Site de pariuri de la persoană la persoană

p2p

Player to Player (P2P) or Person to Person betting sites have been around since the turn of the century. Sistemul a devenit una dintre cele mai populare opțiuni pentru pariori de a transfera fonduri în conturile lor de pariuri offshore încă din 2006. Companii precum Western Union și Moneygram sunt considerate unele dintre cele mai sigure și de încredere metode de plată pentru pariorii din SUA și din întreaga lume.| ||450

  • Swift money transfers
  • Numai opțiune fără utilizarea unui cont bancar
  • Nu este necesară conexiune la internet

Permit jucătorilor să parieze în mod anonim, deoarece pot obțineți fonduri offline și în persoană, fără a implica instituțiile financiare de stat sau bănci. Pe parcursul acestui articol, vom acoperi cele mai populare sisteme de plată P2P disponibile.

Transfer de pariuri de la persoană la persoană

Tranzacțiile de la persoană la persoană sunt cunoscute mai frecvent ca transferuri de numerar. This payment method has always been a popular one for bettors at online sportsbooks since they began to pick up as the internet become more influential in the early ‘2000s. As we mentioned before, transferurile sunt de obicei efectuate cu Western Union sau MoneyGram.

Cele mai populare site-uri de pariuri de la persoană la persoană

Am întocmit o listă cu cele mai populare site-uri de pariuri de la persoană la persoană disponibile pariorilor la casele de pariuri sportive online. Metodele de plată P2P sunt extrem de sigure și permit utilizatorilor să finalizeze tranzacții fără a dezvălui informații privind activitatea de pariuri sportive. Am menționat deja câteva metode de plată, dar pentru o dezvăluire completă, verificați lista noastră de case de pariuri sportive de pe această pagină.

Depunerea folosind metodele de la jucător la jucător

În comparație cu majoritatea celorlalte metode de depozit, comisioanele pentru transferurile de numerar sunt foarte mari. Similar tuturor transferurilor, taxa nu este fixă ​​și se bazează pe suma depusă, adică cu cât se trimit mai mulți bani, cu atât comisioanele sunt mai mari.

În plus, one of the pitfalls when withdrawing with a P2P payment method, luați MoneyGram, de exemplu, au o limită de 899 USD per transfer. În general, majoritatea caselor de pariuri sportive impun olimită maximă de depozit de aproximativ 2.000 USD per transfer. Când suma depusă nu este atât de mare, să spunem 10-20 USD, taxele sunt destul de mici. Dar,atunci când suma depusă este de 500-1000 USD,taxele cresc semnificativ. Taxele depind, de asemenea, de locația din care sunt trimiși banii și de unde sunt primiți.

Majoritatea caselor de pariuri sportive se vor oferi să ramburseze fondurile pentru trimiterea banilor. Deoarece doresc ca pariorul să trimită banii în avans, atunci, odată ce sosesc banii, utilizatorul va primi în mod normal înapoi fondurile de transfer. Mai mult, dacă sunteți un jucător obișnuit sau un VIP de pariuri sportive, merită să-i contactați pentru a-i cere să vă acopere taxa, dacă continuați să depuneți.

Retragerea folosind Metodele Jucător la Jucător

Withdrawing with Player to Player payment methods can be particularly costly. Iîn unele circumstanțe, comisioanele de retragere pot ajunge până la 10%; ceea ce ar putea echivala cu pierderea de 200 USD la o retragere de 2000 USD.

Retragerea banilor din pariuri sportive prin P2P poate dura adesea destul de mult. În general,transferurile pot dura oriunde în 48-72 de ore. Majoritatea caselor de pariuri sportive online procesează controalele în aproximativ o săptămână, dar unele pot dura două săptămâni sau mai mult.

Casamentele sportive nu oferă transferuri P2P

Deși metodele de plată de la jucător la jucător sunt extrem de populare, există numeroase case de pariuri sportive care nu oferă tranzacții P2P. Companiile majore precum Bovada nu prezintă P2P, din cauza faptului că doreau anonimatul total pentru utilizatori. Acest lucru a dus la eliminarea unui număr de companii P2P de către marile case de pariuri sportive.

Maiorele case de pariuri sportive listează întotdeauna o serie de alte opțiuni de depunere din care să aleagă, la fel ca și Bovada.

Trebuie remarcat. , că metoda de plată nu este deosebit de convenabilă. Taxele pot fi extrem de mari în comparație cu alte metode de depunere. Sumele maxime scăzute ale plăților reprezintă, de asemenea, o problemă. Aceasta înseamnă că, dacă intenționați să efectuați o depunere, încercați să faceți depozite mari într-un singur moment, spre deosebire de a le distribui pe o perioadă de timp.