Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
The UK to ban gambling sponsorship on soccer tops
Știri despre pariuri sportive

Marea Britanie va interzice sponsorizarea jocurilor de noroc pe topuri de fotbal

Într-o mișcare despre care se discută de ceva timp acum, este a fost dezvăluit că Premier League engleză și cluburile sale de fotbal vor avea un pic de zguduire când vine vorba de sponsorizări pentru trusele sale de fotbal. Așa este, Marea Britanie va interzice sponsorizarea jocurilor de noroc pe topurile de fotbaldecizia este luată, cluburile nu mai au voie să îmbrace companiile de pariuri pe tricourile lor. Ce a dus la această decizie monstruoasă?

De ce Regatul Unit interzice sponsorizările jocurilor de noroc pentru tricourile de fotbal ale echipelor?

Întrebarea este pusă în toată lumea și de către fanii fotbalului de pretutindeni:De ce Regatul Unit interzice sponsorizările jocurilor de noroc pentru tricourile de fotbal ale echipelor? Per mai multe rapoarte, creșterea tot mai mare a dependenței de jocuri de noroc în Marea Britanie a devenit o preocupare tot mai mare a guvernului. Ei văd că nenumărați bărbați și femei au probleme cu jocurile de noroc și doresc să scape de sponsorizări cât mai curând posibil.

Cu toate acestea, acest lucru va avea un impact masiv asupra cluburilor atât dinPremier League engleză cât și dinCampionat. Asta pentru că echipele din ambele divizii sunt plătite cu milioane și milioane de lire sterline în fiecare an de către companiile de jocuri de noroc pentru a-și pune siglele pe tricouri. Aceasta este o reclamă masivă pentru acele companii de jocuri de noroc, mai ales atunci când jocurile sunt televizate pentru un public național și internațional.

Guvernul lui Boris Johnson analizează planurile de a interzice logo-urile jocurilor de noroc pe tricourile sportive

300.000 de adulți dependenți de jocurile de noroc în Marea Britanie. 55.000 de copii cu o problemă.

Mulți copii se uită la eroii lor. Fotbalisti. Jucători de rugby. Purtând cămăși cu logo-uri pentru jocuri de noroc.https://t.co/CZPV2n8IA1

— David Collins (@DavidCollinsST)31 ianuarie 2021

Acum,echipele de fotbal din Marea Britanie vor trebui să găsească diferite reclame pe care să le poarte pe partea din față a tricourilor. Această interdicție a fost în lucru de ceva timp, așa cum am menționat mai sus, guvernul presând cu adevărat lucrurile în ultimul an. Această știre ar fi cea mai mare schimbare de când s-a anunțat căcompaniile de tutun vor fi, de asemenea, interzise de la publicitate cu ani în urmă.

Ce cluburi din Premier League engleză vor fi afectate de interzicerea jocurilor de noroc în topurile de fotbal?

O altă întrebare pe care suntem siguri că vă puneți estece cluburi din Premier League vor fi afectate de interzicerea jocurilor de noroc în topurile de fotbal? Ei bine, în sezonul 2020-21, opt din cele 20 de echipe din English Premier League au sponsorizări pentru jocuri de noroc. Acesta este un 40% uimitor din întreaga ligă. Numai asta vă spune cât de multă influență au aceste companii asupra sportului.

Aceste contracte nu sunt ieftine și cifrele sunt de-a dreptul la cap. De exemplu,West Ham United se pare că are o înțelegere cu Betway pentru 10 milioane GBP pe an. Această sumă este cu siguranță nimic de care să strănuți. În plus, Leeds United are un contract cu SBOTOP pentru puțin sub 8 milioane de lire sterline pe an. În altă parte, oferta Newcastle și Fun88 este de 7,5 milioane de lire sterline pe sezon.

Renumitele dungi alb-negru.

Vă prezentăm 2020/21@pumafootball kitul de acasă!

⚫️#NUFC|| |703 ⚪️ pic.twitter.com/8moNZyh7Mo

— Newcastle United FC (@NUFC)23 iulie 2020

Acum, aceste echipe vor trebui să analizeze alte parteneriate în viitor pentru a încerca să compenseze banii pe care îi vor pierde odată ce interdicția va avea loc. Pentru un club precum West Ham United, 10 milioane de lire sterline reprezintă o sumă mare. Acesta nu este un club precum Manchester United, Manchester City sau Liverpool care are milioane și milioane acolo. A trebui să facă acest tip de aluat s-ar putea dovedi a fi o provocare pentru cei mai înalți.

În același timp, guvernul Regatului Unit este serios să facă tot posibilul pentru a încerca să reducă numărul mare de dependențe de jocuri de noroc. Pe lângă West Ham United, Leeds United și Newcastle, alte cluburi cu sponsorizări de jocuri de noroc în Premier League sunt Burnley, Fulham, Southampton, Crystal Palace și Wolves. Toate cele opt echipe vor trebui să găsească noi parteneri cu care să lucreze în viitor, ceea ce este mai ușor de spus decât de făcut.

Mai multe cluburi din campionat vor simți, de asemenea, durerea din cauza interzicerii jocurilor de noroc

Deși o mulțime de atenție va fi acordată echipelor din Premier League, nu uitați cămai multe cluburi din campionat vor simți, de asemenea, durerea din cauza interzicerii jocurilor de noroc. Sezonul trecut, 16 dintre cele24 de echipe din Campionat au avut un contract de sponsorizare cu o companie de jocuri de noroc. Asta înseamnă 2/3 din întreaga ligă! Este de la sine înțeles, dar aceste organizații vor avea și probleme financiare negative odată ce interdicția va fi aplicată.

În timp ceaccentul acestei piese a fost pe cluburile de fotbal, nu numai echipele de fotbal se vor confrunta și cu această interdicție. Guvernul Regatului Unit dorește ca sponsorizările jocurilor de noroc să fie autorizate în general. Asta ar însemna că sporturi precum darts, box și altele ar fi, de asemenea, supuse interdicției. Asta înseamnă că nu există nicio reclamă clară pentru jocuri de noroc nicăieri.

Numai în box, aceasta ar fi o lovitură masivă în Marea Britanie pentru companiile de box și partenerii lor. Deși s-ar putea să fie cazul, din nou, dependența de jocuri de noroc nu este nimic de făcut și este timpul să se facă o schimbare pentru a-i ajuta pe cei care suferă. Guvernul va trimite destul de mult mesajul odată ce această interdicție va intra într-adevăr pe deplin, deoarece milioane de oameni vor fi în joc aici.

Cu sau fără sponsorizare, poți vedea mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive