Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Oferte de bonusuri de pariuri online

Bonus de interacțiune sportivă

*EXCLUSIV* Bonus de până la 200 USD!
Sports Interaction Bonus

Bonus sportiv Spin Palace

Până la 200 USD Pariu gratuit
Spin Palace Sports Bonus

Bonus sportiv Betway

Bonus de înscriere de 100% - Până la 250 USD
Betway Sports Bonus

Bonus Bet365

Până la 200 C$ în credite pentru pariuri (se aplică T&C)
Bet365 Bonus

Bonus Power Play

** EXCLUSIV ** C Pariu gratuit de 250 USD
Power Play Bonus

Bodog Bonus

Bonus de înregistrare de 100% - Până la 200 USD
Bodog Bonus

Bonus LeoVegas Sports

Bonus de depozit de 100% în sus până la 200 USD
LeoVegas Sports Bonus

888 Sport Bonus

Bonus de înscriere de 100% - Până la 250 USD (se aplică T&C)
888 Sport Bonus

Bonus sportiv William Hill

Până la 100 USD în pariuri gratuite (Cod promoțional: „CAN100”)
William Hill Sports Bonus

Bonus BetOnline

Bonus de înscriere de 50% (Cod promoțional BOL1000)
BetOnline Bonus

Bonus pentru fiecare joc| ||694

100% Deposit Bonus Up to $500
Everygame Bonus

Bonus MyBookie

Bonus de înregistrare de 50% până la 1.000 USD
MyBookie Bonus

Bonus XBet

Prima depunere de 50% până la 300 USD
XBet Bonus

Bonus de 22 pariuri

100% Welcome Bonus up to $300
22Bet Bonus

Bonus de 10 pariuri

bonus de înscriere de 100% până la 300 USD
10bet Bonus

Bonus BetWarrior

100 % bonus de înscriere până la 300 USD
BetWarrior Bonus

Bonus MrPlay

bonus de înscriere de 100% până la 100 USD
MrPlay Bonus

Bonus Unibet

100 USD bonus cu prima depunere
Unibet Bonus

Bonus MrGreen

pariuri gratuite de 50% la MrGreen Sports
MrGreen Bonus

Bonus 1xBet

Bonus la prima depunere de 100% în sus până la 100 USD
1xBet Bonus

Bonus Tiger Gaming

Bonus de bun venit până la 1.000 USD
Tiger Gaming Bonus

Bonus BetZest

Bonus fără depunere de 5 USD + bonus de 200% în sus bonus de bun venit la 100 USD
BetZest Bonus

Bonus NetBet

Bonus de bun venit de 50% până la 50 USD
NetBet Bonus

Casamentele de pariuri sportive online concurează pentru atenția ta printr-o varietate de bonusuri de depunere la pariuri online care cresc șansele dvs. de câștig.

România are acces la cele mai bune oferte de pariuri bonus din întreaga lume, inclusiv pariuri bonus, pariuri gratuite, bonusuri de depozit, coduri case de pariuri și instrucțiuni utile despre cum să obțineți pariuri bonus gratuite.|| |765

Some sportsbooks cater to high volume players while others work well for casual fans. Learn the details of how betting bonuses and promotions function to maximize your return on investment.

Româniile au acces la cele mai bune bonusuri de pariuri

Ghidul nostru cu cele mai bune bonusuri de pariuri sportive din România include recomandări de la cele mai de încredere și populare case de pariuri sportive din întreaga lume.

Nearly all sports wagering providers give new members free betting money to entice veterans and newcomers, sometimes in the form of a bonus code during initial sign-up.

Utilizați toate opțiunile de bonus disponibile, inclusiv programele promoționale pentru membrii care revin, pentru a obține cea mai mare valoare din dolarul dvs. de pariuri.

Ce sunt bonusurile pentru pariuri recompensele jucătorilor?

Diferite De la site la site, plus platformă în platformă, recompensele bonus pentru pariuri ale jucătorilor sunt livrate în diferite forme, dimensiuni și valoare. Standard pe majoritatea site-urilor de pariuri online - ofertele de bonus la prima depunere sunt cele mai comune. Amestecând totul, site-urile de jocuri de noroc oferă și recompense pentru jucători în pariuri sportive, camera de poker, curse și cazinou.

