atunci, s-au extins în zece state (cu planuri de a se alătura mai multor).

În timp ce auși-au declarat interesul de a intra pe piața pariurilor sportive din România – as they currently only offer DFS in România – we are unsure when or if this will happen. We do not believe what DraftKings offers is better than what you can find at cele mai bune case de pariuri sportive online disponibile în prezent în România.

| ||245
 • DraftKings Sign-up Bonus

  3,5/5

  Spre deosebire de cele mai bune case de pariuri sportive din România, cum ar fiInteracțiune sportivă, care oferă în mod constant un bonus excelent și simplu, DraftKings este cunoscut pentru că oferădiferite tipuri de bonusuri pe tot parcursul anului (și este puțin complicat).|| |261

  Since unele bonusuri sunt specifice unui sport - 1 USD pentru a câștiga 100 USD la acest sport - unii oameni vor adora bonusul, în timp ce alții pot renunța la el. De asemenea, ei împerechează bonusuri – dar împerecherea are ca rezultat un meci mai mic (20% până la 1050 USD) decât majoritatea caselor de pariuri sportive din România.

 • Promoții și concursuri DraftKings

  3,5/5

  Promoțiile și concursurile DraftKings variază de-a lungul anului. DraftKings oferă și recompense zilnice – care cresc în valoare cu cât pariezi mai mult pe site. Promoțiile și concursurile de la DraftKings nu vor necesita un anumit cod promoțional DraftKings.

 • Site-ul web DraftKings

  4/5

  Site-ul web DraftKings este conceput relativ bine, dar pentru noii pariori sportivi, site-ul se poate simți puțin copleșitor. Din fericire,site-ul oferă o mulțime de informații pentru a ajuta pariorii să învețe despre pariurile sportive online. Paleta de culori a site-ului se potrivește - negru și verde oferind un fundal recunoscut și cu aspect modern. De asemenea, poți să vizitezi site-ul DraftKings România și să afli despre pariurile lor sportive – dar nu îți vei putea crea un cont.

 • Pariurile live DraftKings

  4/5

  Pariurile live la DraftKings oferă o experiență comparativă cu ceea ce este disponibil în prezent în România. Site-ul desktop și mobilevidențiază cele mai mari jocuri live pe pagina de pornire. Pentru a găsi mai multe opțiuni, făcând clic pe linkul Live în joc, vă direcționează către tot ce este disponibil pentru pariuri live.

 • Serviciul clienți DraftKings

  4.25/5

  Cu siguranță DraftKings scoruri ridicate când vine vorba de serviciul pentru clienți. Problemele și întrebările suntușor de rezolvat și de răspuns cu funcția de chat live DraftKings. DraftKings răspunde adesea la solicitări în mai puțin de un minut.

 • Cote de pariuri DraftKings

  3.5/5

  Sporturile nord-americane strălucesc cel mai mult la DraftKings – dar site-ul și-a extins secțiunea pentru a include o gamă mult mai cuprinzătoare de piețe, de la fotbalul australian la cricket. Dar un american care dorește să parieze pe o echipă sau un sport american va găsi că selecția este puternicăbet on an American team or sport will find the selection is strong – și cu oferte speciale de pariuri zilnice, este ușor să găsești o acțiune grozavă în fiecare zi.

  Cotele generale la DraftKings suntcomparabile cu alte case de pariuri sportive americane.

  Există și niște legi stricte bazate pe starea în care trăiești dacă poți paria pe sporturi de colegiu și sporturi de amatori. Depinde foarte mult de starea în care locuiți – deoarece unele restricționează doar echipele de colegiu din stat, în timp ce altele sunt mai restrictive.

 • Metode de depunere DraftKings

  3/5

  Opțiunile de depunere și retragere de la DraftKingsnu vor supăra pe nimeni și sunt oarecum prea complicate de regulile individuale în anumite jurisdicții. DraftKings afirmă că acceptă toate cardurile de credit și de debit majore, inclusiv Visa, MasterCard și American Express. Acceptă, de asemenea, carduri de credit cadou și PayPal. Ei plătesc câștigurile prin aceleași metode. De asemenea, este important să știți că DraftKings va accepta numai metode de plată înregistrate pe numele dvs.

 • DraftKings Mobile Betting

  4.5/5

  Americanii care pariază pe mobil dispozitivele sunt un mare fan al DraftKings – și este ușor de înțeles de ce. Site-ul DraftKingssite-ul mobil funcționează excelent, iar aspectul este foarte plăcut și ușor de navigat. Se simte ca un caz rar în care versiunea redusă a site-ului este de fapt superioară versiunii desktop. Nu există nicio aplicație DraftKings în România pentru casele de pariuri sportive.

Concluzia DraftKings

În ciuda începutului său ca un site web zilnic de sport fantastic – DraftKings a făcut o treabă bună intrând pe piața de pariuri sportive din SUA. Ei înțelegcererile pariorilor americani – și își împing resursele pe aceste piețe de pariuri.

