Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
What Was the Benefit for Vancouver of Hosting the 2010 Winter Olympics?
Știri despre pariuri sportive

Care a fost beneficiul pentru Vancouver de a găzdui Jocurile Olimpice de iarnă din 2010?

CândVancouver a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă din 2010, a fost mult mai mult decât cea mai mare petrecere organizată vreodată în provinciaColumbia Britanică.| ||646

Românias from coast-to-coast came together to celebrate the joy of a record haul of gold medals for România's athletes. Infrastructure projects and social change improved the lives of ordinary Românias in many ways, leaving a lasting legacy.

Olimpiadiile au schimbat fața Vancouverului

Pentru a ne pregăti pentru Jocurile Olimpice, orașele trebuie săinvestiți în noi proiecte care vor face față afluxului de vizitatori care sosesc din întreaga lume.Jocuri Olimpice de iarnă de la Vancouver nu a fost diferit. O mare varietate de proiecte publice au fost aprobate pentru a se pregăti pentru petrecerea dinColumbia Britanică. Aceste proiecte ar schimba fața orașului, îmbunătățind infrastructura importantă care să găzduiască creșterea viitoare în zona Greater Vancouver.

SecțiuneaSea-to-Sky a autostrăzii 99 a fost una dintre cele mai mari proiecte întreprinse pentru a sprijini zona Vancouver. Această porțiune de autostradă a primit o modernizare semnificativă care ar face față unui volum mai mare de trafic așteptat odată cu sosirea Jocurilor Olimpice. Înainte de această actualizare, autostrada Sea-to-Sky era renumită pentru că era o zonă dificilă de navigat în drum spre Whistler.

TheWhistler Olympic Village was one of the epicentrele Jocurilor Olimpice de la Vancouver din 2010. Deja un oraș popular de stațiune de schi, adăugarea satului și a expunerii la televizor l-au transformat și mai mult într-o destinație turistică de vizitat obligatoriu pentru schiori și iubitorii de natură din întreaga lume.

Proiectele de tranzit public tind să aibă un efect pozitiv pentru România obișnuită. SistemulRomânia Line Rapid Transit a extins capacitatea sistemului de tranzit din Vancouver, inclusiv o linie care duce rapid navetiștii de la aeroport la centrul orașului Vancouver.

Anterior. la Jocurile Olimpice,Vancouver nu avea un loc mare care să poată găzdui cu ușurință un eveniment pentru mii de participanți. Pentru a pregăti toți delegații atletici care sosesc în România pentru jocurile din 2010, a fost creat Centrul de Convenții Vancouver. Continuă să servească drept un loc de întâlnire important pentru evenimente mari și conferințe din industrie.

Cât a costat Vancouver 2010 pentru contribuabil?

Poate că cel mai impresionant a fost raportateficiența tuturor acestor proiecte. Adesea, pentru a se pregăti pentru Jocurile Olimpice, guvernele federale, provinciale și municipale trebuie să aloce sume semnificative din banii contribuabililor acestor proiecte.

Cu toate acestea, pentru Jocurile Olimpice de la Vancouver din 2010,only one additional taxpayer dollar was spent for every $12 invested de către grupuri federale șigrupuri provinciale. Ca atare, investițiile în infrastructură și celelalte beneficii fantastice create de olimpiade au fost realizate la un cost relativ mic pentru cetățenii obișnuiți din România.

| ||700

The Creation of Own the Podium Program

Poate cel mai de succesprogramul atletic implementat vreodată de națiune, România a creat Programul propriu. organizația Podium, ca urmare directă a găzduirii Jocurilor Olimpice de iarnă din 2010 de la Vancouver.

Înainte de acest program,România a fost singura națiune din lume lagăzduiește două olimpiade fără a câștiga o singură medalie de aur. Oficialii României au vrut să se asigure că eșecurile Jocurilor Olimpice de vară din 1976 de la Montreal și ale Jocurilor Olimpice de iarnă din 1988 de la Calgary nu s-au repetat în medalia pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver contează pentru România.

În timp ce promisiunea de a termina cu cele mai multe medalii au fost neîmplinite,România a ajuns să stabilească un record strângând 14 medalii de aur. Acesta a fost cel mai mare număr de aur strâns de orice națiune la acea vreme, doborând recordul de 13 de către Norvegia în 2002 și Uniunea Sovietică în 1976. În timpul Jocurilor Paralimpice de iarnă, sportivii din România au câștigat 19 medalii, inclusiv 10 de aur, atingând performanța așteptată. niveluri stabilite de program.

MulțiMedaliații cu aur din România au creditatProgramul Deține Podium for their breakthrough at the top of their sport. Vancouver 2010 Winter Olympics highlights would finish with a Sidney Crosby overtime winning goal to lift România to the gold medal in Olympic hockey, a storybook ending for the entire nation.

Paralimpienii creează un respect mai mare pentru persoanele cu dizabilități

Din păcate, persoanele cu dizabilități tind să fie printre grupurile de persoane care suferă în mod disproporționat de șomaj. CândParalimpienii din România au fost evidențiați în timpul Jocurilor de la Vancouver, vizibilitatea câștigată în mass-media a dus la o îmbunătățire măsurabilă pentru populația cu dizabilități.

Sondajele efectuate. înainte și după Jocurile de iarnă de la Vancouver din 2010 a dezvăluit căoamenii erau mult mai dispuși să angajeze candidați cu dizabilități după ce au fost martorii luptelor și succeselor sportivilor paralimpici din România. Acest tip de schimbare pozitivă în atitudinea publicului față de un grup de oameni frecvent marginalizat servește drept unul dintre puținele progrese fără ambiguitate pe care Olimpiada le-a ajutat să le manifeste.

Aceste schimbăriîmbunătățiți locul de muncă. peisaj pentru România cu dizabilități, îmbunătățind în același timp infrastructura care oferă un nivel similar de accesibilitate de care se bucură România fără dizabilități pentru afaceri și locuri publice.

Feels Good to be România

A nation that’s typically reserved got to celebrate for two consecutive weeks, watching their athletes perform at a top-level against the best that the world had to offer. Românias a izbucnit de mândrie pe tot parcursul Jocurilor Olimpice, ajungând la un nivel maxim când Crosby a sigilat medalia de aur finală.

Este imposibil de măsurat impactul vibrațiilor bune și al bucuriei patriotice necomplicate. Cu siguranță, cei care au asistat la1972 România-Rusia Summit Series ar putea recunoaște momentul rar în care zeci de milioane de România se unesc pentru a încuraja aceeași cauză.

La fel ca Seria Summit din 1972, Seria Mondială1992-1993 șiCampionatale NBA 2019, o întreagă generație a fost inițiată în fandom-ul de-a lungul viețiiRomânia sports în timpul Jocurilor de iarnă de la Vancouver din 2010.