Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Why Did Toronto Make It To The Short List Of Hub Cities To Host MLB And NHL Games?
Știri sportive de pariuri

De ce Toronto a ajuns pe lista scurtă a orașelor hub pentru a găzdui jocuri MLB și NHL?| ||640

The 2020 global pandemic has forced major professional leagues to make some complex decisions. It's certainly not business as usual. Every sport has had to adapt to this new COVID world and in most cases, for now, without fans in attendance.

Major League Baseball și National Hochei League nu sunt diferite, dar cele două sporturi au ales rute alternative pentru a-și disputa jocurile.Toronto Blue Jays de la MLB vor juca în continuarejocă acasă și vor călători în alte orașe din estul SUA, în timp ceToronto și Maple Leafs va fi unul dintre singureledouă orașe (înAlberta și Ontario) pentru a găzdui întregul program NHL.

De ce acest Major România City?

Toronto are tot ce are nevoieLiga Națională de Hochei pentru a-și plasa liga într-o „bulă”. A depășit alte orașe americane, cum ar fi Los Angeles, Chicago și Las Vegas, unde ratele de infectare cu COVID-19 au crescut vertiginos în ultimele săptămâni.

Toronto se alătură acum Edmontonului ca cele două orașe la nord de granița SUA pentru a găzdui întregul sezon NHL și playoff-urile. Edmonton, care este situat în provincia de vest a Alberta, va fi, de asemenea, locul pentru conferință și finala Cupei Stanley. Finala campionatului este programată să înceapă cândva în octombrie.

Deci, ce a diferențiat Toronto ca oraș gazdă?

Principala provocare pentru NHL a fost găsireaan area in North America cucel mai mic risc de infecție pentru jucători și personal. În prezent, ratele sunt la niveluri record în multe părți ale SUA, în timp ce România a reușit efectiv să aplatizeze curba cu o mică parte de cazuri pozitive în comparație cu vecinul său din sud.

Logistica a fost un alt factor decisiv de când au fost necesare orașe gazdă pentru jocurile pentru echipele din Conferința de Est și cele din Vest.Toronto, care este cel mai mare oraș din România, este un focar de hochei și o destinație internațională înfloritoare.

"Au nevoie de patru dressinguri în interiorul acelor arene pentru a jucați numărul de jocuri pe care trebuie să le joace în fiecare zi”, a declarat vicepreședintele executiv senior al NHL și directorul operațiunilor de hochei Colin Campbell. „Hotelurile trebuie să fie adecvate și de ce au nevoie jucătorii noștri.”

Niciun fan nu va participa la meciuri de laScotiabank Arena din Toronto sau Rogers Place din Edmonton.

"Evident, acestea sunt vremuri extraordinare și fără precedent ”, a declarat comisarul NHL Gary Bettman. „Orice plan de reluare a jocului, prin definiție, nu poate fi perfect. Și sunt sigur că, în funcție de ce echipă la care rădăcini sau de ce echipă acoperiți, puteți găsi un element din acest pachet pe care ați prefera să fie realizat. diferit."

Toronto a fost, de asemenea, în cursă în aprilie, cândMajor League Baseball a discutat despre un scenariu de „bule” pentru jocul în ligă.Rogers Centre, care a fost deschis în 1989, are un acoperiș retractabil și este situat lângă malul lacului Ontario. O altă atracție din Toronto pentru ligă a fost costul, având în vedere că dolarul american valorează aproximativ 1,40 USD în România.

Urmăriți Aceste cote viitoare

Liga națională de hochei

 • • Tampa Bay Lightning +550
 • • Toronto Maple Leafs +1800
 • • Edmonton Oilers + 2200

The Maple Leafs a câștigatStanley Cup pentru a 21-a oară în istoria ligii în 1967. A fost și ultima dată când orașul a sărbătorit un campionat de hochei. Toronto are +1800 pentru a câștiga prima cupă din 53 de ani (cote viitoare NHL oferite deBodog și22Bet) .

Fulgerul favorit (+550) a câștigat primul și singurul lor titlu în 2004.

