Site de pariuri cu cecuri din România

check

Nearly every sportsbook will accept cheques, but below you'll find a list of the better betting sites accepting cheques in România. Toate acestea sunt case de pariuri sportive foarte reputate în toate aspectele (cote, securitate, tranzacții) și multe dintre ele oferă bonusuri foarte profitabile de înscriere. Deși aceasta este o metodă de plată pe cale de moarte care este relativ nefolosită. În ciuda acestui fapt, unii pariori încă preferă minimele indisciplinate ale depozitelor, indiferent de timpii lungi de procesare.

  • Pentru cei care preferă să nu trimită bani prin Internet
  • Excelent pentru depozite uriașe| ||460
  • Won’t reveal sensitive information
România Sports Betting Exclusive! Conectați-vă la BetWay pentru a primi un bonus de meci de depunere inițială de 100% de până la 300 USD în pariuri gratuite.
  • Timp proces: Imediat
  • Depunere minimă: 0,10
  • Max deposit: Dependant on deposit method.
O legendă a pariurilor din Regatul Unit, fondată în 2000, Bet365 este un site de pariuri online de sport, cazinou, poker și bingo deținut de o familie.
  • Timp proces: Imediat
  • Depozit minim: Depinde de metoda de depunere.
  • Depozit maxim: Depinde de metoda de depunere.

Oamenii care sunt relativ noi în pariurile sportive pot avea o oarecare trepidație în ceea ce privește înregistrarea unui cont cu informații bancare vulnerabile și informații personale acolo. Aproape toate casele de pariuri sportive au securitate la cele mai înalte niveluri, dar pentru cei încă preocupați să dețină detalii personale online, depunerea prin cec atenuează aceste preocupări.

Lucrul bun despre cecuri în România este faptul că aproape 100 % dintre casele de pariuri sportive vor accepta cecuri sub o anumită formă. Este posibil ca cecurile personale să nu fie întotdeauna acceptate, dar cecurile de casierie sunt universal acceptate. Procedând astfel, se asigură că banii vor fi depuși fără probleme tehnice care să împiedice procesul.

Cecuri online de curse și site-uri de pariuri sportive cu handicap

În mod clar, cele două mari avantaje ale utilizării unui cec ca opțiunea dvs. de depunere este nivelul superior de siguranță și este relativa incapacitatea de a fi respins, așa cum ar putea face o tranzacție cu cardul de credit. Depunerea cu un cec este practic la fel ca o tranzacție în numerar între tine și casa de pariuri și banii nu vor avea probleme să intre în contul tău de pariuri. De asemenea, având în vedere toate detaliile personale menționate pe cec și cine sunt cele două părți implicate în tranzacție, nu există nicio modalitate ca alții să încaseze cecul sau să fure informațiile. Acest nivel ridicat de securitate îi atrage într-adevăr pariorilor care preferă o modalitate mai „veche” de a finanța un cont de pariuri.

În mod clar, va exista întotdeauna un loc pentru depunerea/retragerea de bani prin cecuri la casele de pariuri sportive, dar este ceva pe care un parior chiar trebuie să-l planifice și să fie pregătit pentru întârzieri dacă merge pe această cale. Siguranța și securitatea sunt punctele uriașe de vânzare ale acestei metode și de aceea va continua să fie folosită de pariorii tradiționali și acceptată de casele de pariuri sportive.

Depozite cu cecuri

Evident că există unele dezavantaje majore ale utilizării unui cec sau a cecului de casierie ca metodă de depunere. Cel mai mare dintre acestea este timpul necesar pentru a finaliza o tranzacție cu un cec. Paritorul trebuie să meargă la bancă, să scrie cecul, să-l trimită casei de pariuri sportive – ceea ce ar putea dura peste 10 zile lucrătoare pentru a ajunge acolo prin poștă obișnuită – și apoi să solicite casa de pariuri să proceseze fondurile în contul tău. În lumea de astăzi a consumului ultra-rapid de știri, informații etc., timpul necesar pariorilor pentru a putea paria cu banii lor prin metoda cecului (chiar dacă au folosit servicii de transport rapid care durează 2-3 zile) este un mare descurajare.

Cecurile pot dura până la 28 de zile lucrătoare pentru a fi depuse în contul dvs. de pariuri sportive,în funcție de locul în care vă aflați în lume, iar depozitele minime pot ajunge adesea până la 2.000 USD.Cele două tipuri de cecuri acceptate astăzi sunt, în general, Cecuri de casierie și Cecuri electronice instant. În general, casele de pariuri sportive nu acceptă cecuri personale decât dacă sunt contactate și convenite în termeni personali.

Retrageri de cec

Obținerea unei retrageri în acest mod nu este nemaivăzută, dar vine cu ea. negative. Principala problemă este că obținerea unei retrageri poate dura foarte mult timp, deoarece unele cazinouri și case de pariuri sportive durează până la două luni pentru a livra cecuri prin poștă sau curier. O altă problemă este că atunci când retrageți bani prin cec, casele de pariuri sportive potdebita între 20 și 50 USD pe cec. Cu toate acestea, de multe ori casele de pariuri sportive oferă o retragere gratuită a cecului pe lună.