Bet365
Bet365

Actualizările noastre Bet365

Înscrie-mă la Bet365!Înscrie-mă!

Ultimele știri Bet365

Cu decenii de experiență în industria de pariuri pe teren și online,Bet365 continuă ca inovator și lider în domeniul jocurilor de noroc. Când lucrurile se schimbă la Bet365 – cititorii CSB vor fi ținuți la curent, deoarece echipa noastră de revizuire va actualiza actualizările promoționale, bancare sau pariuri relevante.

 • Piețele europene de pariuri pe fotbal

  30 noiembrie 2021

  Acum suntem la punctul final al meciurilor din faza grupelorChampions League. În timp ce unele dintre aceste grupuri sunt aproape împachetate, altele au multe de jucat în jocul final.

  Bet365 este o casă de pariuri globală și se concentrează pe aducerea celor mai interesante piețe jucătorilor săi, motiv pentru carefotbalul european piețele de pariuri sunt în fruntea agendei în acest moment.

 • Oportunități de pariere în Formula 1

  10 noiembrie 2021

  Sezonul a fost unul dintre cei mai buni de mulți ani, dar acum, când ne apropiem de etapele finale alesezonează oportunitățile de pariere într-adevăr încep să se încălzească.

  Cele Cotele F1 la Bet365 are some of the most competitive in the industry. As such, do check out the range of futures, props and unique betting lines on offer at this well-renowned bookie.

 • NFL Prop Bets

  6 octombrie 2021

  Pe măsură ce ne îndreptăm către a doua lună anoul sezon NFL, ne întoarcem la piețele de cote expansive pentru fotbalul american.

  Pariorii vor aveți șansa de a paria pe ogamă largă de elemente de recuzită excelente care nu sunt egalate de multe alte case de pariuri importante. Priviți-le astăzi!

 • Cote viitoare pentru sezonul nou NFL

  3 septembrie 2021

  Cu noul sezon la doar o săptămână distanță, există o mulțime de hype în jurul cărora echipele vor străluci în sezonul NFL 2021/22.

  Din fericire pentru fanii sportului, Bet365 a postat deja cotele pentru o serie de Futures NFL interesante, precum și promovarea unor oportunități excelente de pariere pentru deschidere jocuri.

 • Ofertă de plată MLB

  12 august 2021

  O ofertă excelentă este acum disponibilă pentru clienții de la Bet365. Pur și simplu plasați un pariu înainte de joc pe piața Money Line pentru orice joc din MLB până pe 3 noiembrie 2021 inclusiv și veți avea șanse de câștig!

  Pentru pariuri simple, dacă echipa merge cu 5 puncte înainte în orice moment, Bet365 vă va plăti integral pariul, indiferent de rezultatul jocului. Pentru pariuri multiple, dacă echipa pe care o întorci are 5 runde înainte, această selecție va fi câștigată în „Pariurile mele”. Așadar, aruncați un punct pe MLB Moneylines astăzi și câștigați mai mult!

 • Cote îmbunătățite pe piețele de tenis

  7 iulie 2021

  Pentru acei pariori care nu se pot satura dintre piețele de pariuri pe tenis, merită să aruncați o privire la cele mai recente cote pentru Wimbledon la Bet365.

  Bet365 urmărește toate turneele de tenis care se desfășoară pe tot parcursul anului , nu doar cele mai mari și se angajează să se asigure că utilizatorii primesccele mai bune cote de pariere posibile. Acest furnizor are unele foartecote competitive pentru terenurile de iarbă din Londra chiar acum.

 • Piețele de pariuri Eurocup și Copa America

  14 iunie 2021

  Cele două competiții majore sunt acum în desfășurare și prezintă cele mai bune echipe din fotbalul internațional, cuFranța, Brazilia, Argentina și Anglia competiție pentru premiile de top .

  Bet365 urmărește competițiile joc cu joc,oferind cote și o gamă largă de piețe pentru pariori pentru a se bucura de detaliile mai fine ale acestora competiții de fotbal.

 • Piețe suplimentare de pariuri sportive

  12 mai 2021

  Bet365 este apreciat pentru gama sa vastă de piețe de pariuri și cote foarte competitive, deoarece este | ||326arguably one of the sportsbooks' biggest around.

