parlay vor găsi un alt tip de promoție
Betzest
Betzest

Betzest Review

ÎNSCRIEȚI-MĂ LA Betzest!Înscrieți-mă!
interacționează
mastercard
visa

Fiind unul dintre cei mai noi concurenți de pe scenă,Pari sportive Betzest a crescut rapid cufocusing on providing valuable bonuses, superb odds, and excellent service.

Licențiat de Malta Gaming Authority, acest casa de pariuri și-a extins recent serviciile de pariuri online la pariorii sportivi din România și americani. Revizuirea noastră Betzest dezvăluie detalii despre modul în care funcționează acest casa de pariuri sportive, inclusiv o defalcare a ofertelor lor de bonus.

 • Depozit cu Interac e-Transfer
 • O varietate excelentă de promoții și bonusuri la pariuri.
 • Servicii de clienți receptiv și site web bine conceput.
 • Superb odds given for a wide variety of sporting events.
 • Fără suport pentru depozitele Bitcoin.
Betzest
Bonus Betzest
100 USD Bonus

Bonusurile Betzest pentru noii membri includ unpariu de 5 USD fără depunere și un bonus de 200% până la 100 USD care se potrivește cuprima depunere în bankroll.

Deposit and Claim this Betzest Bonus
interac
mastercard
Visa

Betzest România Pariuri sportive

Betzest a fost înființată de o echipă de experți cu experiență în jocuri de noroc în 2018, câștigând rapid remarcat casursă de încredere pentru pariuri sportive online.

Acest pariu sportiv se distinge prin faptul că oferăcote excelente valoare pentru o mare varietate de evenimente sportive de pe tot globul.

Betzest se diferențiază și prin oferirea anivel ridicat de asistență online, împreună cu o varietate de oferte bonus Betzest disponibile pentru membrii noi și cei care revin.

 • Bonus de înscriere la Betzest

  3,5/5

  Găsești căBetzest sign up bonus oferte vă oferă o selecție generoasă de promoții pentru noii veniți. Există un pariu gratuit,fără depunere pariu gratuit în valoarecinci dolari,împreună cu| ||302 a 200% bonus de bun venit la depunere în valoare de până la100 USD, care corespunde fondului tău inițial. Termenii bonusului sunt simpli, dar ar trebui să verificați întotdeauna pentru a vă asigura că respectați cerințele promoției.

  Colectarea bonusului este simplă. După crearea unui cont verificat, accesați secțiunea casierie, selectați o depunere și alegeți metoda de plată. După ce ați determinat mărimea depunerii inițiale, puteți selecta bonusul disponibil în regiunea dvs. După finalizarea tranzacției, bonusul va fi adăugat automat la bankroll.

 • Promoții și concursuri Betzest

  3/5

  Promoții Betzest feature a gamă largă de oferte care sunt disponibile pentru toți jucătorii. Acest pariu sportiv creează un set divers de promoții concentrându-se pe tipul de ligă sportivă pe care doriți să pariați. De exemplu, persoanele care pariază pe hochei pot primi rotiri gratuite la sloturi, iar pariorii NBA pot primi pariuri gratuite de cinci dolari pe acțiunea lor zilnică. Viitorul turneu UEFA va include un bonus de depozit în valoare de până la 300 USD.

  Cei care doresc să se plasezeparlay bets will find another type of promo, sporind plata cu 20% atunci când pariați pe trei sau mai multe meciuri. Verificarea frecventă a paginii promoționale Betzest este cea mai bună modalitate de a descoperi oferte noi, deși veți putea să vă înscrieți și pentru notificări.

  Nu există multe case de pariuri sportive care oferă depuneri bonus pentru jucătorii care revin, împreună cu o diversitate de oferte dedicate unor ligi sportive specifice și unor tipuri de pariuri. De obicei, casele de pariuri sportive au un bonus de bun venit și câteva promoții. Betzest merge peste și mai mult, oferind o valoare excelentă pentru membrii săi.

 • Site-ul web Betzest

  3.5/5

  Site-ul de pariuri sportive Betzest are un design luminos, curat|| |385 that makes it easy to find the information that you need. Popular sports leagues and a list of sports are on the left side, along with the option to access live betting lines with a single click. Betzest reserves a large portion of their website for popular live betting events and clearly communicates the latest promos.

