BetMGM
BetMGM

BetMGM Review

Înscrie-mă la BetMGM!Înscrie-mă!

După zeci de ani de operare a unuia dintre cele mai mari cazinouri din Las Vegas plus alte întreprinderi din Statele Unite –BetMGM se extinde în afacerea de pariuri sportive online. BetMGM a început să parieze online în Las Vegas, dar se extinde în state cu pariuri sportive legalizate. BetMGM România nu este încă un lucru, dar puteți afla despre experiență din recenzia noastră BetMGM.

 • Istoricul funcționării cazinourilor și caselor de pariuri sportive în SUA
 • Programe de recompense distractive
 • Daily odds boosts
 • Sistem bun de pariuri în joc
 • Lipsesc niște piețe de pariuri
BetMGM
Bonus BetMGM
600 USD Bonus

Utilizatorii noi din state eligibile pot primi un pariu fără riscbonus de bun venit valorează până la 600 USD când se alătură și fac prima depunere la BetMGM.

Depuneți și revendicați acest bonus de 600 USD

BetMGM România Pariuri sportive

Pentru decenii, numele MGM a fost sinonim cucazinouri, stațiuni și Las Vegas – dar odată cu legalizarea pariurilor sportive în afara Las Vegas, în 2018, MGM își extinde operațiunile. Casa de pariuri sportive BetMGM este acum disponibilă în zece state – cu planuri de extindere. BetMGM România nu este încă disponibil – și în prezent nu are de gând să intre pe piața din România. Orice știre despre deschiderea unui cazinou de către MGM în Calgary este o glumă a lui April Fool.

BetMGM, de asemenea,operează un cazinou online sub numele de cazinou BetMGM. Ca operator de cazinouri cu experiență – BetMGM a avut cunoștințele necesare pentru a se muta online și a răspunde cerințelor jucătorilor americani.

Numele MGM îi va interesa cu siguranță pe unele România – în special pe cei care frecventează Las Vegas.Pariurile sportive BetMGM și cazinoul BetMGM fac unele lucruri destul de bine. Dar când compari BetMGM cu cele consacratepariuri sportive online în România, este greu să găsești avantajele pe care le are.

|| |236
 • BetMGM Sign-up Bonus

  4/5

  Utilizatorii noi din statele în care operează BetMGM sunt eligibili pentru unpariu fără riscuri în valoare de până la 600 USD. Asta înseamnă că, dacă primul pariu pierde, vei primi o rambursare în valoare de pariul tău. Deși nu este cel mai mare bonus de bun venit disponibil în Statele Unite, îl are pe Jamie Foxx în promovarea pe site (pentru cât valorează). Puteți introduce un cod bonus atunci când vă creați contul – dar nu trebuie să introduceți unul pentru a primi bonusul de bun venit.

 • Promoții și concursuri BetMGM

  4/5

  Dacă vă plac promoțiile și concursurile, BetMGM este un loc bun pentru a paria pe sport. Oferăboosturi de parlay, sporuri zilnice de cote, promoții de asigurări și concursuri la evenimente sportive majore.

  TheBetMGM M Life Rewards este o atingere distractivă. Pariorii care se înscriu pot câștiga credite de nivel atunci când pariază în persoană și online – răscumpărabile pentru reduceri la stațiunile și cazinourile MGM. Asta ar putea însemna un prânz gratuit la un restaurant MGM și un weekend gratuit în Las Vegas, odată ce pariezi suficient.

 • Site-ul BetMGM

  3/5

  Site-ul BetMGM este bun în unele privințe și sub medie în altele. Stilul auriu și negru oferă un aspect mai elegant atunci când ajungeți prima dată pe site (unde alegeți starea în care vă aflați). Cu toate acestea, odată ajuns pe pagina principală, site-ul renunță la stilul său pentruo supraabundență de informații și piețe de pariuri. Deși este întotdeauna plăcut să vezi creșteri zilnice de cote, iar secțiunea „parlay ușor” este plăcută – adăugarea de jocuri de cazinou pe pagina principală de pariuri sportive nu este ceva ce am mers să vedem.

  Site-ul web al cazinoului BetMGM are undesign superior.

 • Pariuri live BetMGM

  4.25/5

  Pariurile live la BetMGM sunt puțin descurajante la început. Cu toate acestea, odată ce înțelegi site-ul BetMGM și aplicația mobilă, vei descoperi că pariurile lor live funcționează bine și oferă o mulțime de opțiuni de pariere. Probabil că caracteristica de top a pariurilor în joc de la BetMGM estesăgețile roșii și verzi care vă spun ce cote cresc și scad – ceea ce face ușor să obțineți cele mai bune cote care moment sau așteptați și obțineți cote mai bune mai târziu în timpul meciului.

 • Serviciul clienți BetMGM

  2.75/5

  BetMGM oferă mai multe modalități de a intra în contact cu departamentul lor de servicii pentru clienți. Cu toate acestea, a găsi unde să-icontactați este o provocare. Spre deosebire deInteracțiune sportivă – unde o mică balon de chat live este chiar acolo când deschideți site-ul, trebuie să căutați în jurul BetMGM pentru a găsi informații de contact și secțiunea de întrebări frecvente ale acestora. În general, serviciul pentru clienți este satisfăcător odată ce îl găsiți – dar am dori să vedem că este mai ușor să îi contactați.