  Dar, pentru acei pariori care preferă o piață mai de nișă, consultați fila „Mai multe sporturi” de pe pagina de start pentru a găsi piețe precum;Fotbal cu regulile australiene, hochei pe teren, futsal, sporturi gaelice, handbal și multe altele!

 • Oportunități de pariuri pe ciclism

  19-a Aprilie 2021

  Profesionalciclismul este un sport cu concurenți din întreaga lume, majoritatea turneelor ​​majore având loc în toată Europa.

  Bet365 oferă ogamă de cote de pariere care acoperă cele mai mari competiții, precumTurul Franței, Giro d'Italia, Fleche - Wallone, precum și Ciclism virtualturnee. Aruncă o privire la cele mai recente cote astăzi!

 • Linii de pariuri la rugby disponibile

  22 martie 2021

  Cele șase Națiuni au loc de peste o lună acum , cu doar câteva jocuri până la final, fanii săi de rugby vor căuta următoarea piață majoră de pariuri.

  Utilizatorii Bet365 vor avea posibilitatea de a paria nu doar peRugby Union, ci și Rugby Liga de asemenea.Cupa Mondială de Rugby va avea loc în 2023, așa că asigurați-vă că aveți pariurile până atunci!

 • Piețele pentru sporturi de iarnă

  18th February, 2021

  Profita la maximum de unele grozavepiețe de pariuri pentru sporturile de iarnă acum disponibile la Bet365! Cu sezonul în plină desfășurare, vă așteaptă câteva oportunități grozave!

  Dar ce sporturi sunt oferite? Ei bine, pariorii se pot bucura de o gamă largă de piețe de pariuri pe sporturi de iarnă, inclusivSchi alpin, biatlon, schi fond și sărituri cu schiurile.

 • Centrul de meciuri Bet365

  20 ianuarie 2021

  Match Center de la Bet366 este cea mai recentă caracteristică disponibilă jucătorilor, permițând utilizatorilor săsă fie la curent cu tot ce se întâmplă în joc - așa cum se întâmplă, play-by- joacă.

  Există o simulare pe computer care arată evenimente cheie, cum ar figoluri, cornere, lovituri libere și multe altele. Este un ajutor excelent pentru jucătorii care se bucură de piețele de pariuri live în joc.

 • Super Bowl Props și promoții

  20 ianuarie 2021

  Pariorii pot profita acum din gama largă de linii de pariuri care au fost adăugate pentrufinala NFL Super Bowl LV.

  Pe măsură ce participanții sunt hotărâți în zilele următoare , un întreggazdă de opțiuni de pariuri prop va apărea pe site-ul bet365. Pe lângă elementele de recuzită bazate pe joc, vor exista numeroase recuzite bazate pe evenimentul în sine (fără legătură cu rezultatul jocului).

 • Extra Time Extra Chance

  16 decembrie 2020

  Există o ofertă grozavă disponibilă laBet365 în acest moment, care recompensează pariorii care joacă peRugby Union și piețele Ligii când jocul intră înprelungiri.

  Orice pariu înainte de meci pe o piață cu normă întreagă sau în a doua repriză pe orice meci de Rugby Union sau League varămâne activ până la rezultatul final, mai degrabă decât să fie încheiat în timpul normal.

 • Garanția pentru înlocuitori de fotbal

  16 noiembrie 2020

  Toți pariorii trebuie să participe la această ofertă grozavă este să plasezi un pariu simplu înainte de meci pe orice meci de fotbal. Iun jucător susținut în pariu este înlocuit înainte de pauză, Bet365 va returna miza pariorului ca credite de pariu.

  Dacă pariorii joacă simplu sau un acumulator, oferta încă stă, cu condiția ca rezultatul să nu fi fost deja determinat.

 • Noul joc de slot: Tarzan and the Jewels of Opar

  26 octombrie 2020

  Cu un sunet minunat lustruit și detalii vizuale, noul jocTarzan este excelent de jucat! Pariorii pot juca cu 0,20 USD per joc, cu 20 de linii de plată disponibile.

  The Jackpot-ul este potențial uriaș, ceea ce reprezintă5.000x miza ta! Există5 role și 3 rânduri pentru a alcătui cele 20 de linii de plată pentru parori.

