Postepay Site-uri în România| ||444

postepay

You can find a list of betting sites accepting PostePay below. The sportsbooks listed there are of the highest quality in terms of providing the best online wagering experience to their clients, and with bonuses, promotional offers and strong wagering options.

  • Fulizați prin serviciul poștal italian
  • No connection needed to bank account
  • Retrageți câștigurile direct de la bancomatele compatibile
Cu adevărat un lider global al industriei de pariuri online, William Hill oferă pariuri sportive de top din 1934.
  • Timp proces: Imediat
  • Depozit minim: 10 USD
  • Depozit maxim: 150.000 USD

PostePay este o metodă de depunere la casele de pariuri sportive preferate prin carduri electronice preplătite din Italia. În mod ciudat, nu băncile italiene susțin PostePay, ci este gestionat de oficiul poștal italian. De la lansarea sa la sfârșitul secolului trecut, a devenit foarte popular în Italia și oferă o modalitate sigură și securizată de a finanța conturile de pariuri sportive online.

Întrucât PostePay este o metodă de finanțare în principal italiană, pariorii sportivi din România sunt probabil că va avea unele probleme având în vedere această metodă. Dar dacă călătoriți în străinătate, știți că aceste carduri preplătite nu necesită nicio conexiune la un cont bancar italian. Nu există multe site-uri PostePay în România, dar aceste carduri pot fi folosite la câteva case de pariuri sportive selectate.

PostePay Online Race & Sportsbook Handipping Sites

Există multe aspecte pozitive în spatele sistemului PostePay, mai ales că nu trebuie să fie conectate la un cont bancar în niciun fel. Există o limită de 999 de euro pe tranzacție, care ar putea fi problematică pentru unii jucători cu mize mari, dar versatilitatea pe care o oferă în ceea ce privește încărcarea unui card PostePay este un alt avantaj al acestei metode.

În plus, PostePay permite să vă retrageți direct câștigurile de la anumite bancomate compatibile fie cu Visa electron, fie cu serviciul poștal italian. Aceasta înseamnă că trecerea rapidă de la a avea un pariu câștigător la a încasa este destul de rapidă și ce parior sportiv nu îi place asta?

România va fi limitată în utilizarea și capacitatea de a obține carduri PostePay, dar dacă această metodă de finanțare continuă să se extindă și să crească, poate fi doar o chestiune de timp înainte ca PostePay să devină o marcă recunoscută la nivel global.