Pariuri gratuite Recompense pentru jucători disponibile în România

Navigarea în apele recompenselor jucătorilor poate fi descurajantă. sarcină. În timp ce casele de pariuri reputate își afișează cu mândrie promoțiile, plus postează termeni și condiții clare,volumul și varietatea ofertelor bonus diferă de la carte la carte. Echipa noastră de examinare a site-ului de pariuri sortează dezordinea și îi ajută pe jucătorii din România să obțină cele mai valoroase recompense.

Bonusurile pentru prima depunere, de obicei plătite ca pariuri gratuite, sunt oferite odată ce jucătorii înregistrează un cont privat and fund their bankroll. Cunoscută și sub denumirea de bonus de bun venit sau ofertă de bonus de meci, este necesară finanțarea inițială a contului pentru a colecta această recompensă pentru jucător. Bonusurile de înscriere pot fi acceptate sau refuzate în timp ce se încarcă fonduri în secțiunea casierie.

Odată acționați fără oprire – pariorii online pot profita de o varietate de promoții. Aceste oferte includ bonusuri de reîncărcare, linii de pariuri reduse și reduceri de cash back. Pe tot parcursul anului, jucătorii de pariuri sportive pot participa la concursuri sezoniere care coincid cu evenimentele campionatului, cum ar fi Super Bowl-ul NFL sau acțiunea de fotbal la Cupa Mondială.

Cum pariază România cu bonusurile de pariuri?

Deși etichetat cu reguli de pariere și rate de rulare diferite, ofertele bonus pot fi folosite pentru a paria pe diferite opțiuni de pariuri online. Recompensele pentru prima depunere sunt valabile pentru utilizarea pe platforma în care sunt emise. În timp ce unele site-uri oferă bonusuri pe ambele platforme, jucătorilor li se oferă, de obicei, o gamă de pariuri gratuite pentru pariuri sportive sau cazinou, cu depunerea inițială.

Asemănător cu Compațiile de cazinou, găsite pentru prima dată în Las Vegas cu zeci de ani în urmă, recompensele pentru jucători sunt concepute pentru a atrage jucătorii și pentru a-i face să revină. Fanii acțiunii de la Casino își pot folosi pariurile gratuite pe o varietate de stiluri Sin City de acțiune cu sloturi, jocuri de masă și sporturi virtuale. Le reamintim întotdeauna jucătorilor să citească și să înțeleagă toate regulile de pariuri bonus.

Deși în mod normal există anumite restricții de cote (discutate mai jos)pariurile bonus pot fi folosite pentru a paria pe opțiuni precum OVER/ Totaluri SUB, față de prețurile spread și liniile drepte. Opțiunile exotice, cum ar fi cotele futures din campionat și parlay-urile sunt, de asemenea, opțiuni disponibile. Pariul pe acumulatori de 3+ picior este adesea o condiție atunci când utilizați pariuri gratuite cu bonusul de bun venit.

Unele dintre cele mai bune bonusuri de pariuri sportive online pot fi găsite la Spin Sports, deoarece pot fi folosite la pariuri simple, parlays, ambele direcții. și pariuri de sistem cu cote de 1,30 (-333) sau mai mari. Asta le oferă pariorilor mult spațiu de deplasare, deoarece un bilet de Parlay MLB pentru Yankees (1,35) plus Dodgers (1,56) plus Astros (.175) poate fi achiziționat cu bani în numerar pentru bonusul pentru prima depunere.

Există restricții pentru bonusul de pariuri?

Recompensele de pariuri sportive pot fi folosite pentru a paria pe o selecție vastă de evenimente sportive. Deși există alte restricții,pariorii sunt rareori blocați să parieze pe sportul lor preferat cu pariuri bonus. Campionul NBA din 2019 Toronto Raptors, Montreal Canadiens (NHL), Toronto Blue Jays (MLB) și Vancouver Whitecaps FC (MLS) pot fi toate opțiuni de pariuri gratuite.