 • Garanția de pensionare pentru tenis

  15 septembrie 2020

  Disponibil pentru noii clienți existenți, există o nouă ofertă grozavă disponibilă pentrufani de tenis la Bet365. Pur și simplu plasați un pariu simplu înainte de meci pe piața"Pentru a câștiga meciul" pentru meciurile de simplu din orice eveniment ATP, WTA sau Grand Slam.

  Cum functioneazã? Ei bine,dacă jucătorul advers se retrage accidentat sau din orice alt motiv, Bet365 îl va plăti pe parior ca câștigător, cu miza inițială returnată ca numerar și câștigurile plătite ca pariu Credite furnizorului.

 • Bet365 lansează noi jocuri Playtech

  20 august 2020

  S-a încheiat un acord între dezvoltatorul de software pentru jocuriPlaytech și principalul furnizor de pariuri sportive Bet365. Noua ofertă va aduce o serie de platforme de top pentruBet365 și clienții săi.

  Aceasta este o nouă ofertă interesantă, deoarece va aduce foarte populară și foarte sortate dupăjocuri de genul; Regele Alb, Marele Albastru, Magic Seven a lui Frankie Dettori și multe altele! Consultați aceste jocuri noi astăzi!

 • Valoare de curse

  6 iulie 2020

  Carta de curse Bet365 este una dintre cele mai bune din lume. Acoperind toate evenimentele majore de-a lungul anului, există multe de jucat ca fan al curselor de cai.

  Bet365's oferă acum plăți pentru caii descalificați, inclusiv pariuri, plasați Ante-Post (Futures). Paying out on early prices on every UK and Irish horse race. There are a number of other bonuses available in the Bet365 racebook at the moment too; Enhanced Win, Enhanced Place Terms, Double Result Offer, Non-Runner no Bet, and much more. All this can be found on the Bet365 site.

 • Ofertă de plată anticipată NCAAB/WNBA

  16 iunie 2020

  Bet365 oferă în prezent o ofertă grozavă pentru | ||612NCAAB and WNBA fans, paying out if the bettor's team goes 18 points înaintea unui joc - pentru pariuri multiple, selecția va fi marcată ca câștigătoare.

  Simply place a pre-game bet on the Moneyline market for games from the NCAAB and WNBA. The este valabilă până duminică, 20 septembrie 2020. Pentru pariuri simple, dacă echipa pe care ați susținut-o are 18 puncte înainte în orice etapă a jocului și Bet365 vă va plăti integral pariul.

 • Football Bet Builder

  14 mai, 2020

  Este important ca casele de pariuri sportive să rămână proaspete și noi, asigurându-se că clienții se bucură de experiența lor de fiecare dată.

  Una dintre noile promoții disponibile pentru Jucătorii Bet365 este Football Bet Builder, care le permite jucătorilor să creeze un pariu înainte de joc sau un acumulator.Utilizatorii pot alege dintre;

  • Rezultatul meciului (timpul complet sau la pauză)
  • Ambele echipe care vor înscrie
  • Numărul de goluri marcate
  • Jucători de marcat (Oricand, Primul, Ultimul, 2 sau mai multe, 3 sau mai multe)
  • Corneruri
  • Carti (Total , Card de jucător sau cartonaș roșu în meci)
  • Pentru a se califica sau pentru a ridica trofeul

  Jucătorii pot face până la șase selecții, din opțiunile de pariere enumerate mai sus pentru a-și alcătui pariul la fotbal Constructor.

 • Basketball Bet Builder

  15 aprilie 2020

  Bet365 este dedicat să asigure utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă atunci când joacă pe platforma sa utilizatorilor, oferind cele mai bune cote și cele mai interesante piețe de pariuri existente.

  Cel mai recent adăugat site-ului Bet365 esteBasketball Bet Builder, care permite jucătorilor să creeze un pariu înainte de joc cu până lașase selecții. Utilizatorii pot alege dintre;

  • Point Spread
  • Linie de bani
  • Totale de joc
  • Punctul alternativ de repartizare
  • Alternativa Total joc
  • Puncte jucător
  • Marja prima repriză
  • Marfa primului sfert

  Jucătorii pot alege dintre numeroasele opțiuni de pariere de mai sus. Alternativ, pot alege dintr-ovarietate de pariuri prop!