 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS 400$
 • Major League Baseball

  • Los Angeles Dodgers +375
  • New York Yankees +375
  • Houston Astros +800
  • Toronto Blue Jays +6600

  Au trecut 32 de ani de când co-favorizați Dodgers ( +375) și-au cucerit ultima coroană în 1988. Yankees (+375), care au câștigat un record de 40 de campionate, au câștigat ultima dată în 2009.

  The Blue Jays (+6600) au câștigat ambele lor cele două Mondiale. Titluri de serie consecutiv în 1992 și 1993.

 • Joacă online acum
  22Bet Recenzie
  BONUS 300$
 • Puck Drops Here

  În afară de blocarea din 2004-05, acesta va ficel mai neobișnuit NHL sezon în istoria sa de 102 ani. Conform noului plan, cantonamentul oficial va începe pe 13 iulie, cluburile vor călători în orașele hub pe 26 iulie, iar runda de calificare va începe pe 1 august.

  Primele patru echipe din fiecare conferință primesc pași în primul tur al turneului postsezon. Celelalte opt echipe joacă cele mai bune din cinci serii:

  Eastern Conference

  (Se va juca la Scotiabank Arena din Toronto)

  Boston Bruins, Tampa Bay Lightning , Washington Capitals și Philadelphia Flyers se vor juca reciproc o dată pentru a determina primele cap de serie în conferință. Celelalte patru serii din prima rundă includ:

  • #5 Pittsburgh Penguins vs. #12 Montreal Canadiens
  • #6 Carolina Hurricanes vs. #11 New York Rangers
  • #7 New York Islanders vs. #10 Florida Panthers
  • #8Toronto Maple Leafs vs. #9 Columbus Blue Jackets

  Western Conference

  (Se va juca la Edmonton's Rogers Place)

  St. Louis Blues, Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights și Dallas Stars se vor juca o singură dată pentru a determina primele cap de serie în conferință. Celelalte patru serii din prima rundă includ:

  • #5 Edmonton Oilers vs. #12 Chicago Blackhawks
  • #6 Nashville Predators vs. #11 Arizona Coyotes
  • #7 Vancouver Canucks vs. #10 Minnesota Wild
  • #8 Calgary Flames vs. #9 Winnipeg Jets

  După calificări,playoff-urile de la conferință va continua în cele două orașe hub. Fiecare dintre câștigătorii din prima rundă va avansa pentru a juca una dintre primele cap de serie. Toate seriile rămase vor fi cele mai bune din șapte și vor fi determinate prin însămânțare, nu printr-o paranteză stabilită.

  Let's Play Ball!

  Spre deosebire de NHL și NBA, care intenționează să joace fie în orașe centrale, fie într-un complex mare, odată ce se reia sezonul,echipele de baseball vor călători pentru jocuri pe drum împotriva rivalilor de divizie și a echipelor din divizia corespunzătoare a ligii opuse. Fiecare echipă va juca un total de 60 de meciuri din sezonul regulat, începând cu 23 iulie.

  Asta ar însemnaToronto Blue Jays ar călători la New York , Boston, Baltimore, Tampa Bay, Miami, Atlanta, Philadelphia și Washington, DC Și echipe din acele orașe vor veni și în România. Jays vor juca un total de 40 de meciuri împotriva rivalilor lor din Liga Americană și 20 împotriva echipelor din NL.

  Sezonul obișnuitsezonul regulat este programat să se încheie pe 27 septembrie. Postsezonul va urma formatul obișnuit, cu două echipe wild-card în fiecare întâlnire de ligă într-un playoff de un singur joc, iar câștigătorii avansând pentru a juca câștigătorii diviziei.

  Regula modificări pentru 2020: DH universal pentru ambele ligi, minimul de trei batai pentru pistoleți și reprizele suplimentare încep cu un alergător pe baza a doua.

  "Știu că nu a arătat deosebit de frumos în locuri, dar Acestea fiind spuse, dacă putem reuși acest sezon de 60 de meciuri, cred că era cel mai bun lucru pe care aveam să-l facem pentru fanii noștri, având în vedere evoluția virusului”, a declarat comisarul MLB Rob Manfred.