Asemănător cu Air Miles sau cu diferite călători frecvente/ programe pentru cumpărători,ofertele de bonus de pariuri online vin cu termeni și condiții definite. La fel de variate pe cât sunt ofertele promoționale în sine – restricțiile bonusurilor de pariuri se schimbă de la furnizor la distribuitor. Regulile importante, care se aplică tuturor platformelor, includ rate de rulare și opțiunile pe care se poate paria folosind pariuri gratuite.

Etichetat cu diferite procente, despre cât trebuie să fie pariat înainte ca banii bonus să fie eligibili pentru încasare. , fiecare site își stabilește propriile rate de rulare.Cerințele de pariere pot fi doar un procent din suma bonusului colectat sau totalul depozitului eligibil plus banii bonus primit. Casele de pariuri reputate își definesc în mod clar ratele de rulare.

Atingerea cerințelor de pariere este mai ușor cu un bonus de pariuri sportive, deoarece tarifele sunt mai mici decât sunt pe platformele de poker și cazinouri. În general, 5X până la 7X este o cerință medie pentru pariuri sportive, în timp ce numărul este mai mare (15X până la 30X) atunci când pariurile bonus sunt folosite pentru a juca sloturi sau jocuri de cărți. Verificați tarifele din secțiunea T&C de pe site-ul dvs. de pariuri preferat.

Oferte de bonusuri de top pentru pariuri sportive

Spre deosebire de loteriile sportive conduse de guvernele României, casele de pariuri sportive au autonomia de a crea o varietate de promoții pentru a atrage noi afaceri și a recompensa clienții fideli cu o valoare mai mare a pariului.

La fel ca majoritatea industriilor, companiile de jocuri trebuie să concureze pentru a-și dezvolta afacerea. Nu există niciun motiv pentru care să nu profitați din plin de toate bonusurile oferite clienților noi și membrilor stabiliți.

Nu există niciun motiv pentru care să nu profitați din plin de toate bonusurile oferite fanilor pariurilor sportive.| ||851

Different Types of Online Betting Bonus

Varietatea este o mantra de pariuri online. Casele de pariuri sportive oferă 1.000 de cote la evenimente sportive globale. Cazinourile sunt pline cu o gamă largă de bandiți cu un singur braț, mese de blackjack, ruleta, baccarat și craps. Camerele de poker oferă acțiuni cap la cap, masă unică și turnee interesante. Cărțile de curse publică cote la cursele de cai de pe pistele din întreaga lume.

Ținând cont de asta, este de înțeles că recompensele, concursurile și promoțiile pentru jucători online ar trebui să fie și ele abundente. Operatorii de calitate înțeleg valoarea recompenselor jucătorilor. Ținând pasul cu concurenții lor, în afacerile foarte aglomerate de pariuri online, operatorii vor încerca adesea să se depășească unii pe alții când vine vorba de promovarea jucătorilor.

Verificați varietatea mare de recompense valoroase pentru jucători

 • Bonus de înscriere la pariuri sportive
 • Bonus de depunere și reîncărcare
 • Oferte bonus pentru pariuri gratuite
 • Oferte speciale pentru pariuri sportive|| |870
 • Reduced Juice Promos
 • Reduceri la pariuri sportive
 • Programe de puncte de pariere

Fiecare dintre recompensele jucătorilor enumerate mai sus sunt explicate mai jos, iar jucătorii sunt sfătuiți să verificați site-urile de pariuri individuale pentru promoțiile bonus pe care le oferă în prezent.Din când în când, pariorii pot găsi, de asemenea, oferte unice și concursuri în căsuța lor de e-mail. Aceste promoții vor fi oferite dacă pariorii bifează caseta „trimite-mi oferte bonus” la înscriere.

Am primit pariuri gratuite fără depunere în valoare de 20 USD de la bancheri de pe site-ul de pariuri Play Now chiar zilele trecute. Împărțiți în mod egal între pariuri sportive și cazinou – ne-a plăcut să jucăm cu banii bonus neaștepți. Deși nu ne-am permis să păstrăm suma bonusului de pariuri sportive, am încasat numerarul dintr-un parlay CFL câștigător Edmonton + Winnipeg.

