Bet Rivers
Bet Rivers

BetRivers Review

Înscrie-mă la Bet Rivers!Înscrie-mă!

Lansarea din Chicago, Illinois,BetRivers este noul pariuri sportive americane dezvoltat de Rush Street Interactive. Susținut de o tehnologie remarcabilă și un site web grozav, BetRivers este una dintre casele de pariuri sportive cu cea mai rapidă creștere din Statele Unite. Deși BetRivers nu este disponibil în România, România care caută mai multe informații despre pariurile sportive americane poate găsi totul în recenzia noastră BetRivers.

 • Program de recompense iRush
 • Asistență prin chat live de 24 de ore
 • Oferă bonusuri de reîncărcare
 • Afișează câștigătorii recenti și mari pe fluxul social al site-ului
 • Bonus de bun venit redus
Bet Rivers
Bonus Bet Rivers
250$ Bonus

Utilizatorii noi din state eligibile pot primi un bonus de bun venit de la BetRivers care se potrivesc 100% din prima lor depunere, în valoare de până la 250 USD

Depuneți și revendicați acest bonus de 250 USD

Pariuri sportive BetRivers România

Deși BetRivers este unul dintre cele mai noi case de pariuri sportive lansate în Statele Unite, compania din spatele lor –Rush Interactive Gaming – are experiență în industria jocurilor de noroc. Înainte de a intra în pariurile sportive, Rush Interactive Gaming era cel mai bine cunoscut pentru operarea de cazinouri, cazinouri online și iGaming. Cu experiența lor în industrie și cunoștințele tehnice, au făcut tranziția către pariurile sportive cu ușurință.

Rentabilitatea timpurie a BetRivers este în general pozitivă.bonusul de bun venit este dezamăgitor – și este micșorat ca calitate și dimensiune decele mai bune bonusuri de bun venit din România. Cu toate acestea, BetRivers face destule lucruri corect – cum ar fi bonusurile de reîncărcare și diverse piețe în joc – îi face pe clienți să revină pentru mai multe.

 • Înscrieți-vă la BetRivers. Bonus

  2,75/5

  La doar 250 USD, bonusul de bun venit BetRivers este unul dintre cele mai mici pe care le găsiți oriunde în Statele Unite. Potrivirea scăzută la prima depunere este dezamăgitoare, dar play-through de 1x a bonusului ajută la compensarea. Ei oferă să egaleze 250 USD ca bonus de bun venit la cazinou – care este, de asemenea, scăzut în comparație cu alte site-uri.

 • Promoții și concursuri BetRivers

  4/5

  Pentru a ajuta alcătuiesc bonusul scăzut de bun venit, pariurile sportive BetRivers oferă o colecție extinsă de promoții clienților existenți. BetRivers este una dintre puținele case de pariuri sportive americane care oferăbonusuri de reîncărcare (potriviri pentru depuneri noi). Ele oferă, de asemenea, lăudări de cote zilnice, asigurări Parlay și unele concursuri.

  BetRivers operează un program de recompense numit recompense iRush. Paritorii primesc puncte pentru fiecare pariu pe care îl plasează – obținând mai multe puncte atunci când fac pariuri și pariază pe piețe exotice. Vă puteți folosi recompensele iRush pentru pariuri gratuite și alte premii.

 • Site-ul BetRivers

  4,25/5

  Site-ul web al BetRivers are rezultate bune datorită un aspect curat și o configurație excelentă. BetRivers nu își copleșește utilizatorii cu un site aglomerat, ceea ce este întotdeauna un lucru pozitiv, mai ales pentru pariorii noi. Aspectul în anumite piețe este grozav. De exemplu, când te uiți la cotele MLB, poți alege un joc pentru a vedea toate piețele disponibile în centrul ecranului și a vedea jocurile rămase în acea zi în fila din stânga.

 • BetRivers Live Betting

  4.5/5

  BetRivers – susținut deTehnologia Rush Street Gaming – este un premier destinație pentru pariuri sportive live. Pariurile sportive live sunt simple și eficiente la BetRivers, cu o mulțime de piețe pentru zeci de sporturi. Puteți paria cu ușurință live pe sporturi la BetRivers de pe computerul desktop și de pe dispozitivul mobil.

 • Serviciul Clienți BetRivers

  4.25/5

  BetRivers face totul bine oferind utilizatorii săi mai multe moduri de a-i contacta. Acestea oferă o funcția de chat live (disponibilă 24 de ore pe zi), asistență prin e-mail și un număr gratuit. Au o secțiune detaliată de Întrebări frecvente pe site-ul lor pentru a vă ajuta să rezolvați singur problemele și să aflați mai multe despre pariurile sportive online.

 • Cote de pariuri BetRivers

  4/5

  BetRivers offers all the popular markets on the biggest sports in North America. Football, basketball, hockey, and baseball are the biggest sports here – but bettors can still find a quality selection of odds on the UFC, PGA, MLS, and European soccer. It has some sporturi de nișă,, cum ar fi ciclismul și darts, dar există opțiuni limitate de pariere.

  Cote pentru sporturi de colegiu, sporturi de liceu și eSporturile suntlimitate sau restricționate în unele state din cauza reglementărilor. Vizitați BetRivers pentru detalii complete despre restricții.

 • Metode de depunere BetRivers

  3,5/5

  BetRivers oferă metode standard de depunere, inclusiv carduri de debit, carduri de credit (nu American Express), servicii bancare online și PayPal. De asemenea, oferă unBetRivers Play+ Card – care acționează ca un card Discover preplătit. Puteți folosi Cardul Play+ pentru retrageri și depuneri. Dacă faceți depuneri cu un card de debit sau de credit, aveți nevoie de o altă metodă pentru a vă retrage câștigurile.