 • Oferte Greyhound în curs

  12 martie 2020

  Bet365 este una dintre cele mai mari case de pariuri sportive din lume și îi place să se asigure că clienții săi primesc cele mai bune cote de pe piață. Ca atare, eivor garanta cele mai bune cote Greyhound de acolo.

  Puneți pur și simplu un pariu pe orice cursă Greyhound, luând prețul selecției. Apoi,dacă acea selecție câștigă și SP este mai mare, Bet365 vă va plăti la cota mai mare. Oferta se aplică doar pentru pariurile plasate pe piețele cu cote fixe de câștig și fiecare.

 • Soccer Bore - Draw Money Back

  18 februarie 2020

  Bet365 este în prezent oferind o ofertă grozavă la jocurile de fotbal, rambursând utilizatorilor dacă își pierd pariul la un rezultat 0-0.

  Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu cu scorul corect înainte de meci , Miza repriză/Full Time sau Scorecast pe ORICE meci de fotbal. Apoi, când norocul este împotriva ta șijocul ajungeterminând 0-0 și pariul pierde, | ||755Bet365 will refund the value of your stake în contul tău.

  Termeni și condiții

  • Această ofertă este disponibilă numai pentru clienții noi și eligibili.
  • Această ofertă este disponibilă înainte de meci la fiecare joc pentru jumătate de timp/întreg Timp, toate scorurile corecte și toate piețele Scorecast. Dacă jocul se termină 0-0, vă vom rambursa miza în cazul în care pariul este pierdut.
  • Pariurile plasate din soldul dvs. retras vor fi rambursate la soldul dvs. retras, iar pariurile plasate folosind credite pariu vor fi rambursate ca credite pariu .
  • Această ofertă nu se va aplica în cazul în care o miză a fost încasată complet. În cazul în care o miză a fost încasată parțial și meciul se termină 0-0, doar miza rămasă activă va fi rambursată.
  • Dacă un pariu de calificare este editat folosind funcția noastră Editare pariu înainte de începerea și Meciul se termină 0-0, doar miza nouă va fi rambursată. În cazul în care un pariu a fost editat pentru a include sau a modifica o selecție pentru un eveniment care este în joc, oferta nu se va mai aplica.
 • Oferte speciale disponibile Greyhound Racing

  10 ianuarie, 2020

  Bet365 oferă în prezent oferte grozave lacurse de ogari, cu unele dintre cele mai bune prețuri disponibile, precum șipariuri live în joc și precum și capacitatea de a vă urmări cursele prinBet365 app.

  Bet365 oferă cele mai bune cote la cursele de ogari britanici și americani,deci verificați-l acum!

  Nu uitați că Bet365 estebest betting site for greyhound wagering.

 • Ofertă cu 2 obiective înainte

  3 decembrie 2019

  Bet365 oferă în prezent o ofertă specială la jocurile de fotbal, care implică o plată pentru echipele pe care le înapoi, care merg cu două goluri înainte.

  Plătește pariurile simple dacă echipa pe care o întorci merge cu 2 goluri| ||824 - for multiple bets the selection will be marked as a winner.

  Tot ce trebuie să faci este să pariezi pe jocuri dinLa Liga Spaniolă, Premier League engleză, Campionatul Angliei, Cupa FA Angliei, Cupa EFL engleză, Faza grupelor din UEFA Champions League până marți, 31 decembrie 2019 inclusiv.

  Deci toate trebuie să faci este să plasezi un singur pariu, iar dacă echipa ta merge cu 2 goluri înainte în orice moment al meciului, Bet365va plăti pariul în f ull indiferent dacă echipa revine sau nu marchează. În mod egal, plata va fi făcutădacă câștigă sau egalează meciul.

  Pentru pariuri multiple, dacă o echipă a susținut merge cu 2 goluri înainte, această selecție va fi marcată ca câștigată în „Pariurile mele”, cu selecțiile rămase rămase de rulat.

 • Bonus acumulator de tenis

  13 noiembrie 2019

  Cu Turul ATP aflat în prezent la Londra, acum este momentul perfect pentru a profita denoua ofertă a lui Bet365.

