Termeni și condiții
888 Sport
888 Sport

Actualizările noastre 888 Sport

ÎNSCRIEȚI-MĂ LA 888 Sport!Înscrieți-mă!

De la un hotspot Poker, la un favorit la pariuri sportive, 888sports continuă ca pilon în peisajul pariurilor online. Dincolo de888Recenzia site-ului nostru Sport, rămâi la curent cu cele mai recente promoții, opțiuni bancare și noi completări, publicate mai jos de CSB Review Crew.

 • 5 lovituri pentru a câștiga pariuri gratuite în Shoot Out

  1 decembrie 2021

  Este disponibilă o ofertă grozavă pentru888fanii sporturilor sportive! If you pariați peste 50 USD pe sporturi și obțineți o intrare gratuită în jocul nostru de esports, cu oferta disponibilă în fiecare zi.

  Puneți pur și simplu 50$ + în pariurile pe sporturi (cote minime 1.50) pe piețele care vor fi decontate în aceeași zi. Apoi, odată ce pariurile sunt stabilite, vă puteți califica pentru „The Shoot Out”!

  Iată cum funcționează jocul:

  • 5 inamici vor apărea pe ecran, unul câte unul.| ||183
  • Shoot the enemies before they shoot you (You will get 5 shots, one for each enemy).
  • Fiecare pe care îl ucideți, veți primi un pariu gratuit de 1 USD. Omorâți-i pe toți cei cinci și veți primi 3 USD în plus în pariuri gratuite.
 • The Shoot Out!

  10 noiembrie 2021

  Pentru ceiFanii esports acolo, acum se pot bucura de o promoție excelentă bonus de la888sport care este disponibil zilnic.

  Contestants will have 5 shots to win pariuri GRATUITE în schimburile noastre de lovituri.Pariază peste 50 USD pe sporturi și apoi participă la jocul nostru unic. Pe ecran vor apărea 5 inamici, trebuie să-i împuști înainte ca ei să te împuște! Pentru fiecare ucidere, veți primi unpariu GRATUIT de 1 USD - ucideți-i pe toți 5 și veți primi 3 USD în plus!

 • Oferte speciale 888sport unice disponibile astăzi!

  6 octombrie 2021

  Ca întotdeauna,Special 888sport acoperă o gamă largă de piețe de pariuri, toate aceste piețe oferind clienților o valoare excelentă pe piețe.

  Pentru cei care doresc mai multpiețe exotice , aruncați o privire la cricket IPL Cricket, World Grand Prix, Nations League Soccer, NBA Preseason și multe altele!

 • Boosted Trebles, Enhanced Wincasts & Special Bets

  3 septembrie, 2021

  Pariorii de la 888sport vor avea acum șansa de a câștiga o plată mai mare cu îmbunătățiri zilnice de preț și cote competitive. Cu o mulțime de piețe unice din care să aleagă, pariorii vor avea răsfățat de alegere.

  Pentru acei parori care doresc să joace triple în sporturile lor preferate, consultați pagina 888 Specials pentru cele mai recente cote sporite și primiți o plată și mai mare!

 • 888 Speciale tenis

  12 august 2021

  Ca întotdeauna,888sport oferă câteva promoții grozave|| |275 throughout the year. Right now, bettors will be able to wager on the latest specials, which centre around tennis!

  De laATP Toronto Trebles la WTA Toronto Specials, este merită să vedeți ce se întâmplă la acest furnizor astăzi.

 • Concursul pentru 8

  7 iulie 2021

  Urmărește acest nou joc grozav disponibil la 888sport numit „Până la 8", care oferă clienților șansa de a câștiga până la8.000 USD în premii în bani!

  Pariori pot pune mâna pe bani pariând pe 8 jocuri și găsind cu succes 8 rezultate. Jocul esteGRATIS de jucat, așa că încercați!

