Site-uri de jocuri de noroc Apple Pay

applepay

Apple Pay este acceptat doar pe câteva site-uri de jocuri de noroc. Ceea ce este păcat pentru că este ometodă de plată rapidă și sigură.

Deoarece Apple Pay esterelativ nou (lansat numai în 2014) este probabil ca mai multe site-uri să permită utilizatorilor să parieze folosind această metodă de plată inedită. Veți avea nevoie de un dispozitiv Apple, dar dacă îl aveți, atunci aceasta este o metodă de plată sigură și convenabilă.

Pe lângă site-urile de pariuri care acceptă Apple Pay, vom detalia cum și de ce să folosiți această metodă de plată mobilă. Dacă nu găsiți site-ul pe care îl preferați care acceptă această metodă de plată, puteți verifica celelalte opțiuni pentru metode de depunere.

  • Șterge istoricul tranzacțiilor pe termen lung
  • Autentificare în doi factori
O legendă a pariurilor din Regatul Unit, fondată în 2000, Bet365 este un site de pariuri online de sport, cazinou, poker și bingo deținut de o familie.| ||488
  • Process Time: Immediate
  • Depozit minim: Depinde de metoda de depunere.
  • Depozit maxim: Depinde de metoda de depunere.
Pariind veterani în afaceri, 888sport a fost înființat în 1997 și a crescut constant într-un furnizor de top de jocuri de noroc online de calitate.
  • Timp proces: Imediat
  • Depozit minim: 10 USD
  • Depozit maxim: 3.000 USD

Apple Pay poate fi folositonline sauîn persoană oriunde este acceptată plata contactless. Folosește identificare cu doi factori, așa că vei avea nevoie de dispozitivul tău iOS în apropiere. De asemenea, va trebui să descărcați aplicația Apple Pay.

După ce semnați și alegeți metoda de depunere, veți primi o notificare pe telefon sau tabletă. Acolo poți folosi Touch ID, Face ID sau codul de securitate pentru a autoriza depunerea.

De ce să folosești Apple Pay pe site-uri de jocuri de noroc

Apple Pay aremulte avantaje față de cardurile de credit tradiționale.Taxele de tranzacție tind să fie mult mai mici, iar depozitele trec mai repede. De asemenea, este mai sigur. Deoarece necesită un al doilea pas de autentificare pe dispozitivul dvs. personal.

Un alt aspect al securității este că istoricul tranzacțiilor dvs. nu este stocat. Doar tranzacțiile foarte recente apar pe telefonul tău, pentru confortul tău. Istoricul tranzacțiilor pe termen lung nu poate fi urmărit.

Principalul dezavantaj este că trebuie să fii client Apple și relativ puține site-uri de pariuri care îl acceptă. În afară de asta, este solid!

Site-uri de jocuri de noroc care acceptă Apple Pay

Când alegiun site care acceptă Apple Pay for either deposits or payouts, it is really more important to find ones that have the types of odds and lines you are looking for.

Sincer, atunci când vine vorba de alegerea unei case de pariuri, indiferent dacă acceptă sau nu Apple Pay probabil nu ar trebui să fie în fruntea listei dvs.

Acest lucru se datorează în principal faptului că există suficiente site-uri de pariuri online care acceptă într-adevăr Apple Pay. Deoareceo metodă de plată majoră, care trece printr-una dintre cele mai mari companii din lume, Apple Pay este acceptată pe scară largă.

De asemenea, este || |638secure, astfel încât site-urile de pariuri online nu ezită să-l adauge în listele lor de metode de plată acceptate.

Un alt motiv pentru a nu te îngrijora prea mult este că dacă aveți Apple Pay, probabil că aveți acces și la alte metode de plată. Așadar, nu lăsați Apple Pay să fie un factor supradeterminant.

Aceasta fiind spuse, consultați lista de mai sus pentru toate site-urile noastre de pariuri online recomandate care au deja Apple Pay în funcțiune, dacă este într-adevăr metoda dvs. preferată de plată.

Cu această metodă de plată, nu veți fi lăsat afară!

Jocuri de noroc în siguranță cu ApplePay

Apple Pay esteuna dintre cele mai sigure metode de plată existente. Utilizează autentificarea cu doi factori.

Aceasta înseamnă că, cu un card de credit, uneori trebuie doar să introduceți informațiile care se află pe cardul de credit. Acest lucru este mai ales riscant dacă aveți informațiile cardului salvate pe site-uri web.

Cu toate acestea, cu Apple Pay, aceștia vorte vor contacta prin intermediul iPhone-ului pentru verificare. So, between the password online and having your actual phone, you can be doubly sure that only you can access your funds.

Această metodă de plată cu caracteristicile sale de securitate estedoar disponibil pentru clienții iPhone. Este necesar să descărcați o aplicație și să o aveți pe telefon în momentul depunerii. Acest lucru este valabil și pentru achizițiile offline.

O altă caracteristică importantă a Apple Pay este că istoricul tranzacțiilor dvs. este șters automat. Doar cele mai recente tranzacții vor fi în notificările tale și, după câteva zile, ele dispar pentru totdeauna.

Deci oricine se strecoară în fișierele tale nu va avea nimic de găsit!

Ce mai mult ați putea cere de la o metodă de plată din punct de vedere al securității?

Cele mai bune bonusuri de bun venit Apple Pay

Găsirea unui site de pariuri care acceptă Apple Pay este primul și singurul pas pentru a găsi un | ||674site with an Apple Pay welcome bonus.

Toate site-urile mari și mici de pariuri online oferă bonusuri de bun venit. Acesta este un element de bază al industriei. Aceste bonusuri de bun venit sunt disponibile pariorilor care folosesc Apple Pay sau orice altă metodă de depunere.

Bonusurile de bun venit sunt acordate după ce ați făcut prima depunere cu o nouă casă de pariuri sportive. Așadar, conectați-vă Apple Pay la un cont nou și urmăriți cum crește prima depunere, uneori chiar dublându-vă cu bonusurile de bun venit mai generoase.

Există bonusuri fără depunere cu Apple Pay?

Din păcate, fără bonusuri de depunere, Apple Pay nu vă va ajuta prea mult. Bonusurile fără depunere sunt în mod normal foarte mici și necesită mult joc înainte de a putea retrage ceva.

Apple Pay funcționează foarte bine pentru depunere și retragere. Dar nu vă va câștiga niciun favor la bonusurile fără depunere.