Abaqoos Site-uri de pariuri în România

abaqoos

Nu există atât de multe site-uri de pariuri care acceptă Abaqoos pentru jucătorii din România, dar au întocmit o listă cu cele mai reputate de mai jos. Aceste case de pariuri sportive oferă câteva promoții grozave sub formă de bonusuri la depunere, reduceri, linii de sucuri reduse și alte situații care îmbunătățesc experiența de pariuri sportive.

  • Transferuri directe de la băncile maghiare
  • Abilitatea a folosi numerar pentru depozite
  • Serviciul rapid și ieftin

Abaqoos este o metodă unică de depunere/retragere care se concentrează în jurul sistemului bancar maghiar.Pariorilor li se eliberează „vouchere” de la banca lor maghiară atunci când efectuează depuneri la casele de pariuri sportive prin această metodă, deoarece urmează metode similare folosite de alte portofele electronice.

Since this is another version of an e-wallet,, pariorii care folosesc această metodă pot transfera sume de bani mai mari decât pot face cu alte metode de depunere, but obviously the biggest hurdle for Abaqoos and România bettors is the fact that one must have a bank account at one of the major banking institutions in Hungary. If that isn't a concern for you, this method is extremely safe and secure.

Abaqoos Online Race & Sportsbook Handipping Sites

Pe lângă complicațiile evidente de a fi un sistem de portofel electronic din Ungaria,Abaqoos are de fapt destul de multe beneficii pentru pariorii sportivi și jucătorii din întreaga lume . În primul rând, transferurile directe de numerar de la bancă către Abaqoos pot fi aranjate personal sau printr-un cont de plăți online. Aceasta este o caracteristică destul de atractivă pentru cei care sunt încă tente să-și pună informațiile bancare pe internet.

Celalalt plus uriaș îl înconjoară sistemul lor de „voucher” pentru jocuri. Aceste vouchere care sunt emise de banca respectivă la utilizarea Abaqoos nu expiră niciodată, iar limitele sunt destul de mari. Aceste vouchere pot fi, de asemenea, „reîncărcate” sau reîncărcate prin telefon, odată ce contul dumneavoastră este complet configurat și funcțional. Retragerile sunt, de asemenea, destul de ușoare folosind Abaqoos.

Deci, deși există câteva beneficii solide în utilizarea acestei metode de depunere, România fără un cont bancar maghiar probabil că nu trebuie să depună toate eforturile pentru acest proces. În cele din urmă, Abaqoos nu va câștiga prea multă tracțiune aici cu alte sisteme de portofel electronic deja stabilite. Cu toate acestea, Abaqoos și-a făcut încă un loc puternic în lumea tranzacțiilor online pentru jocuri și pariuri sportive și nu va merge nicăieri la scară globală în curând.

Depozite Abaqoos

For online betting, abilitatea de a accesa rapid bani în contul tău de pariuri sportive este esențială. Odată ce ați găsit o casă de pariuri sportive cu care sunteți mulțumit sau șansele cu care doriți să lucrați, atunci un proces rapid de depunere este una dintre caracteristicile de care au nevoie deseori pariorii. Dacă găsiți cotele dorite, atunci doriți să puteți face un pariu înainte ca piața să se miște.Depozitele Abaqoos sunt procesate în câteva secunde, o tranzacție aproape instantanee.

Depozit Abaqoos folosind numerar

Marea majoritate a pariorilor pot accesa cu ușurință serviciile de e-banking sau au un card de debit/credit major, pe care îl pot folosi pentru depozite. Cu toate acestea, acesta nu este cazul tuturor. Numeroase persoane nu au propriul card sau își primesc veniturile în numerar.Acest sistem este potrivit pentru acest tip de parior, deoarece aceștia pot merge la bancă și pot face o depunere în numerar pentru care” Voi primi „voucherele” despre care am discutat anterior.

Retrageri Abaqoos

Una dintre problemele majore cu Abaqoos ca metodă de plată pentru pariuri este faptul că nu nu oferă opțiuni de retragere. Mulți pariori le place să-și scoată câștigurile prin aceeași metodă pe care au depus-o. Este o caracteristică nefericită a Abaqoos, dar există întotdeauna alte modalități de a retrage bani dacă preferați depunerea cu Abaqoos. Alternativ, utilizatorii Abaqoos își pot retrage banii pe un card sau prin portofele electronice sau cecuri.