Site de pariuri Ewallet din România

ewalletxpress

There aren't currently any betting sites accepting eWallet transactions. If this was your preferred payment method in years past, it's time to look for another viable option.

  • Metode de finanțare foarte populare în trecut
  • Portele electronice oferă tranzacții financiare sigure
  • Depuneri rapide

Conceptul din spatele portofelelor electronice a început cu adevărat la începutul secolului, iar eWallet a fost în fruntea acestuia în primii ani. A fost una dintre cele mai populare metode de depunere pentru pariorii sportivi din România și americani pentru a obține fonduri pentru casele de pariuri sportive online, dar după ce SUA au adoptat Legea privind aplicarea ilegală a jocurilor de noroc pe internet din 2006, scrisul a fost pe zid pentru eWallet.

The company was officially shutdown in late 2010 because of a government investigation and eWallet was no longer a player in the electronic payment industry. Thus, finding eWallet sites in România is a moot point now as they aren't offering any of their services to customers anymore, especially sports bettors.

Ewallet Online Race & Sportsbook Handipping Sites

While eWallet may be defunct now, the opening they left for other “online wallet” companies to take some of their operating space was big. România sports bettors who prefer the e-wallet experience can look into a funding method like Instadebit to suit their needs.

Există și o mulțime de alte companii de portofel online, așa că asigură-te că îți iei timp și că analizezi aceste companii în detaliu înainte de a te decide asupra opțiunii celei mai bune. Româniasportsbetting.ca are multe alte recenzii despre metodele de finanțare pe care să le parcurgeți dacă aveți probleme în a vă decide asupra uneia.

A fost păcat că eWallet a văzut dispariția pe care a făcut-o, deoarece a fost una dintre cele mai bune depuneri și retrageri. opțiuni disponibile pentru pariorii sportivi din România.