 • Cote îmbunătățite pentru Eurocup

  14 iunie 2021

  Cote Eurocup este în desfășurare și există câtevaoportunitati excelente de pariere pentru fanii fotbalului chiar acum la 888sport, cu acest furnizor fac și mai ușor găsirea cotelor potrivite.

  At 888pariorii sportivi vor găsi cote sporite la cele mai recente jocuri din fotbalul internațional european laturneul Euro. Urmează multe jocuri, așa că verificați cotele de pe piețele de top!

 • Fila Pariuri populare de pe site

  12 mai 2021

  Unul dintre lucruri grozave despre888site-ul web de sport și aplicația de pariuri mobile, este că utilizatorilor li se oferă acces rapid la cele mai multe"Populare" cote de pariuri la un clic pe un buton.

  Prin simplufăcând clic pe „Popular” de pe pagina principală, pariorii vor avea acces la cel mai mare și cele mai importante piețe disponibile la acel moment — pot exista pentru ziua respectivă sau piețe de pariuri futures.

 • Piețe de meci îmbunătățite

  19 aprilie 2021

  888sportul este oferind acum Cote sporite pe piețele selectate, în fiecare zi! Este ușor de observat cotele sporite, deoarece acestea sunt evidențiate cu o săgeată portocalie.

  Merită întotdeauna să aruncați o privire la piețele dinaintea meciului, deoarece acestea vor fiboosting selecții specifice în fiecare zi. Mergeți pur și simplu la un joc și dacă vedeți o piață de selecție cu o săgeată, merită să verificați dacă această piață v-a interesat!

 • Premier League Fantasy Football Markets disponibile

  22 martie 2021

  În fiecare săptămână, pariorii la 888sport vor avea acces la această stea excelentă a promovării sportive a săptămânii! Tot ce trebuie să facă pariorii este să ghicească evaluarea performanței anumitor jucători.

  Cu cinci piețe diferite disponibile,fani de fotbal se vor bucura de acest excelentJoc de fotbal fantastic. Pe baza punctelor acordate jucătorilor de la 888sport, pariorii vor trebui să încerce să-și potrivească cel mai bine scorurile cu cele pe care sistemele de punctare o decid pentru a câștiga!

 • 888 Specials Update!

  18 februarie 2021

  888sport oferă câtevaoferte speciale de care clienții le pot bucura pe tot parcursul anului. Chiar acum, există câteva oferte speciale noi excelente, de la golf la fotbal!

  Aruncă o privire la unele dintre cele mai recente de laGenisis International turneul de golf , precum șiCote îmbunătățite pentru Europa League, NHL și NBA.

 • NFL Pick 8

  20 ianuarie 2021

  How well do you know your NFL? A great offer available to NFL fans playing at 888sport! Any customers that want to compete must call 8 Rezultatele NFL corect pentru a aduce 5.000 USD în numerar.

  Pe măsură ce NFL începe să atingă punctul culminant, 888sport este interesându-se puternic pentru ceea ce își doresc clienții.Disponibil în fiecare săptămână, pariorii trebuie să răspundă la 8 întrebări (creat de 888) pentru a acumula cei 5.000 USD!

 • 888 lansează un site nou-nouț!| ||456

  3rd December, 2020

  Ca parte a viziunii echipei de la888sport, ei continuă să încerce să ofere cele mai bune serviciu posibil și o parte din acesta estecrearea unui nou site de pariuri online!

  "Mai sigur. Mai bine. Împreună." este mesajul 888sport și uniunea despre care vorbesc sunt întruchipate în acest nou site excelent. Au simplificat o mare parte din navigarea și au simplificat mișcarea între diferitele servicii 888sport.

 • Promovarea Ligii Campionilor

  16 noiembrie 2020

  Parorii pot câștiga un Pariu gratuit la fiecare seară din Liga Campionilor, tot ce trebuie să facă este să continue cursa!

  Pur și simplu,să plaseze pariuri în valoare totală de 20 USD sau mai mult la cote egale sau mai mari pe Champions Meciurile din ligă utilizând Bet Builder sau Match Combo și primiți un pariu gratuit de 5 USD! Seria poate continua până la x10!

