Clickandbuy Site-uri de pariuri în România

clickandbuy

Fără ca site-urile de pariuri să nu accepte ClickandBuy ca metodă de finanțare pentru pariorii sportivi, pariorii din România vor trebui să caute în altă parte pentru a găsi o metodă de finanțare în care au încredere.Există o mulțime de alte companii de tip portofel electronic acolo care au la fel de mult prestigiu și reputație puternică pe care le-a avut ClickandBuy în anii de vârf, dacă tranzacțiile cu portofel electronic sunt ceea ce dvs. prefer.

  • ClickandBuy a fost întrerupt recent

ClickandBuy a fost unul dintre cele mai respectate portofele electronice pentru casele de pariuri sportive online de ani de zile, dar lucrurile au luat o întorsătură în cel mai rău în 2016 pentru companie.Toate operațiunile au fost oprite de ClickandBuy pe 30 martie 2016, iar clienții rămași aveau la dispoziție încă o lună după acea dată fie să-și folosească fondurile actuale pentru a face cumpărături, fie să se retragă în contul lor. conturi bancare.

A fost o dispariție tristă pentru ClickandBuy, deoarece au fost favoriți pentru casele de pariuri sportive de-a lungul anilor, deoarece simplitatea și securitatea sistemului lor a câștigat mult respect. Cu operațiunile efectuate în întregime pe ClickandBuy, pariorii sportivi din România nu vor mai găsi site-uri ClickandBuy în România.

ClickandBuy Online Race & Sportsbook Handipping Sites

Înainte de a închide magazinul, cea mai bună caracteristică oferită de ClickandBuy utilizatorilor săi a fost faptul că toate datele financiare și informațiile personale erau unite într-un singur cont securizat. Funcția de portofel electronic pe care o aveau era una dintre cele mai bune, deoarece putea fi finanțată în multe moduri diferite – depozite bancare directe, carduri de credit, carduri de debit etc. fără probleme, cu șanse minime ca o tranzacție să fie refuzată, așa cum se știe că unele bănci fac cu depunerile cu cardul de credit.

Cu toate acestea, odată ce ClickandBuy acum încetează să mai existe, pariorii trebuie să caute în altă parte pentru a-și finanța conturile. Dacă portofelele electronice sunt metoda ta preferată, iar plecarea ClickandBuy a afectat perspectiva, alte companii precum Skrill și Instadebit oferă pariorilor din România experiențe similare cu portofelul electronic. Asigurați-vă că vă faceți temele când vă uitați la acele mărci, dar chiar nu sunt multe de spus despre programul ClickandBuy cândva puternic.