5Dimes
5Dimes

5Dimes Review

SIGN ME UP AT 5Dimes!Înscrie-mă!

Rezumatul nostru rapid al 5Dimes Sportsbook...| ||158 5Dimes offers bettors among the biggest variety of sports bets imaginable. During our review, we found endless amounts of lines. With such a huge selection at one place, there's always betting value to be found. In service since 1996, their reputation is pristine. Read on through our review to find out why we give it such high marks.

 • O mulțime de opțiuni pentru bonusul de depunere, inclusiv contul de sucuri reduse
 • Una dintre cele mai de încredere cărți din industrie
 • Plăți rapide și de încredere
 • Pariurile live trebuie îmbunătățite
5Dimes
5Dimes Bonus

REVENICAȚI-VĂ BONUS - Fiind unul dintre puținele site-uri de pariuri sportive din România disponibile online, nu este nicio surpriză că îl plasăm foarte în Top 10...

TAKE ME TO 5DIMES.EU!

5Dimes România Pariuri sportive

 • Bonus de înscriere 5Dimes

  3,75/5

  Nou jucătorii pot alege una dintre cele patru opțiuni de recompensă atunci când deschid pentru prima dată un cont la 5Dimes: recompense Reduced Juice, Free-Play, MatchPlay sau Lotto. Alte opțiuni pot fi selectate prin serviciul clienți, dacă altceva vă place mai mult. Înregistrarea în sine este doar o simplă afacere de o pagină, spre deosebire de alte cărți în care poate dura multe. Apăsați centrul bancar pentru a depune și a câștiga recompensele dvs. și ați plecat.

 • 5Dimes Promoții și Concursuri

  3,75/5

  Un favorit imens printre membrii de la 5Dimes se află Recompensa de cumpărare de puncte, în care aveți posibilitatea să plătiți mai puțin pentru a muta liniile în favoarea dvs. Pariurile sportive sunt, de asemenea, un mare susținător al sucului redus și îl oferă într-o gamă largă de aproape toate sporturile, inclusiv NFL, box, NHL, NBA, golf, fotbal și baschet NCAA, CFL, tenis, MMA și evenimente speciale.

  Alege Bonusul potrivit pentru tine - inclusiv Recompensa Super Saver de 30% care generează un preț de 1,93 pentru pariuri simple, precum și pentru pariuri Parlay. La depozitele de reîncărcare, între 100 USD și 2500 USD, pariorii primesc până la 500 USD în pariuri bonus care pot fi folosite în casa de pariuri sportive.

 • 5Dimes Website Navigation

  3,75/5

  Using a great setup and state-of-the-art software, 5Dimes caters to every sports bettor’s desires with relative ease. The website itself may not tbe the most visually appealing in the industry, with a white background and multiple colors featured on every page, but it makes up for that where it counts. It is still a very simple navigational process to get around the site, just by following well-identified tabs and using common sense.

 • 5Dimes Live Betting

  3.5/5

  5Dimes are o platformă interesantă de pariuri live. În timpul pauzelor de reclame de televiziune sunt oferite linii live în joc pentru sezonul regulat, post-sezon și jocurile playoff de baseball, baschet și fotbal. Când alegeți sportul și apăsați linkul Live In-Play, veți vedea cu ce opțiuni trebuie să lucrați. În funcție de linii, opțiunile de pariuri live apar la momente diferite.

 • 5Dimes Serviciul Clienți

  4.5/5

  Acesta trebuie să fie cel mai detaliat, inclusiv centru de ajutor în toate pariurile sportive online. O pagină uriașă de întrebări frecvente, asistență live oferită 24/7, opțiuni de e-mail, fax și telefon, cu siguranță vă oferă orice răspunsuri de care aveți nevoie. Indiferent dacă este o problemă de cont, o întrebare referitoare la depuneri sau retrageri, cineva care știe despre ce vorbesc și știe că întrebarea ta este importantă pentru tine se află la un clic distanță.

 • Cote de pariere 5Dimes

  4,5/5

  Varietatea opțiunilor de pariere este atât de mare încât există o întreagă pagină dedicată explicării acestora pe toate. Sunt prezentate toate pariurile obișnuite și oricare dintre opțiunile de pariere combinate la care vă puteți gândi, cu linii bune și ele. Poate fi nevoie de o inspecție pentru a le găsi pe cele care ți se potrivesc cel mai bine, dar știi că preferatele tale sunt deja acolo. Obțineți un cont și explorați miile de posibilități de pariuri!

 • Metode de depunere 5Dimes

  4,25/5

  Pentru a depune fonduri în contul dvs. puteți utiliza Credit/Debit carduri, Bitcoin, persoană la persoană, persoană la companie, transfer de pariuri sportive și transfer cont la cont. Retragerea se poate face prin cec de casierie, P2P. Răscumpărările sunt procesate prin transfer de bani de la persoană la persoană sau prin cec certificat și sunt trimise prin transfer de bani către dvs..

5Dimes
Vizitați 5Dimes și vedeți singur...

Doriți acces la acest bonus? Pur și simplu vizitați 5Dimes prin linkul de mai jos, deschideți-vă contul și efectuați o primă depunere.

Faceți clic aici pentru a vizita 5Dimes.eu! 
Recenzia noastră
BONUS DE ÎNREGISTRARE: 0 Bonus