Siturile de pariuri American Express din România

american_express

Sports bettors in România can check below to find a listă solidă de site-uri de pariuri care acceptă American Express are o metodă de finanțare. Casele de pariuri sportive de pe listă sunt unele dintre cele mai bune din industrie, iar programele lor inițiale de bonusuri și recompense sunt lucruri despre care pariorii lor actuali sunt entuziasmați.

  • Cele mai mari limite disponibile
  • Protecție extraordinară împotriva fraudei
  • Marcă la nivel mondial acceptată de o mulțime de case de pariuri
Încheiandu-se pe trei decenii de furnizare de jocuri sigure, de încredere și captivante, Bodog este un lider de pariuri online inovator în industrie.
  • Timp proces: Imediat
  • Depozit minim: 20 USD
  • Depozit maxim: 5000 USD

American Express este una dintre cele mai bune- cardurile de credit cunoscute în lume și cei peste 150 de ani de experiență le-au făcut un brand de încredere atât pentru consumatori, cât și pentru companii. Această popularitate s-a transferat în industria jocurilor de noroc online în ultimele decenii, deoarece există o mulțime de case de pariuri sportive din întreaga lume care acceptă American Express ca opțiune financiară.

În timp ce cetățenii americani cu un card American Express au luat un card American Express. lovită când reglementările federale bancare și carduri de credit s-au schimbat pentru jocurile online în urmă cu câțiva ani, aceeași problemă de acest fel nu există pentru România cu cardul de credit. Există câteva site-uri American Express foarte reputate în România pentru pariorii sportivi cu care să parieze și procesul de finalizare a unei tranzacții este destul de simplu.

Siturile American Express Online pentru curse și pariuri sportive

Depunerea cu American Express este foarte simplă pentru România, deoarece procedează în același mod în care ar face-o cu orice alt card de credit; Introduceți informațiile dvs., suma depunerii și așteptați ca fondurile să fie aprobate în casa de pariuri sportive odată ce tranzacția este procesată.

Pariorii pot folosi, de asemenea, American Express ca metodă de retragere la majoritatea cărților, dar asigurați-vă că îți faci temele pe casa de pariuri pe care o folosești American Express, deoarece ar putea exista comisioane atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri.

Există întotdeauna comisioane de procesare pentru depuneri, iar limitele pe care cardurile American Express le au pentru depozitele pentru jocuri ar putea fi problematic, dar site-urile cu bonusuri și promoții profitabile pot ajuta la atenuarea sarcinii unora dintre aceste taxe.

Una dintre cele mai mari atraje ale utilizării American Express ca metodă de finanțare a pariurilor sportive este faptul că este acceptată la multe dintre cele mai mari și mai populare case de pariuri sportive din lume. Aceasta înseamnă că pariorii care folosesc aceasta ca metodă preferată pot fi la casele de pariuri sportive care oferă o mare varietate de opțiuni de pariere pentru aproape orice sport la care vă puteți gândi.

Deci, dacă sporturile tradiționale nord-americane nu sunt tocmai dvs. preferința de pariuri și ceva de genul să spunem, Tenis este, să cercetăm ce site-uri American Express oferă cele mai bune cote de tenis la turnee și meciuri este ceva de analizat.

În totalitate,American Express este o metodă de finanțare puternică și rapidă care asigură securitatea. Taxele – în special pentru depuneri și retrageri – sunt un factor de descurajare pentru unii, dar acesta este, de obicei, cazul oricărui tip de opțiune de finanțare prin card de credit.

Depunerea cu American Express

Datorită faptul că American Express este o companie foarte reputată, sunt acceptate în majoritatea caselor de pariuri sportive. Fiecare pariuri sportive are propriile limite în ceea ce privește depunerea la American Express. Depunerea cu AMEX este extrem de rapidă și poate dura doar câteva secunde pentru a ajunge în contul dvs. de pariuri sportive.

Limitele pot varia foarte mult, dar pentru marea majoritate a caselor de pariuri sportive,Cartele AMEX obțineți cele mai bune limite atunci când faceți o depunere. Luați o casa de pariuri sportive majoră precumBodog, oferă un minim de 20 USD pentru depozitele American Express, în timp ce pariurile sportive au un minim de 10 USD.

Unul dintre celelalte avantaje ale efectuării depunerilor American Express este că poți face chiar și depuneri prin telefon, spre deosebire de multe alte cărți. Merită să faceți o căutare cu diferite case de pariuri sportive pentru a vedea care vi se potrivește și să aruncați o privire la ce limitează fiecare ofertă cu American Express.

Retragerea cu American Express

Efectuarea unei retrageri seamănă cu depunerea cu American Express, doar că e puțin mai ușor. Dezavantajul retragerii cu American Express este timpul de așteptare, care poate fi de până la 5 zile. Deși acest lucru este foarte frustrant, există și alte metode de a vă retrage banii, care ar fi mult mai rapid.

Fiți conștienți de faptul că nu toate pariurile sportive care permit depozite, permit și retrageri.|| |577 Sometimes sportsbooks prefer to offer alternative methods of withdrawals.

Limitele de retragere variază de la pariuri sportive la pariuri sportive, așa că asigurați-vă că vă uitați la limite înainte de a efectua o depunere . Marea majoritate dețin limite similare cu cele pe care le au pentru depunere. Cu toate acestea, aruncați o privire și vedeți.

Bonusuri American Express

Unul dintre principalele merite ale American Express este comoditatea sa. Este simplu, tot ce ai nevoie este cardul tău și câteva informații de bază și poți face o depunere online sau la telefon. Cu AMEX, eliminați și intermediarul - nu este nevoie de un portofel electronic sau de o terță parte în tranzacție.

Securitatea asigurată atunci când utilizați American Express este, de asemenea, foarte importantă. În calitate de marcă globală în industria serviciilor comerciale, vă mângâiați că, dacă ceva nu merge bine, aveți ani de experiență și asistență pentru clienți pentru a vă acoperi.