Bonus de înscriere la casele sportive

Bonusurile de înscriere sunt unul dintre principalele metode de marketing pe care casele de pariuri sportive le folosesc pentru a oferi noilor veniți șansa de risc redus de a verifica serviciile de pariuri ale site-ului.

În cea mai mare parte,aceste tipuri de pariuri bonus constau în oferte simple| ||890, such as a free bet or bonus cash which matches the initial deposit you place into your wagering account.

Începătorii pot prefera un pariu gratuit pentru a încerca pariurile sportive, în timp ce veteranii tind să prefere un bonus în numerar pe care îl pot folosi pentru mai multe pariuri.

S-ar putea să descoperiți că site-urile care atrag mulțimea ocazională prezintă un bonus mai mic în comparație cu site-urile care se concentrează pe servirea fanilor experimentați, cu volum mare de pariuri.| ||896

What Are Online Betting Deposit Bonus Rewards?

Făcând mai ușor pentru România să încaseze , de la coastă la coastă la coastă, detalii despre cum să obținețicele mai bune pariuri bonus sunt incluse în recenziile noastre de pariuri sportive. Oferite în sume diferite, în funcție de carte, recompensele bonusului de depunere inițială variază de la 10% la cel mai bun bonus de depunere de 100%. Secțiunea bancară le informează jucătorilor dacă este nevoie de un cod de case de pariuri.

Asemănător cu orice în viață, există limite pentru cât de generoși pot fi casele de pariuri.De exemplu, unele case de pariuri sportive oferă un bonus de bun venit de 50%, care este limitat la 200 USD în pariuri gratuite. Asta înseamnă că clienții trebuie să-și încarce bankroll-ul cu 400 USD pentru a primi recompensa maximă de 200 USD pentru jucător. Valoarea este adesea mai degrabă în valoarea plafonului decât în ​​procent.

Deși nu este întotdeauna cazul, trebuie remarcat faptul că recompensele mai mari sunt adesea etichetate cu cerințe mai mari de pariere rollover. Înainte de a colecta recompense, le reamintim din nou jucătorilor să verifice cele asociate. Termeni și condiții. Dacă este utilizat corect; cele mai bune oferte de pariuri bonus oferă un punct de pariere suplimentar care îi poate ajuta pe pariori să-și îngrașească bankrollul.

SportsInteraction vă oferă 200 USD în loc de 125 USD în altă parte Ofertă exclusivă
RomâniaSportsBetting
Sports Interaction

Bonus de depunere și reîncărcare

Separat de bonusurile de înscriere, care răsplătesc strict membrii noi, bonusurile de depunere și reîncărcare recompensează membrii stabiliți prin adăugarea de bani suplimentari pentru pariuri într-un cont atunci când jucătorii își reîncarcă rola cu o depunere.

Unele case de pariuri nu oferă bonusuri la depunere, concentrându-se pe alte tipuri de promoții de pariuri pentru a-i mulțumi pe clienți. De obicei, bonusurile de reîncărcare variază de la câteva procente până la 10-15%, în funcție de dimensiunea reîncărcării și de regulile casei de pariuri sportive.

Bonus de pariu gratuit

Acest lucru tipul de promovare la pariuri tinde să fie asociat ca suplimente pentru pariurile pe care le-ați paria în mod normal.

Un tip de promoție poate oferi un pariu gratuit atunci când întâmpinați o bătaie proastă, oferindu-vă o altă șansă la un pariu. pariu care ar câștiga în circumstanțe normale.

Un pariu gratuit poate consta, de asemenea, într-un supliment la un pariu sau o promoție acumulatoare, oferind pariorilor sportivi șansa de a câștiga un pic de profit suplimentar pentru un pariu pe care l-ar face. încercați în mod normal.

Comparativ cu bonusurile de depunere, care pot fi folosite pentru mai multe pariuri, pariurile gratuite tind să fie un singur pariu cu o anumită sumă.

Oferte speciale pentru pariuri sportive

Din când în când, casele de pariuri sportive devin creative cu promoții, oferind membrilor oportunitatea de a paria pe oferte speciale de pariuri.