  Tehnologia care alimentează acest casa de pariuri sportive este extrem de rapidă, prezentând foarte puțină întârziere sau încărcare. timp, ceea ce este un plus frumos în comparație cu site-urile care nu sunt la fel de optimizate. Când faceți clic pe un eveniment individual, veți găsi o gamă grozavă de statistici care oferă puțin mai mult context pentru jocul pe care pariați.

 • Betzest Live Betting

  3.25/5

  Pariurile live pe Betzest oferă una dintre cele mai bune experiențe pe care le veți găsi la orice pariuri sportive. Interfața are întârziere minimă și timp de răspuns rapid.

  Și mai bine, statisticile jocului în direct și faptele istorice sunt disponibile în timpul jocului, împreună cu o defalcare detaliată a acțiunii, de la joc la joc. Dacă nu poți urmări meciul la televizor, pariurile live Betzest oferă o modalitate excelentă de a monitoriza progresul pariurilor tale.

 • Serviciul Clienți Betzest

  3/5

  Fiind o nouă case de pariuri sportive,Betzest fondatorii și-au dat seama că ar trebui să pună accent peoferirea unui serviciu clienți mai bun decât concurenții lor, lucru care se reflectă și în designul site-ului lor și în interfața de pariuri live.

  Echipa lor de asistență oferă ajutor prin chat live și e-mail, inclusivserviciu 24/7 pe tot parcursul anului. De asemenea, puteți transmite rapid feedback prin mesaje live. Regulile și pagina lor de asistență oferă o comunicare clară pentru liniile directoare pe care trebuie să le urmați, ajutând la evitarea comunicării greșite.

 • Cote de pariuri Betzest

  3/5

  După ce căutați prin cotele de pariuri Betzest, se pare căacest pariu sportiv reduce vig pentru a oferi membrilor lor cote puțin mai bune decât unii concurenți.

  Acest lucru se aliniază cu mandatul Betzest. să-și dezvolte serviciul prin servicii și valoare superioare. Cotele și liniile se pot schimba frecvent de la o casa de pariuri la alta, așa că merită totuși timpul să căutați cote dacă aveți un cont cu mai multe case de pariuri.

  Pe lângă cotele standard de pariuri, cum ar fi liniile monetare, spread-urile și peste/sub, veți găsi destul de multe pariuri prop și o gamă completă de futures pentru ligi și evenimente sportive majore.

 • Metode de depunere la Betzest

  3/5

  Metodele standard de depunere pentruBetzest includ Visa și Mastercard, împreună cuopțiuni de transfer bancar.

  La momentul publicării, acest pariu sportiv poate fi capabil să accepteTransferuri Interac, în funcție de locația dvs. geografică.

  Plată online populară sunt acceptate metode, inclusivSkrill, Neteller, EcoPayz și MuchBetter. De asemenea, veți putea folosi opțiuni puțin mai puțin cunoscute, inclusivYoupaycoin șiPay4Fun.

  Totuși, Bitcoin nu este acceptat momentan.

 • Betzest Mobile Betting

  3/5

  Betzest nu este listat în mod specific în aplicație Magazin sau magazin Google Play, darcompania vă oferă opțiunea de a descărca aplicații pentru iOS și Android.

  Totuși, puteți accesa și un versiunea mobilă excelentă a site-ului lor de pariuri, compatibilă cu Safari, Chrome, Edge, Firefox și alte browsere majore.

Recomandarea finală a Betzest

Parierele sportive care nu au existat de mult timp trebuie adesea să muncească mai mult pentru a atrage jucători noi.Betzest există doar de câțiva ani, dar aua devenit un joc de pariuri sportive online la nivel mondial, oferind servicii excelente, cote solide și o varietate extraordinară de bonusuri și promoții pentru jucătorii noi și cei care revin.

Pariorii care doresc să folosească Bitcoin sau o aplicație oficială pentru smartphone pentru iOS și Android ar putea fi puțin dezamăgiți, dar bonusurile, cotele și serviciile oferite fac din Betzest unul dintre cele mai bune case de pariuri sportive noi de pe scena și foarte recomandat. pentru toți pariorii sportivi.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 100 USD