Laser Site-uri de pariuri în România

laser

Pe măsură ce cardurile Laser au fost eliminate treptat, site-urile de pariuri care acceptă Laser au scăzut dramatic. În prezent, nu există site-uri de pariuri care să accepte această metodă de plată defunctă, așa că pariorii sportivi din România vor trebui să caute în altă parte opțiuni de finanțare.

  • Carduri preplătite care oferă funcții de securitate excelente
  • Unificat cu numeroase bănci irlandeze
  • Proces simplu de depunere și retragere

Cu sediul în Irlanda,Laser era un card de debit preplătit pe care pariorii îl puteau folosi pentru a-și finanța sporturile conturi de pariuri. Cardurile laser erau disponibile numai persoanelor fizice din zona locală a Irlandei și băncilor participante. Cardurile laser au fost eliminate de pe piață de atunci (2014), deși apogeul popularității lor în utilizare a venit în 2009, când au fost procesate aproape 11,2 milioane de euro pentru peste 195 de milioane de tranzacții.

Din păcate pentru foștii proprietari de carduri laser. , dispariția lor înseamnă că nu există site-uri Laser în România care funcționează în prezent. Nu este o pierdere uriașă pentru pariorii din România, deoarece obținerea unui card Laser de la o bancă irlandeză ar fi fost destul de complicată pentru România, dacă nu s-ar aplica dubla cetățenie sau alte obstacole.

Laser Online Race & Sportsbook Handipping Sites|| |477

Laser cards were highly popular in the mid-2000s and their usage rates were through the roof. Pre-paid debit/credit cards were just starting to gain traction in the world and the Irish banks thought they really had something with the Laser cards. Yet, slowly but surely they began to be phased out when the Irish banks made changes and were ultimately replaced by Visa and MasterCard debit cards. The thinking behind that move was that the more well-known name brand debit/credit cards would be more readily accepted online and worldwide.

Pentru acei pariori din România care știu despre cardurile de credit preplătite și care au o utilizare extraordinară pentru finanțarea pariurilor online, să știți că cardurile Laser au fost doar o altă variantă a acestora, care aveau sediul în Irlanda. În prezent, există câteva opțiuni extraordinare de carduri de credit preplătite disponibile pentru pariorii sportivi din România care doresc să meargă pe această cale la pariurile lor sportive preferate. Este o metodă bună de a obține rapid fonduri online și, deși Laser poate fi o știre veche, cumpărăturile/finanțarea online sunt încă foarte populare cu cardurile de credit preplătite.

Cum să depuneți cu Laser Card

Serviciile Laser Card sunt destinate rezidenților Irlandei și oferă anumite beneficii atunci când depuneți cu această metodă. Viteza mare a tranzacțiilor și accesibilitatea prin telefonul mobil fac ca întregul proces să fie și mai rapid. Depunerile sunt în conformitate cu minimele și maximele generalizate menționate pe fiecare site de pariuri sportive.

Depunerea cu cardul Laser este simplă. Pur și simplu vă conectați la casa de pariuri sportive selectată metoda Laser și depuneți direct în cont, fondurile ar trebui să apară instantaneu.

Bonusuri de utilizare a cardului Laser

Serviciul este concis și simplu, face pentru un proces rapid de depunere și retragere a banilor din contul dvs. de pariuri sportive. Numeroase case de pariuri sportive oferă oferte excelente la depozite;luați BetVictor de exemplu, oferind un bonus de 100% de până la 30 USD la depozite.

O altă caracteristică cheie a cardului Laser este anonimatul pe care îl oferă utilizatorilor.Asigură cel mai înalt nivel de securitate, datorită faptului că procedura de finalizare a unei tranzacții nu necesită un prenume, nume, patronimic sau orice alte date private de utilizator.