 • Virtual Sports - Golden Race acum disponibil!

  19 octombrie 2020

  Golden Race is now available through 888sport's Virtual Games. Există o varietate de jocuri grozave disponibile ca Jocuri virtuale pe site-ul lor!

  Golden Race poate fi pariat cu un număr de până la0,10 USD și până la 100 USD. This opens up the opportunity to câștiga mare online în orice moment!

 • Scogi 8.000 EUR în numerar în fiecare săptămână!

  18 septembrie 2020

  În acest moment, există o afacere grozavă la 888sport, oferind 8.000RON/USD/EUR în numerar în fiecare săptămână! Principalele ligi de fotbal s-au întors și asta înseamnă că până la 8 s-a întors!

  888Jocul de predicții săptămânal gratuit al sporturilor vă oferă șansa de a câștiga 8.000 de euro în numerar - tot ce trebuie să faceți este să alegeți rezultatul câștig-remiză-câștig din opt meciuri selectate din ligile de top ale Europei.

  Dacă pariurile dvs. ajung, cei 8.000 de euro sunt ai dvs.! Rămâneți scurt și veți primi în continuare un pariu gratuit de 1 EUR pentru fiecare predicție corectă (După primele două jocuri, pentru a continua să primiți pariuri gratuite, va exista o cerință de pariere săptămânală de 25 EUR).

 • NBA Playoffs Payoff

  24 august 2020

  În acest moment, suntem în mijloculPlayoff-urile postseason NBA, cu echipele de top din lume se luptă pentru a vedea cine va fi încoronat campioni în 2020.

  Pariorii vor putea obține până la10 USD în pariuri GRATUITE zilnic. Simply place bets totalling $50 (daily) on any NBA Playoffs market and get a $10 FREE bet to use on any market! Cote maxime de cel puțin -200 și se desfășoară până la sfârșitul sezonului NBA.

 • Câștigă 750 USD pe zi jucând Blackjack!

  6th July, 2020

  888jucătorii de sport pot acum câștiga până la 750 USD în fiecare zi,, furnizorul oferind un mic „Xtra” prin intermediul Live Cazinou Blackjack acțiune!

  Jucătorii pot câștiga bonusuri bancare de până la 750 USD - în fiecare zi. Între orele 13:00 și 1:00, jucătorul poate câștiga dacă este tratat cu una dintre cele 12 cărți bonus mixte, care vor fi adăugate la pachetele de masă 888xtra până la un total de 750 USD. Aceste cărți sunt împărțite în 12 cărți, care arată astfel:

  • $100 x3
  • $75 x3
  • $50 x3
  • $25 x3

  Blackjack-ul este jucat cu dealeri REALE, astfel încât jucătorii să se poată bucura de acțiune de joc de masă REAL, care se adaugă cu adevărat la experiența generală de pariuri.

 • 8k USD în numerar GRATUIT în fiecare săptămână

  8th June, 2020

  888sport oferă până la8k USD în numerar GRATUIT în fiecare săptămână! Tot ce trebuie să facă pariorii este să se alăture jocului săptămânal și să-și pună la încercare abilitățile de predicție de fotbal!

  Pentru a juca, pur și simplu alegețirezultatul câștig-remiză-câștig dintre cele opt selectate meciuri și dacă ați ajuns la lot, veți primi 8.000 USD (sau aceste fonduri vor fi împărțite dacă există mai mulți câștigători). Dacă pariul tău nu are succes, vei primi un pariu GRATUIT de 1 USD pentru fiecare răspuns corect. (După primele două jocuri, pentru a continua să primiți pariuri gratuite, acestea vor fi o cerință de pariere săptămânală de 25 USD).

  Deci, dacă credeți că vă cunoașteți lucrurile și că puteți egala meciurile selectate, aveți șansa de a câștiga mare!

 • Câștiga de marți!

