Betclic
Betclic

Recenzia Betclic

Înscrie-mă la Betclic!Înscrie-mă!

Lansat în 2005, de către antreprenorul european Nicolas Béraud, Betclic este deținut de Banijay Holding SAS și sunt o filială a Mangas Gaming Malta LTD. Betclic este licențiat și reglementat de Malta Gaming Authority și GB Gambling Commission.Aterizarea la Betclic România, Canuck ‘Cappers intră pe o poartă către sporturi fantastice, poker și jocuri de noroc la cazinou. Ilustrat în recenzia noastră Betclic - aceasta este o alegere solidă pentru jocurile online.

 • Peste 10.000 de cote oferite zilnic
 • Poker, pariuri sportive și acțiune de cazino
 • Bine ați venit începător și Pariori experți
 • LIVE 24/7 Ajutorul prin chat nu este disponibil
Betclic
Bonus Betclic
100 USD Bonus

Bonus pentru client nou Betclic: Clienții care locuiesc în afara Regatului Unit nu sunt eligibili pentru Ofertă de bonus Betclic pentru clienți noi.

Depuneți pentru a paria pe o acțiune incitantă Betclic!

Pariuri sportive Betclic România

Acoperă evenimente profesionale și de colegiu din America de Nord, plus în întreaga lume În Europa și în întreaga lume, comercianții Betclic sunt pasionați de pariurile sportive.Aceasta se afișează în ofertele zilnice care includ parii înainte de meci și LIVE în joc, cote pentru echipe și jucători, plus o selecție vastă de opțiuni de handicap pe viitor. Take advantage of quick sign up, plus convenient banking, and get in the game. Read on for more Betclic betting information.

 • Bonus de înscriere la Betclic

  0/5

  Nu este încă disponibil către Românias, Marea Britanie Clienții Betclic se bucură de un bonus de bun venit 100% care plătește până la 50 USD în pariuri gratuite. Deși nu oferă un bonus de înscriere, noilor clienți din Nordul Adevărat, Betclic oferă diverse promoții, concursuri și alte scheme de construire de bankroll pe tot parcursul anului. Mai jos, prezentăm câteva dintre oferte și sugerăm pariorilor să verifice secțiunea de promoții Betclic pentru detalii suplimentare despre recompensa jucătorului.

 • Promoții și concursuri Betclic

  2,75/5

  Similar cu banca unui pariu gratuit Betclic, promoția Multi+ parlay boost plătește de la 5% la 100% în numerar suplimentar la acumulatorii câștigători. Pentru cei care au urmărit un bilet câștigător transformat în gunoi, promoția Betclic Cash Out oferă jucătorilor de pariuri sportive ocazia de a lua banii și de a alerga înainte de încheierea evenimentelor. Jucătorii de Poker Room și Casino au, de asemenea, acces la diverse concursuri și promoții. Navigați pe Betclic.com pentru a vedea ofertele.

 • Site-ul Betclic

  3.5/5

  Dezvoltat folosind modele europene, România poate avea nevoie de puțină răbdare și aproximativ zece minute pentru a stăpâni căile de navigare pe site-ul la Betclic. Trecerea de la pariuri sportive la cazinou este fără probleme, iar pariorii folosesc un portofel pentru a finanța pariurile pe ambele platforme. O caracteristică excelentă, care lipsește la unele site-uri de pariuri majore, Betclic avertizează jucătorii înainte de a-i limita. Acest lucru este deosebit de util atunci când plasați pariuri pe opțiunile de pariuri LIVE.

 • Pariuri live Betclic

  4,25/5

  Așteptată, de la o casa de pariuri sportive online de top, || |348Betclic bookmakers offer LIVE betting on most of the sports they cover. De la meciurile de fotbal din Premier League, la campionatStanley Cup acțiune de playoff, liniile de pariere în joc sunt postate într-o secțiune dedicată de pe site. În timp ce prețurile se pot schimba pe secundă - natura intuitivă a platformei de pariuri sportive Betclic îi ajută pe parioși să își plaseze rapid pariurile cu două simple clicuri.

 • Serviciul clienți Betclic

  3/5

  Oarecum lipsit în departamentul de servicii pentru clienți, în comparație cu alte nume mari din industria pariurilor offshore, Betclic nu oferă o funcție LIVE Chat Help 24/7. Fiind ca LIVE Chat online este acum obișnuit, suntem surprinși că Betclic este în urmă cu vremurile aici.Aceasta lasă ajutorul prin e-mail ([email protected]) ca opțiune principală de îngrijire a clienților. Pariotorii pot, de asemenea, explora secțiunea extinsă de ajutor cu întrebări frecvente dacă întâmpină probleme.

 • Cote de pariuri Betclic

  4,25/5

  Indicativ, pentru o casă de pariuri online de top, cotele la pariuri Betclic sunt comparabile cu alte categorii grele din industrie.Linii de pariere standard competitive, opțiuni de pariuri prop, precum șiprețuri futures bogate, sunt oferite zilnic în Betclic casa de pariuri. Oferându-le pariorilor suficient timp pentru a-și plasa pariurile - multe dintre cotele de pariere sunt afișate cu 24 de ore înainte de ora lor oficială de începere. Recomandăm Betclic atunci când pariorii fac cumpărături la prețul cotelor.

 • Metode de depunere Betclic

  3.5/5

  Limitat, dar eficient, Betclic acceptă depuneri (Min 15 USD - Max 30.000 USD ) folosind carduri de credit plus carduri preplătite precum paysafe.Sugerăm să achiziționați un card cadou VISA preplătit pentru a finanța un cont în câteva secunde. Transferurile bancare pot fi folosite și pentru depozite și sunt principala opțiune de încasare. Betclic se mândrește cu funcții de ultimă generație de securitate a datelor care ajută la asigurarea că informațiile bancare ale clienților lor - plus toate detaliile personale - sunt păstrate protejate și securizate.

 • Betclic Mobile Betting

  4,5/5

  Util pentru utilizator, pariurile necesează doar câteva clicuri,Platformele de pariuri mobile Betclic sunt accesibile dintr-o varietate de dispozitive portabile. Din avion, tren sau automobil, dacă România ‘Cappers poate accesa un semnal celular; ei intră în acțiune în siguranță și rapid la Betclic. Cu sau fără o aplicație, toate funcțiile de pe site-ul principal se activează rapid cu majoritatea smartphone-urilor și tabletelor. Fanii pariurilor online pe mobil pariază cu încredere la Betclic.

Recomandări de bază Betclic

Pariorii online, care sunt dispuși să sacrifice câteva funcții pentru opțiuni de pariere de cea mai bună calitate, ar trebui să verifice ofertele la Betclic. Având un avans înmagazine de pariuri pe teren, fiindcă nu se închid niciodată, sporturi interesante, poker și acțiuni de cazinou sunt disponibile 365 de zile pe an la Betclic. Chiar mai bine decât să fii deschis 24 de ore pe zi;lista opțiunilor de pariuri sportive Betclic este cu mile înaintea alegerilor suple de la chioșcurile de loterie din România. Deosebit de util atunci când faceți cumpărături comparative de cote sportive – adăugați Betclic la stabilul dvs. de pariuri sportive.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 100 USD