  BetRivers este unul dintre puținele locuri în care putețisolicitați un cec prin poștă| ||474 (at least two weeks to process and receive). PayPal is a preferred method as it is available in every state and can make deposits and withdrawals.

 • BetRivers Mobile Betting

  4.25/5

  Dezvoltat de Rush Street Interactiv – aplicația de pariuri sportive BetRivers arată și funcționează grozav. Tot ceea ce este disponibil pe site-ul desktop – de la pariuri live până la efectuarea de depuneri – este disponibil pe site-ul mobil și aplicația mobilă.Dacă sunteți un utilizator Android, trebuie să descărcați aplicația lor de pariuri sportive direct de pe site-ul web BetRivers.

Concluzia pe BetRivers

Lucrurile încep puțin încet la BetRivers – cu unul dintre cele mai mici bonusuri de bun venit din Statele Unite. Cu toate acestea, odată ce te-ai înscris și ai pariat, îți dai seama că la o casa de pariuri sportive există mai mult decât bonusul de bun venit.

În calitate de companie de pariuri sportive de la Rush Street Interactive, tehnologia din spatele BetRivers este de ultimă generație. Pariurile în joc și aplicația mobilă sunt la fel de bune ca orice disponibil în Statele Unite. Casa de pariuri sportive face, de asemenea, otreaba bună recompensând clienții existenți cu bonusuri de reîncărcare și recompense iRush.

În timp ce BetRivers nu se potrivește cu piețele totale aleBET99,Betway iar cealaltătop de pariuri sportive din România– acestea fac o treabă bună creând un loc pe piața americană. Nu existănu există planuri anunțate pentru extinderea BetRivers în România. Compania-mamă BetRivers, Rush Street Interactive, a încheiat recent un parteneriat cu Century Casinos, care deține și operează cazinouri în circuitele de curse din Alberta. Niciuna dintre companiile deschise nu a declarat dacă acesta este primul pas către deschiderea caselor de pariuri sportive în România.

Bet Rivers
Vizitează Bet Rivers și vezi singur... 250$ | ||541Bonus

Vrei acces la acest bonus? Deschideți un cont la Bet Rivers și faceți o primă depunere.

Ok! Să verificăm BetRivers! 

Întrebări frecvente BetRivers

 • Nu, the BetRivers sportsbook is not available in România.

 • BetRivers este disponibil pentru pariorii aflați înVirginia, Pennsylvania, Colorado , Illinois, Indiana, Iowa, Virginia de Vest și Michigan. Toți utilizatorii de la BetRivers trebuie să aibă cel puțin 21 de ani pentru a se alătura. BetRivers acceptă jucători de oriunde în lume. Cu toate acestea, trebuie să fii situat fizic într-una dintre cele opt state pentru a plasa un pariu.

 • Sediul central BetRivers face parte din Rush Street Gaming LLC, care este situat la 900 North Michigan Avenue, Chicago, Illinois, 60611.

 • În prezent este necunoscut dacă BetRivers se va extinde în România. Compania lor-mamă Rush Street Interactive este într-un parteneriat cu unele cazinouri din România. Cu toate acestea, ei nu au declarat public dacă acest lucru face parte din vreun plan de a-și aduce pariurile sportive în România.

 • BetRivers este disponibil pentru pariorii din Virginia, Pennsylvania, Colorado, Illinois, Indiana, Virginia de Vest, Iowa și Michigan. BetRiversplanifică să se extindă în Tennessee în 2021.

 • Da, BetRivers are o aplicație mobilă disponibilă pe iOS și Android. Utilizatorii Android trebuie să descarce aplicația direct de pe site-ul BetRivers, deoarece Magazinul Play nu permite aplicații de pariuri mobile.

 • Noinu recomandăm să folosim un VPN pentru a accesa BetRivers. Dacă sunteți prins folosind un VPN, riscați să vă pierdeți câștigurile și contul dvs. să fie trecut pe lista neagră.

 • Dacă profiturile dvs. nete la BetRivers depășesc 600 USD într-un an , suntsupus impozitului. Pariurile România la BetRivers (într-un stat permis) sunt, de asemenea, supuse impozitului pe câștiguri. România poate depune o declarație fiscală din SUA pentru a-și recupera o parte sau toate câștigurile impozitate.

 • BetRivers oferă cote la cele mai populare sporturi nord-americane, cum ar fi fotbal, baseball, baschet, hochei, sporturi de luptă, fotbal și golf . De asemenea, oferă cote pentru unele sporturi de nișă, cum ar fi ciclismul, rugby și darts. BetRivers conduce, de asemenea, un cazinou online cu jocuri de masă și sloturi virtuale.

 • În funcție de statul din care pariezi, se va determina ce nu este disponibil la BetRivers. Fiecare stat are reglementări diferite pentru ceea ce pot oferi casele de pariuri sportive pentru sporturile de colegiu, sporturile de liceu, sporturile de amatori și eSports. Fiecare stat are reguli diferite. Aflați mai multe la BetRivers.

  De asemenea,Pariorii din Indiana nu pot paria pe curse de cai la BetRivers.

 • Nu, BetRivers nu acceptă Bitcoin sau alte criptomonede ca plată.

 • BetRivers offers new users un bonus de bun venit în valoare de până la 250 USD. De asemenea, oferă bonusuri de reîncărcare și un program de recompense numit recompense iRush. Ei desfășoară, de asemenea, concursuri pe tot parcursul anului.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 250 USD