  15 mai 2020

  888sport are o ofertă foarte bună pentru comunitatea sa. Oferta oferă pariorilor să obțină unpariu gratuit în fiecare marți!

  Pentru a participa, tot ce trebuie să facă jucătorii este să parieze5 dolari sau mai mult cu o cotă de cel puțin 4,00 într-o marți. Dacă pariul vine, pariorii vor primi un pariu gratuit de 5 USD pentru a fi folosit pe orice piață! Jucătorii vor primi un singur token gratuit în fiecare marți, oferta fiind valabilă pentru întregul an.

 • Câștigați 10 USD la primul pariu live!

  17 aprilie 2020

  For those who are new to Pariuri în joc sau live, aruncați o privire la oferta excelentă a 888 Sports pentru clienții noi, oferind un$10 Free Bet de folosit în orice sport!

  Pentru a vă implica, pur și simplufaceți un prim pariu live de cel puțin 10 $ și cu cote minime de -200 pe orice piata live. După ce s-a terminat, 888 sport va acorda utilizatorilor un pariu gratuit de 10 USD pe care să-l folosească pe orice sport.

  Rețineți că acesta este doar pentru pariuri live și se va desfășura până la31 decembrie 2020 .

 • 8 alegeri, 8 rezultate - 1.000 USD în pariuri GRATUITE

  11 martie 2020

  În acest moment, există o ofertă grozavă la888sport offering customers the chance to win the weekly prize pool of $1,000.

  Pur și simplu conectați-vă la contul dvs. 888 și faceți clic pe pagina de promovare Alegeți 8. Apoi alegeți răspunsurile la evenimentele selectate. Fondul de premii va fi acordat câștigătorilor, în cazul mai multor câștigători, acesta va fi împărțit.

  În plus,orice persoană care participă la această promoție va primi, de asemenea, un premiu gratuit. Token de pariu pentru două sau mai multe predicții corecte! Verificați-l;

  • 2-3 predicții corecte: 1 $ pariu gratuit.
  • 4-5 predicții corecte: 2$ Pariu gratuit.
  • 6 pronosticuri corecte: 3$ Pariu gratuit.
  • 7 pronosticuri corecte: 10$ Pariu gratuit

  Jucătorii pot participa la promoție doar o dată pe săptămână . Celpromoția va dura până la sfârșitul anului 2020.

 • Ofertă pentru clienți noi: pariați 10 EUR Obțineți 30 EUR GRATUIT

  12 februarie 2020| ||729

  As of 2020, 888sport oferă acum o ofertă pentru noi clienți, oferind 30 EUR în pariuri GRATUITE!

  Nou clienții pot profita acum de oferta 888sport, carele cere clienților să facă un pariu de doar 10 EUR și vor primi 30 EUR în pariuri GRATUITE. Doarintroduceți codul de depozit 30FB pentru a primi oferta.

 • Rugby Union: Six Nations Championship Lines disponibile

  9 ianuarie, 2020

  În acest moment888sport are câteva oferte grozave la Uniunea de Rugby. Campionatele șase națiuni sunt acum în desfășurare, cu cote mari disponibile pentru toate jocurile.

  The Campioanele șase națiuni se vor desfășura de acum până pe 14 martie . Toate cele trei meciuri vor avea loc sâmbătă - cunoscută sub numele de 'Super Saturday' - cu Franţa v Irlanda meciul finalfinal de la 20:00 la Paris|| |764. So be sure to get in on the action 888sport has on offer!

 • Ofertă de vis american: Mizați înapoi ca pariu GRATUIT

  8 ianuarie 2020

  888sport| ||782 are now offering a great deal on American sports bets! If you're bet turns out to be a near miss, 888sport will refund you your Stake back as a Free Bet. So if you feel you keep getting let down at the final hurdle, fă pariu cu 888sport pentru a obține puțin mai multă protecție.

