Entropay Site-uri în România| ||444

entropay

România sports bettors can check below to find a condensed list of betting sites accepting EntroPay. The sites listed here are by no means the only ones that accept this form of deposits, but they are some of the more well-respected sportsbooks out there for Românias.

  • Carte preplătită sigură specializată în jocuri online.
  • Protejează informațiile bancare ca terță parte
  • Nu există taxe și depozite instantanee
  • Timp proces: Imediat
  • Depozit minim: 10 USD
  • Depozit maxim:

De mult timp, pariorii care preferă să meargă pe calea cardului de credit pentru a-și finanța conturile au fost susținătorii sistemul EntroPay. EntroPay este un card de credit virtual care, în cele mai multe cazuri, înlocuiește cardurile Visa și MasterCard care sunt refuzate în mod continuu pentru tranzacțiile de jocuri online. Nu există o astfel de îngrijorare folosind un card EntroPay pentru a depune la pariuri sportive preferate și acesta este principalul motiv pentru care această metodă de depunere este preferată de mulți.

Cu accentul EntroPay pe jocurile online și cumpărături, găsirea site-urilor EntroPay în România este într-adevăr destul de ușor. Aproape orice pariuri sportive care acceptă orice formă de depunere cu cardul de credit – adică toate – va accepta și EntroPay.

Site-uri de handicap online de curse și pariuri sportive EntroPay

Așa cum sa menționat mai devreme, atracția către EntroPay pentru mulți utilizatori este faptul că tranzacțiile cu jocurile de noroc online nu vor fi niciodată refuzate din cauza regulilor și reglementărilor băncii individuale împotriva industriei . EntroPay funcționează ca un card de credit virtual preplătit pe care utilizatorii îl pot încărca prin propriile carduri de credit personale (Visa/MasterCard) sau chiar prin conturi bancare personale. Toate aceste metode sunt complet gratuite, așa că lipsa taxelor de serviciu pur și simplu pentru a încărca cardul EntroPay este un alt plus. Odată ce este finalizat, încărcarea casei de pariuri sportive, selectarea EntroPay ca opțiune de depunere și depunerea fondurilor dorite în fondul de pariuri este pasul final. Toate depunerile EntroPay către casele de pariuri sportive se fac instantaneu, făcându-vă fondurile disponibile pentru a paria.

Utilizatorii EntroPay se pot retrage, de asemenea, din casele de pariuri sportive cu această metodă, iar fondurile se vor întoarce pe cardul de credit virtual EntroPay. Faptul că cardurile EntroPay nu au limite atașate acestora este o altă caracteristică atractivă. Retragerile către EntroPay nu sunt instantanee, dar cele aproximativ 24 de ore pe care va trebui să așteptați pentru a încasa un scor mare merită mai mult decât. De acolo depinde de tine dacă transferi sau nu unele dintre aceste fonduri de pe cardul tău EntroPay înapoi în contul tău bancar sau le lași pe card pentru a te juca la o dată viitoare.

Nu există într-adevăr. orice negativ la utilizarea EntroPay ca metodă de finanțare pentru pariorii din România. Simplitatea și securitatea care înconjoară cardul sunt de neegalat și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la refuzul tranzacțiilor cu cardul de credit de către banca dvs., deoarece acestea sunt legate de jocurile online.

EntroPay este una dintre cele mai bune metode bancare de pariuri sportive. în prezent, și este ceva ce pariorii din România care se străduiesc să găsească modalități bune de a obține bani în pariurile lor online ar trebui să ia în considerare cu atenție.