Un exemplu ar fi un „pariu cu piñata”, care vă oferă o echipă sau un joc aleatoriu. r pentru a paria cu o plată masivă dacă pariul dvs. aleatoriu se întâmplă să câștige.

Promoții cu sucuri reduse

Pentru spread-uri și linii monetare tradiționale, promoțiile de pariuri cu sucuri reduse se referă la un vig redus (comision ) pe care casele de pariuri sportive se încadrează în rânduri.

Dacă un spread tinde să aibă o linie -110, un spread de suc redus poate avea o linie -108, reducând costul pariului. Pe o perioadă lungă de timp, sucul redus poate duce la creșterea profitului.

Reduceri la pariuri sportive

Unul dintre cele mai populare tipuri de bonusuri la pariuri sportive pentru jucătorii cu volum mare, reducerile la pariuri sportive returnați o parte din activitatea dvs. totală de pariuri înapoi în cont săptămânal, lunar sau anual.

De obicei, cu cât volumul activității de pariuri este mai mare, cu atât este mai mare o reducere pentru pariuri sportive. Procentele variază de la câteva procente până la o reducere de 10-15%, îmbunătățindu-vă profitul pe termen lung.

Cashback pentru pariuri sportive

În locul unui program de reduceri, unele case de pariuri sportive oferă un promoție cashback pentru jucătorii lor. În comparație cu reducerile, care pot ajunge până la 15%, programele de rambursare de numerar de obicei maximă la câteva puncte procentuale. Acest tip de promovare la pariuri nu se găsește în mod obișnuit și tinde să fie rezervat pariorilor cu volum mare.

Programe de puncte de pariuri

Câteva case de pariuri operează programe de puncte care oferă beneficii la anumite niveluri a activitatii de pariuri.

Acest tip de abonament poate oferi pariuri gratuite, cashback sau chiar premii atunci când răscumpărați un număr suficient de puncte. În unele cazuri, treci prin nivelurile de membru, cum ar fi argint, aur și platină, deblocând un nou set de bonusuri și premii la fiecare nivel.

Managing Rollovers

Unele case de pariuri sportive necesită jucători să îndepliniți cerințele de rulare înainte de a retrage bonusul în numerar oferit de pariuri promoții.

O rulare implică punerea banilor în joc înainte ca bonusul să se transforme în bani reali.

De exemplu, dacă primiți un bonus de 100 USD la o depunere de 100 USD cu o casă de pariuri sportive, o rulare de 3 ori ar necesita să puneți bonusul în joc de trei ori înainte de a putea retrage banii.

O rulare de trei ori pentru un bonus de 100 USD ar necesita o acțiune în valoare de 300 USD. Dacă pariul inițial face parte din cerința de rulare, suma combinată trebuie pusă în joc

Ca atare, o rulare de 3 ori pe un bonus și o depunere în valoare totală de 200 USD ar necesita o acțiune în valoare de 600 USD.

I Am România - How Do I Collect Free Bonus Bets?

Pașii necesari pentru a colecta ofertele de bonusuri de depunere de pariuri online sunt simpli și simpli. Ca pariori pasionați, suntem întotdeauna dezamăgiți când suntem blocați de un site din cauza restricțiilor de țară. Prin urmare, primul pas pentru a banca un bonus este înregistrarea pe site-urile de pariuri care acceptă cu bucurie fanii pariurilor sportive și cazinouri din România.

Ca parte a serviciilor pe care le oferim -ne-am îngrijit din această cercetare, deoarece fiecare dintre cele mai bune site-uri noastre de pariuri bonus sunt prietenoase cu Canuck și îi întâmpină pe Canadiens cu brațele deschise. În continuare, jucătorii nou înregistrați trebuie să facă o depunere inițială pentru a-și finanța contul. Casele de pariuri online de top acceptă depozite de la 10.000 la 10.000 USD printr-un amestec de opțiuni bancare populare.

