Mypaylinq Site-uri de pariuri în România

mypaylinq

Fără site-uri de pariuri care nu acceptă Mypaylinq în acest moment, pariorii sportivi din România vor trebui să caute în altă parte pentru a descoperi o metodă bancară și pariuri disponibile care să funcționeze pentru tine. Indiferent dacă preferați să pariați pe sporturile majore din America de Nord, cum ar fi fotbalul NFL și baschetul NBA, sau pe mai multe opțiuni de nișă, cum ar fi tenisul și rugbyul australian, veți putea găsi o casa de pariuri sportivă recomandată aici.

  • Multiple opțiuni de finanțare
  • Pentru utilizatorii de jocuri online
  • Portofel electronic sigur și securizat

Un alt portofel electronic online care a avut o popularitate extraordinară pentru jocurile online din America de Nord a fost Mypaylinq. Mypaylinq a fost renumit pentru comisioanele sale mici și capacitatea de a depune și retrage prin câțiva pași simpli. Multiplele metode de finanțare pe care le aveau le-au permis pariorilor din America de Nord – în special jucătorilor din SUA – să-și facă banii online destul de ușor și să intre rapid în acțiune. Toate acestea s-au schimbat în 2006, când SUA au adoptat Legea privind aplicarea ilegală a jocurilor de noroc pe internet.

De atunci, pariorii sportivi au fost nevoiți să găsească metode alternative de finanțare a conturilor de pariuri. Aceasta a fost o temă comună pentru multe metode bancare online, dar atâta timp cât faci niște cercetări și găsești metode actuale care se potrivesc nevoilor tale, revenirea online și pariurile nu ar trebui să fie o mare îngrijorare. Mypaylinq a mers pe margine și, prin urmare, nu există site-uri Mypaylinq în România momentan.

Mypaylinq Site-uri online cu handicap pentru curse și pariuri sportive

La începutul său, Mypaylinq a completat frumos programele de portofel electronic din SUA, cum ar fi GoldPay și eWalletXpress, care au fost excluse inițial din cauza legilor din 2006. Mypaylinq a luat ștafeta și a folosit-o devreme, oferind clienților o modalitate sigură și ușoară de a-și finanța conturile de pariuri sportive.

Configurarea unui cont a fost simplă și, în timp ce noii utilizatori trebuiau să parcurgă procesul de verificare a identificării înainte ca depozitele de peste 100 USD să poată fi efectuate în conturile lor Mypaylinq, mulți ar face cu bucurie asta pentru a ști că toate tranzacțiile viitoare vor fi susținute de cel mai înalt proces de securitate și criptare. Cu opțiuni de finanțare de la carduri de credit, conturi de control personale, Western Union și multe altele, puteți vedea de ce Mypaylinq a fost favoritul multor pariori sportivi online.

Totuși, totul este un subiect discutabil acum, așa cum a fost Mypaylinq. împins și de pe piață. România care caută programe similare de securitate și ușurință în utilizare pot parcurge lista de metode de depunere a lui pentru a găsi una actuală care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.