5Dimes 5Dimes

5Dimes Sportsbook Bonus

OBȚINEȚI BONUSUL MEU ACUM!
Cum să obțineți bonusul dvs. la 5Dimes

Obțineți contul dvs. de pariuri sportive 5Dimes cu un bonus de depunere de 50%. Creșteți-vă contul cu până la 520 USD. Aflați cum să faceți chiar aici:

0 Bonus ÎNCHIS pentru jucătorii din SUA
  1. 1 Conectați-vă la 5Dimes =>click here
  2. 2Deschide un cont personal de pariuri sportive
  3. 3Make an initial deposit of at least $50........
  4. 4Primiți până la 520 USD în numerar bonus făcând clic aici!
|| |197
Max Bonus
0
Depozit minim
25 USD
Funcții de 5Dimes
  • Cea mai mare varietate de cote sportive
  • Asistență pentru clienți de top
  • Abordare fără bijuterii a pariurilor sportive
Bonus pentru prima depunere la 5Dimes: 0 Oferă-ți contului de pariuri o creștere de 50% astăzi . Înscrieți-vă acum

Bonus de înregistrare 5Dimes.eu

În loc de o singură ofertă pentru o bonus de înscriere, 5Dimes merge mai departe pentru clienții săi. Noii deținători de cont la 5Dimes pot alege un bonus de suc redus, care permite cote mai profitabile care rămân pe toată durata contului dumneavoastră. Depunerea minimă este de 50 USD online sau 500 USD prin telefon, suma maximă fiind dependentă de metoda de depunere pe care o alegeți. Dacă nu selectați bonusul de suc redus, puteți avea un bonus de joc gratuit de 50% la depunerea inițială. Pentru acest bonus trebuie să depui cel puțin 100 USD. Este necesară o rulare de 10 ori înainte de a retrage fonduri folosind bonusul.

Bonus de reîncărcare 5Dimes

Suma recompensei de reîncărcare se bazează strict pe valoarea reîncărcării în sine. Depunerea de reîncărcare se poate face folosind oricare dintre metodele noastre disponibile (Skrill Moneybookers, card de credit sau persoană la persoană) și trebuie să fie între 100 USD și 2500 USD. Această recompensă de joc gratuit este egală cu 20% din suma de reîncărcare. Sumele depuse de la 100 USD la 249 USD au o sumă fixă ​​de recompensă pentru joc gratuit aplicată de 40 USD. Trebuie să solicitați recompensa de reîncărcare în termen de 24 de ore de la o depunere aprobată în contul dvs. și este necesară o transferare de 5 ori.

Promoții și concursuri 5Dimes

Când se desfășoară turneul mare, contați pe 5Dimes pentru vă oferă câteva modalități grozave prin care puteți valorifica în mare măsură. Recompensa Super Saver de 30% oferă jucătorilor un avantaj uriaș pe liniile de pariuri sportive. Recompensa de cumpărare de puncte înseamnă că puteți plăti mai puțin pentru a muta liniile în favoarea dvs. Recompensele reduse de sucuri se bucură de majoritatea clienților 5Dimes în fiecare zi și afișează întotdeauna oferte grozave pentru oricare ar fi sportul tău preferat.

5Dimes
Vizitați 5Dimes și vedeți singur...

Deschideți un cont 5Dimes gratuit!

Verificați 5Dimes 
|| |452