Ca ultimul pas și cu siguranță cel mai interesant dintre toate,jucătorii trebuie să parieze pentru a se întâlni anumite cerințe de pariere și obțin acces neîngrădit la recompensele jucătorilor lor. Când vine vorba de pariuri online, puține lucruri sunt mai dulci decât să joci cu banii casei și despre asta sunt recompensele de loialitate. Cheltuiește-le cu înțelepciune și s-ar putea să nu mai depui niciodată!

 

 • Badminton
 • Baseball
 • Box
 • Șah| ||1018
 • Cricket
 • Biciclism
 • Darts
 • esports
 • Floorball
 • Futsal
 • Fotbal gael
 • Hursling gael
 • Golf
 • Handbal
 • Cursele de cai
 • Hochei pe gheaţă| ||1042
 • MMA
 • Curse auto
 • Netball
 • Rugby League
 • Rugby Union
 • Snooker & Pool
 • Special
 • Speedway
 • Tenis de masă
 • Trop
 • Volei
 • Jocurile Olimpice de iarnă
 • Sporturi de iarnă

Întrebări frecvente privind bonusul de pariuri

 • În primul rând, trebuie să decideți ce pariuri este cel mai bun pentru piețele de pariuri pe care doriți să le jucați. Cel mai bine este să alegeți dintresite-uri de pariuri de top atunci când decideți unde să pariați. Odată stabilit acest lucru, accesați site-ul și căutați butonulînregistrare în partea de sus a paginii de pornire. Apoi vi se va cere să completați câteva detalii personale de bază și sunteți gata să jucați.

 • Toate casele de pariuri sportive oferă un tip de bonus de bun venit/înscriere, careoferă clienților un stimulent specific pentru a juca pe site-ul său. Există o varietate de tipuri diferite de bonusuri, cu unele bonusuri care atrag toate tipurile de jucători.

 • În mod normal, stimulentul sunt fonduri bonus, care oferă imediat pariotorului mai mulți bani decât aveau atunci când au început. Aceasta este omotivare excelentă pentru utilizatorii noi, care i încurajează să se joace.

 • Pentru bonusurile de bun venit/înregistrare, tot ce faci este să depui fondurile, iarsistemul va credita automat fondurile în contul tău. Există numeroase bonusuri oferite de furnizori, ceea ce înseamnă că fiecare bonus va avea propriile sale condiții, așa că merită să verificați detaliile ofertei.

 • Este greu de spus care este cel mai bun, deoarece bonusurile se adresează diferiților utilizatori, în funcție de piețele pe care doresc să parieze în acel moment. Cel mai bine este să verificați bonusurile și să vedeți care se potrivește preferințelor pariorilor.

 • Absolut. Pentru site-urile de pariuri de top, nu există cazuri de malpraxis sau de înșelătorie a clienților când vine vorba de oferirea de bonusuri.

 • Nu. Bonusurile de bun venit/înscriere sunt oferite ca motiv pentru a vă înscrie în casa de pariuri sportive. Odată ce bonusul a fost activat, acesta nu va mai fi oferit din nou.Cu toate acestea, multe case de pariuri sportive oferă bonusuri de reîncărcare, care oferă bonusuri suplimentare gratuite în numerar pentru depozite. Deși, acestea nu oferă același bonus în numerar ca și bonusul de bun venit.

 • Promoțiile sunt disponibile pe tot parcursul anului, în fiecare an. Pe măsură ce sezoanele sportive se încheie și au loc evenimente de pe tot globul, casele de pariuri sportive oferă cote pentru aproape orice. Ele oferă bonusuri pentru a-i încuraja pe parioși să încerce noi piețe și să îi recompenseze pentru angajamentul față de favoritele lor.

 • Este destul de comun ca furnizorii online să ofere bonusuri de cazinou utilizatorilor care doresc să joace la mese. Mulți dintrecei mai buni furnizori de cazinouri oferă bonusuri grozave de bun venit/înscriere, precum și o serie de oferte promoționale pentru anumite jocuri din cazinou.

 • În ocazie, utilizatorii vor vedea acest lucru cu liniile importante de pariuri sportive. Cu toate acestea, nu este ceva obișnuit pentru întreaga gamă de piețe de pariuri.