Site-uri de pariuri pe ordin monetar din România

moneyorder

In the chart below you will find a brief list of betting sites accepting money orders as a deposit method. The list is just a small sample size of the România sportsbooks that will accept this method as nearly every site out there will have no problems using money orders for deposits/withdrawals.

  • Metodă foarte sigură și sigură
  • Taxe minime - dacă există - pentru utilizarea acestor ordine de bani
  • Limite foarte mari de depunere/retragere

Găsirea site-urilor de ordine de bani din România este foarte ușoară în domeniul pariurilor sportive, deoarece aproape toate pariurile sportive din România nu vor avea probleme în a accepta ordine de plată de la clienții lor. Acest lucru se datorează nivelului ridicat de siguranță pe care această tranzacție îl oferă pariorului și casei de pariuri sportive, precum și faptului că prin această metodă sunt oferite limite foarte mari.

Oferind limite mari de depunere/retragere printr-un sistem sigur, sigur, și metoda de tranzacție relativ ușoară, cum ar fi ordinele de plată, este ceva ce casele de pariuri fac de mult timp. Fondurile vor fi disponibile doar pentru pariorul individual care a trimis ordinul de plată, iar limitele ridicate, sau chiar lipsa de limite, apelează adesea la cei mai mari.

MoneyOrder Site-uri online pentru curse și pariuri sportive cu handicap

Folosirea ordinelor de plată ca o modalitate de a-ți finanța contul de pariuri sportive este o metodă grozavă, dar va fi nevoie de ceva planificare.

În primul rând, pentru că există limite foarte mari, uneori fără limite, În ceea ce privește câți bani se poate depune prin ordin de plată, trebuie să vă planificați din timp pentru a vă asigura că aveți fondurile (și disponibilitatea noastră de a risca aceste fonduri) pentru a le trimite către casa de pariuri sportive. Această metodă vă asigură că banii dvs. vor fi depuși la sosirea la acel pariu sportiv, dar din nou asta va dura ceva timp. Planificarea așteptării de mai multe zile care va dura (cel mai devreme 2-3 zile) pentru ca ordinul de plată să ajungă la casa de pariuri sportive este ceva pentru care trebuie să fii pregătit și pentru.

În mod clar, compromisul pentru timpul lung de așteptare cu ordinele de plată este nivelul ridicat de securitate și siguranță pe care îl aduc cu sume mari de bani implicate. Dacă doriți cu adevărat să transformați pariurile sportive dintr-un hobby general într-un efort de afaceri cu normă întreagă, acei timpi de așteptare nu ar trebui să vă deranjeze. Dacă este mai important să te asiguri că fondurile tale sunt în siguranță și în siguranță decât să te grăbești să acționezi în jocul din această seară, folosirea ordinelor de plată este un lucru pe care ar trebui să-l iei în considerare cu seriozitate.