  Pentru a primi acest lucru recompensă, tot ce trebuie să faci estesă plasezi un acumulator de 5 $ sau mai mult din cel puțin cinci selecții(cote minime 3/10 [1,3] pe fiecare etapă) pe o gamă largă de piețe sportive americane și veți primi oRambursare gratuită a pariului de până la 25 USD dacă unul dintre dvs. selecțiile sunt învinse.

  Ei oferă protecție pentru pariurile acca într-un număr de sporturi, inclusivMLB, MLS, NFL, NBA și| ||804

 • 2020 Euro Qualifiers Enhanced Odds Bonus

  14 noiembrie 2019

  888 Sportul are o ofertă specială pentru Calificările Campionatului European cu îmbunătățire cote. Pariați pe meciul Arsenal v Liverpool și obțineți cote mai mari. Grabă! Valabil până la 15/11/19.

  Cod PROMO: 888BO.

 • Pariuri gratuite la Cupa Mondială de rugby

  11 octombrie 2019

  Am ajuns în sferturile de finală a2019 Cupa Mondială de rugby și casele de pariuri 888sport oferă pariorilor unul5,00 USD pariu gratuit în fiecare zi. Orice pariu câștigător de 10 USD plus Rugby Cup, la cote de 4,00 sau mai mare, primește un credit de 5,00 USD pentru Joc gratuit.

  Pariurile calificate sunt disponibile pe ovarietate de piețe de rugby – inclusivCote viitoare ale campionatului RWC. Pariurile bonus sunt creditate odată ce pariul inițial este evaluat. Jucătorii pot banca un jeton de joc gratuit pe zi și expiră după șapte zile.

 • 888Oferte speciale de pariuri zilnice sportive

  19 septembrie 2019

  Cu 2019 National Football League și acțiunea din Premier League din Marea Britanie în plină desfășurare, casele de pariuri 888sports oferă o varietate de „Specialități” pe tabloul lor de pariuri.Specialele NFL includ cote îmbunătățite la opțiuni precum  „Echipă care va câștiga + Total joc + TD Scorer” acumulatori.

  Special pentru acumulatori Premier Soccer englez, cum ar fi Tottenham + Manchester City + Everton, sunt de asemenea oferite cu prețuri speciale. Pariul respectivEPL este etichetat cu 5,00 cote, care returnează un profit de 400 USD (la un pariu de 100 USD) dacă toate cele trei părți câștigă meciul.

 • Opțiuni de pariuri la fotbal NFL, CFL și NCAA

  15 august 2019

  Vorbiți despre avansarea jocului! 888Sport este un furnizor important de opțiuni de pariereLigii Naționale de Fotbal deoarece au cote publicate pentru primele 16 săptămâni ale sezonului 2019. Pariorii, care au o linie la o echipă subestimată, pot obține prețuri pe care nu le vor găsi odată ce meciurile se vor juca mai târziu în campanie.

  888Casele de pariuri sportive se concentrează, de asemenea, pe România Football League și Acțiune de fotbal NCAA.Săptămâna 10 CFL cotele și viitoarele Cupei Gri sunt în prezent postate pe tablă. În plus, există cote pentru Săptămâna 1 și, de la Campionii Conferinței la Campionii Naționali, elemente de recuzită disponibile pentru toți concurenții NCAAF.

 • Longshot Free Bet

  29 iulie 2019

  Jucătorii își pot spori bankroll-ul atunci când pariază pe lovituri lungi la 888sport. Acest lucru se datorează pariurilor câștigătoare, cu cote de 5,00 sau mai mari, plătind un pariu gratuit de 5,00 USD în plus față de rentabilitatea inițială. Este necesar un pariu de 10,00 USD pentru a profita de această promoție.

  Jucătorii de Parlay sunt sfătuiți să parieze la888Sport deoarece se ocupă de clienții lor de pariere acumulate. Cu fiecare pariu Parlay de 5,00 USD+ pe cinci etape, la sporturile din America de Nord, pariorii primesc o rambursare a pariului gratuit de până la 25 USD dacă biletul pierde doar cu o singură selecție.

Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE:Bonus de 250 USD