  Este unTennis accumulator, care funcționează prin plasarea unui acumulator înainte de meci de 2 sau mai multe selecții pe piețele de Pariuri de la simplu și dublu din orice Grand Slam, ATP, Câștigătorul primului set și Pariurile la set. Evenimentul WTA sau Challenger Tour, precum și meciurile de simplu și dublu din Cupa Davis și Fed Cup.

  Dacă pariul este reușit,Bet365 va adăuga un bonus de 5-50 % la câștigurile dvs.. Bonusul depinde de numărul de selecții efectuate. Bonusurile vor fi plătite în numerar și adăugate la soldul dvs.

  Pariurile plasate cu credite de pariu nu se califică pentru această ofertă.

 • Pariurile înainte de joc NFL Câștigă pariuri gratuite în timpul jocului| ||874

  19th October, 2019

  Româniile sunt sfătuite să se înscrie pentru notificările prin e-mail și text de la Bet365, deoarece oferă pariuri gratuite în timpulsezonul NFL 2019| ||884. While their odds and offers are always subject to change - the LA Rams vs CLE Browns battle is the NFL Week 3 match in focus.

  Ne plac Rams în funcția noastră Săptămâna 3 NFL Free Pick și am plasat deja pariul nostru!

  Pur și simplu plasați un singur pariu pe o varietate de piețe înainte de joc LAR vs CLE. Odată ce începe meciul,conturile vor fi creditate cu un joc gratuit cu o valoare maximă de 10 USD. Pentru a valorifica recompensa, adăugați o selecție LIVE în joc la biletul existent după începerea concursului.

 • Ofertă de plată anticipată NHL Parlay și Single Bet

  12 octombrie 2019|| |909

  Off to a high scoring start, eight teams are averaging 4 goals per game or better, the cursa către playoff-urile NHL Stanley Cup este acum în curs. Wayne Gretzky condus de Edmonton Oilers (1983-1984) deține recordul la 3,92 GPG, așa că așteptați-vă ca scorul să încetinească un pic înainte.

  Acoperim acțiunea pucului cuNHL Free Picks|| |915 through to the Stanley Cup Finals.

  Cu toate acestea, jucătorii care susțin echipele care umplu plasa câștigă o victorie garantată dacă echipa lor crește cu trei goluri. AceastăOfertă de plată anticipată a NHL este automată pentru pariurile directe plasate înainte de aruncarea pucului. Echipele cu bilete parlay sunt, de asemenea, calificate ca câștigătoare mai devreme.

  Pariorii din Toronto au încasat dejaîncasat din această ofertă (05/10/19) ca Maple Leafs a avansat cu 4-1 pe Montreal înainte de a pierde cu 6-5 (SO) în fața României.

 • Euro Soccer Parlay Bonus

  11 august 2019

  New seasons of European football betting action, including Liga Premieră engleză fotbal, sunt acum în desfășurare. La timp, specialiștii în pariuri cu acumulator de la Bet365 oferă o promoție grozavă de cash back. Dacă te antrenezi în parlays - Bet365 este locul unde poți juca.

  Toate parlay-urile de succes, cu trei etape sau mai mult, plătesc între 5% și 70% în plus. Pe lângă acțiunea EPL, Primera Liga spaniolă, Serie A italiană și Bundesliga 1 germană, plus grupele UEFA Champions League și etapele eliminatorii, sunt incluse în această promoție acumulatoare.

  Recompensa bonus pentru jucători este plătită în numerar,fără cerințe de rulare și este adăugat instantaneu la soldul retras al clientului.

 • Ofertă specială Grand Slam

  29 iulie 2019| ||965

  Also, just in time for the always wild SUA Open tenis Grand Slam, Bet 365 oferă un plus de 5% până la 50% la pariuri câștigătoare de cel puțin două etape. Multe piețe înainte de meci, cum ar fi Meciul pentru câștig, Câștigătorul primului set și Numărul de set pentru câștig, sunt disponibile pentru pariuri.

 • Ofertă de plată anticipată MLB

  29 iulie 2019|| |984

  As the dog days of August approach, bancherii Bet365 oferă o promoție specială fanilor pariurilor din Major League Baseball. Pe toate linia monetară pariurile unice - pariorii vor fi plătiți instantaneu dacă partea lor crește cu patru runde.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 200 USD