Webmoney Site-uri de pariuri în România

webmoney

Pariorii se pot uita în graficul de mai jos pentruo listă de site-uri de pariuri care acceptă WebMoney, deși lista nu este exclusivă. Există și alte site-uri acolo care acceptă WebMoney ca opțiune de plată și să vă faceți temele pe care magazin online se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. este ceva de analizat.

  • Sumă mare de opțiuni de finanțare disponibile
  • Global brand with offices worldwide
  • Acceptată la o mulțime de case de pariuri sportive

Început în Rusia ca o metodă de transfer de bani online sigură și eficientă, WebMoney sa extins acum la nivel mondial. Cu peste 28 de milioane de utilizatori activi din întreaga lume,Pariorii sportivi din România pot folosi această metodă bancară la o serie de case de pariuri sportive online de calitate.

Găsirea site-urilor WebMoney în România este destul de ușoară , și cu o configurație similară cu metodele populare de plată online, cum ar fi Skrill și Paypal, pariorii pot transfera fonduri prin conturi bancare, case de pariuri sportive și în mâinile lor în siguranță și în siguranță.

WebMoney Online Race & Sportsbook Handipping Sites

Configurarea unui cont WebMoney durează doar câteva minute, iar România are o varietate de metode disponibile de utilizat atunci când își finanțează contul WebMoney. Fie că este vorba de carduri de credit, servicii bancare prin internet, case de schimb valutar WebMoney sau chiar prin programe de transfer bancar precum Western Union, nu este greu să obții bani în contul tău WebMoney.

După ce parcurg toți pașii necesari de înregistrare și verificare a identității (5-10 minute), pariorii pot încărca acele fonduri în WebMoney și în casa de pariuri sportivă dorită. Cu avantaje precum securitatea de top, o cantitate mare de opțiuni de depunere și o metodă unică de finanțare/transfer, WebMoney se numără printre elita mondială în opțiunile de plată online.

Locuința împotriva WebMoney pentru utilizatorii globali și acest lucru se aplică în România, este faptul că taxele pentru fiecare tranzacție pot începe să se adună dacă mutați frecvent bani în și din contul dvs. WebMoney. Acest lucru poate fi o problemă pentru unii și, deși este disponibil la numeroase case de pariuri sportive ca metodă bancară, WebMoney nu are aceeași acoperire globală pentru jocurile online ca și concurenți precum Skrill și Instadebit.

Dacă luați un cont. timpul dvs. și cercetați-vă pe toți acești concurenți pentru a afla ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., WebMoney ar putea ajunge să fie cea mai bună opțiune pentru situația dvs. particulară.