BetCris
BetCris

Betcris Review

Înscrie-mă la BetCris!Înscrie-mă!

Betcris are peste două decenii de experienţă în domeniul pariurilor sportive online, care a intrat pentru prima dată în industrie în1985. Ei au reușit să rămână relevanți și să se adapteze la schimbările din industrie de-a lungul anilor, construind o comunitate imensă de jucători de pe tot globul.

Cris” în Betcris, este un acronim pentru Costa Rica International Sports, deoarece compania a fost înființată în America Centrală. În timp ceRecenzia Betcris pe care o oferim astăzi se va concentra pe serviciile lor online pentru clienții din România, aceștia au o serie de unități de pariuri terestre în America Latină, alături dePariuri sportive și cazinou Betcris.

 • Etalon de referință pentru cote
 • Opțiune de plată Bitcoin
 • Lipsă promoții regulate
BetCris
Bonus BetCris
100$ Bonus

REVENICAȚI-VĂ BONUS - Activați acest minunat bonus de bun venit Betcris! Înscrieți-vă astăzi pentru a ​​colecta un 100% bonus care plătește până la100 USD în numerar suplimentar pentru pariuri!

Depuneți și revendicați acest bonus de 100 USD

Pariuri sportive Betcris România

Pariurile sportivePariuri sportive Betcris sunt disponibile prin intermediul site-ului desktop sau prin aplicațiaBetcris. Un domeniu în care am observat că au excelat cu adevărat a fost piețele lor de pariurilive/in-play, care oferă o gamă largă de piețe de sport principale și exotice.

The layout and bulk of information on offer really make the whole betting experience a lot better, when compared to other providers. The demand for live betting markets continues to soar, so it shows Betcris’s willingness to adapt to the changing landscape of the online sports betting industry.

Cotele înPariuri sportive Betcris|| |223 are considered some of the most competitive around and having made some comparisons with other furnizori de top, suntem de acord. Piețele de fotbal și baseball sunt locul unde pariorii vor găsi aceste tipuri de cote, deși acopera multe piețe cu cote excelente.

Se spune că mulți producători de cote rivali așteaptă să vadă ce publică Betcris înainte de a-și lansa propriile piețe - cu siguranțăgrei în lumea pariurilor sportive.

 • Promoții și concursuri Betcris

  3.25/5

  Niciun pariuri sportive sau cazinouri nu sunt complete fără unele promoții pentru a susține serviciul. Betcris este o companie care recunoaște cu siguranță acest lucru, oferind un bonus consistent de bun venit alături de o varietate de promoții recurente și continue.În prezent, promoțiile arată astfel:

  • Bonus MLB
  • Rabat zilnic pentru cai
  • Programul de loialitate Betcris Arena
  • Promoție cazinou: Fructe de lux 500

  Promoțiile de mai sus sunt enumerate la momentul scrierii acestui articol și probabil se vor schimba pe măsură ce timpul trece, datorită faptuluiBetcris are multe bonusuri și promoții unice. Este neregulat ca clienții să fie obligați să folosească orice fel de cod promoțional unic Betcris pentru a activa un bonus, în loc să folosească site-ul sau aplicația Betcris pentru a accesa orice oferte. Există multe bonusuri care apar înPariuri sportive Betcris, și anume pentru sporturile din ligile majore:Cote de pariuri Betcris NFL piețele prezintă în mod regulat promoții.

 • Site-ul web Betcris

  2.25/5

  O mare parte din ceea ce face ca site-ul de pariuri sportive Betcris atât de mare este ușurința cu care utilizatorii poate naviga pe site și pe diferitele linii de pariuri sportive disponibile. Aspectul este ușor de utilizat, ceea ce este clar de la prima deschidere a paginii.Betcris nu a exagerat cu grafica elegantă.

  În schimb, au optat pentru un site simplificat; oferind evenimentele de astăzi, pariurile live, cazinoul și programele de loialitate în partea de sus a paginii de pornire, făcându-vă rapid și ușor să găsiți toate cele mai importante piețe. Odată ce jucătorii s-au înscris pentru un cont și s-au conectat, interfața paginii de pornire se ajustează pentru a afișa șansele, mai degrabă decât solicitarea de înscriere. Singura concluzie de pe site este calitateaplatformei de pariuri live. Cu toate acestea, vom atinge acest punct mai jos, așa că continuați să citiți.

 • Betcris Live Betcris

  3/5

  Pagina de cote este bine aranjată și ușor de navigat, cu file simple pentru fiecare sport și cotele corespunzătoare de pariuri live. În partea dreaptă a paginii, vor fi coperți Betcris, cu o filă de meniu pentru toate piețele de sport diferite.

