BetFred
BetFred

Recenzia Betfred

SIGN ME UP AT BetFred!Înscrie-mă!
 • Are un site de jocuri de noroc cu servicii complete
 • Cote mari și prețuri solide
 • Funcția Betfred Early Cash Out
 • Nu este disponibilă în România
BetFred
Introducere în Betfred

Betfred are un site de jocuri de noroc cu servicii complete care, din păcate, nu este încă disponibil în toată România! Între timp, vă puteți înscrie la unul dintre cele mai bine cotate casete de pariuri din România enumerate mai sus.

Inițial stabilit ca Done Bookmakers, Betfred are rădăcini care se întind până la un magazin de pariuri de la uscat, deschis în 1967 în Manchester, Anglia. Fred și Peter Done au folosit câștigurile dintr-un pariu de succes la Cupa Mondială de fotbal din 1966 pe Anglia pentru a-și deschide prima proprietate. În urma achizițiilor de lanțuri de pariuri sportive, cum ar fi Robert Walker, plus extinderea în zona Greater London, Done Bookmakers a fost redenumită Betfred în 2004.

Niciun bonus disponibil pentru România

Istoric

După ce și-a extins afacerea pe teren, a avut sens ca Betfred să intre în industria pariurilor online. Acea mare ocazie a fost sărbătorită în 2004, deoarece Betfred și-a lansat platforma lor digitală care oferea sporturi, cazinouri și acțiunea legendară de curse de cai Betfred. Poker, bingo, loto și sporturi virtuale au fost, de asemenea, oferit când Betfred a apăsat comutatorul pe site-ul lor online.

Nu este încă disponibil în România, urmăriți o recenzie completă a Betfred odată ce începe să opereze în Marele Nord Alb. Între timp, consultați cele mai bune case de pariuri sportive care acceptă România în secțiunea noastră de recenzii experți.

Departe de o afacere de noapte, Betfred are o lungă istoria donațiilor caritabile și sponsorizării sportive. Betfred colaborează cu grele sportive precum EPL legenda Manchester United FC, Scottish Premiership League și ca furnizor oficial de cote de pariuri la Wembley Stadium.În cerc complet, Betfred și-a lansat platforma sa de pariuri pe mobil foarte apreciată în 2007.

 • Betfred Review

  Recenzia Betfred

  4/5

  În mod constant inovând și influențând lumea pariurilor, Betfred are o jumătate de secol de experiență de pariuri sportive, cai și cazinouri. Licențiat și reglementat de Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit și de Autoritatea de acordare a licențelor din Gibraltar, Betfred este o casă de pariuri offshore în care pariorii pot avea încredere. O selecție vastă de sporturi globale, publicate cu cote mari și prețuri solide, este livrată 24 de ore pe zi.

  Această legendă veterană a pariurilor din Marea Britanie este recunoscută ca lider în pariuri în joc, așa cum este platforma de pariuri Betfred LIVE. intuitiv și ușor de utilizat.

  Fie de pe un computer desktop, fie prin intermediul aplicației lor de pariuri mobile de ultimă generație, parii înainte de joc și LIVE în joc o|| |240ptions are easy to bet on. Inovatorii opțiunilor de pariuri, pariurile precum Lucky 15, Hat-Trick Heaven și Double Delight au fost toate introduse și oferite pentru prima dată la Betfred. Cunoscut drept Regele Bonusului, Fred Done continuă să-și inspire echipa pentru a crea recompense unice pentru jucători.

  Recomandarea finală a site-ului de pariuri Betfred

  Un gigant de pariuri din Marea Britanie, casele de pariuri Betfred publică o ofertă aproape nesfârșită de piețe de pariuri.Funcția Betfred Early Cash Out acoperă multe dintre opțiunile de pariere sportive oferite - inclusiv fotbal, golf și tenis. Betfred este, de asemenea, cunoscut pentru sistemul lor bancar securizat și pentru asistența clienților de calitate. Un site de jocuri de noroc cu servicii complete - sperăm că pariurile Betfred vor fi bucurate în curând în toată România!

  În timp ce așteptăm, iată câteva case de pariuri sportive de top care acceptă Românias ...

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||730

  Our Review
  BONUS DE ÎNREGISTRARE: Bonus