MasterCard

Sepa Site-uri de pariuri

sepa

The Zona unică de plăți în euro este o inițiativă a Uniunii Europene, care urmărește să integreze plățile în zona economică europeană. Include 36 de state membre, cu nouă mai multe decât UE însăși. România nu este inclusă în această listă. Aceasta înseamnă că nu există multe opțiuni pentru dvs. în ceea ce priveștesite-uri de pariuri care acceptă SEPA.

  • Gratuit și rapid
  • Pentru persoanele cu conturi europene|| |467

SEPA Betting Sites

Lista țărilor incluse în acordurile SEPA nu include, totuși, România și, prin urmare, România nu sunt foarte multesite-uri de pariuri care acceptă SEPA.

Inutil să spunem că acest lucru poate avea o utilizare limitată pentru România care locuiește în România.

Niciunul dintre site-urile pe care le recomandăm cu mândrie la România Sports Betting nu acceptă depozite SEPA de la România în România. Dacă pleci vreodată într-o călătorie și decideți să vă mutați în Europa, deschideți un cont bancar acolo, atunci veți avea mai multe opțiuni.

Din păcate, până atunci, alegerile dvs. pentru cazinourile cu metode de depunere SEPA vor fi scurtate.

Taxe de tranzacție SEPA

Toate tranzacțiile cu SEPA sunt în euro. Aceasta înseamnă că orice altă monedă pe care o ai ar trebui să fie mai întâi schimbată cu euro, iar acest lucru va aduce inevitabil o taxă.

Cu toate acestea, dacă vă aflați în Europa, cu un cont bancar european și transferați euro, atunci totul este gratuit. Pentru persoanele din țările în care este stabilit SEPA, tranzacțiile sunt rapide și gratuite.

Cazinourile SEPA vor percepe comisioane diferite pentru aceste tipuri de tranzacții. Ele sunt probabil similare cu comisioanele de depozit bancar. Deci, dacă intenționați vreodată să transplantați în Europa, acesta este ceva de reținut.

Tranzacțiile SEPA sunt convenabile

Tranzacțiile SEPA sunt printrecele mai bune modalități comune de a trimite bani în Europa. Și este ușor de înțeles de ce!

Spre deosebire de alte țări în care aveți nevoie de o terță parte, sistemul SEPA permite oamenilor să se trimită între ei fonduri direct prin sistemul bancar. Nu este nevoie de aplicații terțe, taxe sau memorie suplimentară pe telefon!

Tot ce aveți nevoie este de rutare și numărul de cont bancar al destinatarului. Din contul dvs. bancar online, trebuie doar să faceți clic pentru a transfera, introduceți informațiile acestora și veți putea rapid să trimiteți bani pe tot continentul.

Cine și-ar putea imagina că ar fi atât de convenabil să trimiți bani pe oricare dintre cei 36 participanți. națiuni.

Acest sistem necesită un cont și un destinatar la nivel european. În timp ce multesite-uri de pariuri care acceptă metode de depunere SEPA au conturi bancare europene, expeditorul ar trebui, de asemenea, să aibă acest lucru.

Pariuri SEPA pe o aplicație

Recomandăm doar site-uricu experiențe grozave de jocuri de noroc pe mobil. Deci, dacă aveți un site care vă place de pe site-ul nostru, nu aveți de ce să vă faceți griji acolo.

Doar deschideți browserul de pe tabletă sau smartphone. Încărcați site-ul nostru și accesați site-ul dvs. de pariuri preferat. Înscrieți-vă sau autentificați-vă și sunteți gata. Aceleași date de conectare sunt valabile pentru versiunile desktop și mobile.

Nici partenerii și nici SEPA nu necesită descărcarea de aplicații suplimentare. Prin urmare, telefonul dvs. nu ocupă nicio memorie, iar ecranul dvs. de pornire va rămâne frumos și neaglomerat.

Majoritatea aplicațiilor bancare europene vă permit să trimiteți bani prin SEPA folosind funcția lor de tranzacție. Trebuie doar să cunoașteți ruta și numărul de cont pentru persoana căreia doriți să trimiteți bani.

Nu sunt necesare aplicații suplimentare.

Bonusuri de bun venit SEPA

Suntem cu toții în asta din câteva motive. Ne placeexcitarea și ne place săcâștigă!

Tocmai de aceea ne plac bonusurile de bun venit! Ne dă ambele aceste sentimente imediat.

Deci, desigur, cu toții ne întrebăm ce metode de depunere pot folosi pentru a obține bonusul meu de bun venit?

În toate recomandările noastre site-uri, oferă bonusuri de bun venit. Le primești pe baza primei depuneri, de obicei între 50-100% bonus de potrivire.

Puteți profita de acest lucru în toate metodele de depunere. Și SEPA nu face excepție. Deși este dificil pentru România să profite, cât timp locuiesc în România cel puțin.

Pentru oricine are o conexiune euro, este bine să știți că utilizarea SEPA nu vă va exclude de la niciun bonus de bun venit .

Cu toate acestea, site-urile de pariuri SEPA nu oferă bonusuri de bun venit specifice SEPA. Deci, veți fi tratat la fel ca toate celelalte metode de depunere. Nici mai bine, nici mai rău.