  Majoritatea piețelor pe care le vor întâlni pariorii imediat vor fi piețe principale, dar există și mai multe piețe din stânga, cum ar fipolitica Betcris și cote pentru ceremonii de premiere. Filele din partea de sus suntEvenimentele de astăzi, Pariurile live de azi, Cele mai populare și Închiderea în curând. Pariorii trebuie să aleagă dintr-una dintre filele cu caracteristici și să decidă care piețe le atrag atenția! Cea mai mare parte a informațiilor este ceea ce luăm în considerare cel mai mult cu acest furnizor.

 • Serviciul clienți Betcris

  4/5

  După cum am văzut din când în când, casele de pariuri sportive care nu se angajează să ofere un360 pachet de servicii pentru clienți vor avea de suferit. Betcris acoperă toate bazele când vine vorba de asistență pentru clienți. Au angajat o echipă informată și atentă, care lucrează pe trei platforme.

  Serviciul pentru clienți este disponibil într-o varietate de limbi, care provine de la sediul central al afacerii din America Centrală/de Sud. Prin urmare, Betcris oferă o varietate de numere de telefon diferite pe care clienții le pot folosi pentru a contactaCentrul de apel Betcris. Gama de servicii se extinde laLive Chat, precum și o grozavăsecțiunea Întrebări frecvente pe site-ul web care poate răspunde multe dintre întrebările despre companie și serviciile sale.

 • Cote de pariuri Betcris

  4,25/5

  Așa cum am menționat anterior, live betting and in-play betting markets sunt adevăratele concluzii din aceastăRecenzia Betcris. Dar, asta nu este pentru a submina calitatea cotelor disponibile în casa de pariuri sportive. Unii vădCote de pariuri Betcris ca punct de referință pentru piețele majore, deși nu este cazul tuturor celor care fac cote, cu siguranță validează valoarea acestei cărți. O gamă largă de cote de pariuri sportive competitive este ceea ce jucătorii vor găsi la Betcris. Deci, dacă sunteți serios în privința sportului, încercați acești tipi.

 • Metode de depunere Betcris

  3,75/5

  În termeni deMetode de depunere Betcris, clienții au răsfățat de alegere cu o gamă largă de metode de plată tradiționale, precum și opțiuni mai moderne. Depozitele sunt disponibile înEUR, GBP, CAD, USD și BTC (Bitcoin). Lista metodelor de depunere arată astfel:

  • Visa
  • Bitcoin
  • Skrill
  • Neteller
  • Eco| ||502

  There are daily, weekly and monthly limits to deposit amounts, with deposit minimums starting at 10 USD și mergând până la 100.000 USD, în funcție de opțiunea de plată utilizată. Bitcoin devine o opțiune de plată din ce în ce mai populară în lumea jocurilor de noroc online, motiv pentru care Betcris l-a adăugat la serviciile sale. Echipa Betcris continuă să încerce să ofere cel mai bun serviciu posibil, echipa de contact disponibilă pentru a răspunde oricăror întrebări despre oricare dintre sistemele de plată prezentate.

  În ceea ce priveștemetodele de retragere| ||508, the full list looks like this:

  • Bitcoin
  • Skrill
  • Neteller
  • Eco

  Majoritatea tranzacțiilor efectuate cuBetcris nu au taxe atașate. Deși nu este întotdeauna cazul, consultați sistemul de plată pe care îl utilizați.Retragerile pot fi la un minim de 5 USD și pot ajunge până la 500.000 USD folosind portofele electronice specifice.

 • Pariuri pe mobil

  3/5

  Serviciul de pariuri mobile disponibil prinaplicația Betcris este simplu și ușor de utilizat.Disponibil atât pe iOS, cât și pe Android, aplicația urmează o tendință similară cu site-ul - tema este simplitatea și prostii. Puteți accesa aplicația conectându-vă prin intermediul site-ului. Pariorii pot accesa o gamă largă de piețe de pariuri cu câteva mișcări ale degetului lor.

Recomandarea finală Betcris

Betcris a fost în joc suficient de mult pentru a-și construi o reputație permanentă în cadrul comunității. Construirea încrederii în cadrul comunității de pariuri este un pilon al succesului, împreună cu un serviciu care oferă și software pentru a facilita nevoile clienților de pariuri.

Un pionier al industriei care are linii de referință timpurii și o inovatoare. Platformă de pariuri disponibilă atât pe mobil, cât și pe desktop, Betcris se remarcă cu siguranță în mulțime. Dacă jucătorii noi sau pariorii cu experiență caută o casa de pariuri sportivă în care să aibă încredere, atunci acești băieți sunt o opțiune viabilă.

BetCris
Vizitați BetCris și vedeți singur... 100$|| |578 Bonus

Vrei acces la acest bonus? Deschideți un cont la BetCris și faceți o primă depunere.

Ok! Să verificăm BetCris! 
Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 100 USD