Dacă doriți, vă puteți alătura DraftKings – ar trebui să știți cămulte case de pariuri sportive online disponibile în România se potrivesc, dacă nu depășesc ceea ce este disponibil la DraftKingscum ar fi Sports Interaction șiPowerPlay.

De asemeneanu încurajăm utilizarea unui VPN pentru a crea un cont la DraftKings – ar putea duce la o interdicție și la pierderea câștigurilor.|| |554

Draftkings
Visit Draftkings and see for yourself... 500 USD Bonus

Vrei acces la acest bonus ? Deschideți un cont la Draftkings și faceți o primă depunere.

Ok! Să verificăm Draftkings! 

Întrebări frecvente DraftKings

 • Românias canonly use the daily fantasy sports part of DraftKings – nu secțiunea de pariuri sportive a site-ului web.

 • Pariurile sportive DraftKings sunt disponibil în prezent în următoarele state:NJ, PA, WV, IN, IL, NH, IA, CO, TN, VA și MI. Dacă nu sunteți rezident în aceste state, dar vizitați unul, puteți plasa un pariu la DraftKings. Pentru a juca la DraftKings, trebuie să aveți vârsta minimă pentru jocuri de noroc din stat. Vârstele variază între 18 și 21 de ani, în funcție de locația dvs.

  Există alte state în care pariurile sportive sunt legale, dar DraftKings fie a) nu are licență de funcționare, fie b) statul permite doar comerțul cu amănuntul pariuri sportive.

 • The DraftKingssediul central este situat la 222 Berkeley St., Boston, Massachusetts, 02116. De asemenea, DraftKings are un birou în Regatul Unit și Malta.

  Este puțin ciudat că biroul lor principal este într-o stare care încă nu a legalizat pariurile sportive.

 • Nu este sigur dacă pariurile sportive ale DraftKings vor veni în România. Auinteresul exprimat de a intra pe piață cu proiectul de lege C-218, permițând provinciilor să reglementeze pariurile cu un singur eveniment în România – aproape de a deveni lege.

  It will depend on how each province regulates the industry – so we cannot know whether DraftKings sportsbook will come to România.

 • În timp ceDraftKings DFS games are legal and operate in 43 states and Washington DC, pariurile sportive DraftKings sunt în prezent disponibile numai în NJ, PA, WV, IN, IL, NH, IA, CO, TN, VA și MI.

 • Da, aplicația DraftKings există în Statele Unite. Estenu este disponibil în România din cauza restricțiilor.

 • Vă recomandăm insistentnu utilizați un VPN pentru a accesa DraftKings. Oamenii care încearcă să acceseze DraftKings din alte regiuni decât statele în care operează în prezent riscă ca contul lor să fie inclus pe lista neagră și câștigurile pierdute.

  Există o mulțime de pariuri sportive online grozave pe care le poți accesa în România fără a avea nevoie de un VPN. Vă sugerăm să încercați aceste opțiuni dacă sunteți în căutarea celor mai bune sporturi.

 • În Statele Unite, câștigurile din jocurile de noroc (care includ pariurile sportive și DFS câștigurile) de peste 600 USD net într-un an sunt supuse impozitelor. DraftKings va remite 24% din profitul dvs. net dacă acesta depășește 600 USD.

  Româniile care folosesc DraftKings pentru DFSsunt de asemenea supuse impozitului pe câștigurile lor. Cu toate acestea, datorită unui tratat fiscal dintre România și Statele Unite ale Americii, România poate depune o declarație fiscală și poate recupera o parte sau toate câștigurile din jocurile de noroc impozitate.

 • Pariorii vor găsi oselectie mare de sporturi la DraftKings. NFL, NHL, MLB, NBA, UFC, fotbalul european și golful sunt cele mai mari piețe disponibile pe DraftKings. Pariotorii vor găsi, de asemenea, cote la cricket, ligile australiene, curse de mașini și tenis.

  Site-ul este limitat în principal la colegiu, amatori și eSports – deoarece reglementările din unele state restricționează pariurile pe aceste sporturi.

 • În funcție de locul în care vă aflați, se va determina ce nu este disponibil.

  Multe state restricționează pariurile pe high school, college, and amateur sports. You can visit DraftKings for more details on restrictions.

 • DraftKingsnu acceptă Bitcoin ca formă de plată.

 • Like most online sportsbooks, the majoritatea bonusurilor la DraftKings sunt pentru utilizatori noi. Bonusurile includ o potrivire procentuală la primul pariu, pariuri mici cu randament mare pe anumite sporturi (de la 1 USD la 100 USD pentru un joc MLB) și primele pariuri fără riscuri.

  Veți găsi, de asemenea, promoții și concursuri pe sporturi populare disponibile pe tot parcursul anului.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 500 USD