 • Cote de pariuri BetMGM

  4/5

  As an American sportsbook, the best betting odds here are on American sports. The Big Four North American leagues plus MLS, PGA, and WNBA all have some type of parteneriat cu BetMGM. Alături de aceste sporturi, UFC și fotbalul european sunt bine reprezentate. Sporturile de nișă sunt subreprezentate la BetMGM.

  Așa cum este cazul tuturor caselor de pariuri sportive americane,regulamentele de stat pot limita pariurile pe sporturi universitare, sporturi de amatori și eSports. Consultați BetMGM pentru detalii complete. Reglementările pot fi modificate.

 • Metode de depunere BetMGM

  3,75/5

  BetMGM acceptă o serie de metode de plată, inclusiv transferuri bancare, carduri de credit, PayPal și Skrill Cu toate acestea, unele metode, cum ar fi cardurile de credit, nu pot face retrageri. PayPal este o alegere preferată pentru mulți – deoarece utilizatorii îl pot folosi pentru depuneri, retrageri și este disponibil în fiecare stat. BetMGMnu acceptă Bitcoin sau alte criptomonede.

 • BetMGM Pariuri mobile

  4/5

  Versiunea redusă a BetMGM – fie site-ul mobil, fie aplicația mobilă – este oexperiență mai bună decât site-ul web pentru desktop. Versiunea mai mică nu este la fel de ocupată ca versiunea desktop și încă oferă totul. Încă nu este cel mai bun loc de pariuri pe mobil – deoarece designul său general se adresează mai mult pariorilor experimentați.

Concluzia pe BetMGM

Numai după nume, BetMGM este capabil să cuprindă obună parte a pieței de pariuri americane . Desigur, Bet MGM este mai mult decât un nume – oferind cote de calitate, pariuri live grozave și câteva avantaje grozave (pentru americani).

Designul site-ului și dificultatea de a accesa serviciul pentru clienți sunt câteva dezavantaje – care ar putea speria. îndepărtați pariorii noi și neexperimentați. În general, acesta este un parior american cu experiență, care se adresează pariorilor americani cunu intenționează să intre pe piața din România. Chiar dacă intră pe piața din România odată ce pariurile cu un singur eveniment sunt legale – este cu un pas sub cele mai bune site-uri precumBetway.

BetMGM
Vizită BetMGM și vedeți singur... 600$ Bonus

Vrei acces la acest bonus? Deschideți un cont la BetMGM și faceți o primă depunere.

Ok! Să verificăm BetMGM! 

Întrebări frecvente BetMGM

 • Nu, BetMGM is not available in România.

 • Pariorii care au vârsta minimă pentru jocuri de noroc (între 18 și 21 de ani în funcție de stat) aflați în VA, MI, NJ, CO, TN, WV, NV, PA, IN și IA sunt eligibile pentru a juca la BetMGM. Vizitatorii acestor state – inclusiv România – pot juca și în timp ce se află în stat.

 • BetMGMeste situat la Harbourside Plaza 3, 210 Hudson St, Jersey City, New Jersey, 07311. Sediul stațiunilor și cazinourilor lor este în Las Vegas, Nevada.

 • BetMGM a anunțatnu plănuiesc să vină în România. Compania-mamă a BetMGM – MGM Resorts International – nu intenționează să deschidă un cazinou în Calgary, Alberta. A fost o glumă a lui April Fool.

 • BetMGM este în prezentdisponibil în zece state: VA , MI, NJ, CO, TN, WV, NV, PA, IN și IA. Cazinoul BetMGM este disponibil în Michigan, New Jersey, Pennsylvania și Virginia de Vest.

 • Da, BetMGMare două aplicații mobile: BetMGM Sportsbook și BetMGM Online Casino. Ambele aplicații sunt disponibile în App Store și Play Store din Statele Unite.

 • Noinu recomandăm utilizarea unui VPN pentru a accesa BetMGM. Dacă sunteți prins folosind un VPN, riscați să aveți contul pe lista neagră și să pierdeți câștigul. Există o mulțime de case de pariuri sportive online în România pe care le puteți accesa fără un VPN.

 • Da, toatecâștigurile din jocurile de noroc însumând peste 600 USD profiturile sunt supuse impozitului în Statele Unite. România care vizitează un stat cu BetMGM și câștigă peste 600 USD sunt, de asemenea, supuse taxelor. Cu toate acestea, datorită unui tratat fiscal între România și SUA, România poate depune o declarație fiscală pentru a-și recupera unele sau toate câștigurile impozitate.

 • BetMGM oferă o selecție largă de piețe pe cele mai mariSporturi din America de Nord , inclusiv o colecție surprinzător de bună de cote pe MLS și WNBA. BetMGM nu are cote pentru unele dintre sporturile de nișă, cum ar fi ciclismul și darts.

 • Sporturi de nișă astfel de deoarece darts și ciclismul nu sunt încă disponibile pe BetMGM. BetMGM este, de asemenea, supus restricțiilor regionale privind sporturile universitare, sporturile de amatori și eSporturile.

 • Nu, BetMGM nu acceptă Bitcoin ca formă de plată.

 • BetMGM oferă utilizatorilor noi un pariu fără riscuri ca bonus de bun venit – rambursarea primului pariu al unui client nou(în valoare de până la 600 USD). BetMGM oferă, de asemenea, sporuri zilnice de cote, promoții de asigurare , și un program de recompense.

Our Review
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 600 USD