Vineri 26.01.2018 - 05:14 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 26/01/2018 - 05:14 EST

UFC pe FOX 27: Revanșa Jacare vs Brunson se încheie cu KO

UFC on FOX 27: Jacare vs Brunson Rematch Ends in a Knockout

Jacare vs Brunson 2 Will Încheiați cu violență

Când Jacare (-165) și Brunson (+130) s-au întâlnit în Strikeforce acum peste cinci ani, ambii luptători erau în primul rând luptători. Jacare a fost un luptător de Jiu-Jitsu brazilian la nivel de campionat, în timp ce Brunson a fost un luptător de Divizia a II-a. Nimeni nu se aștepta ca Jacare să facă praf pe Brunson într-un minut. Brunson a devenit nesăbuit și a acuzat la Jacare și a fost doborât pentru eforturile sale. Acesta a fost momentul în care a început seria fierbinte a lui Jacare.

După victorie prin KO asupra lui Brunson, Jacare avea să câștige opt din următoarele nouă meciuri, singura sa pierdere fiind o decizie împărțită împotriva lui Yoel Romero (care a fost ulterior arestat pentru substanțe interzise). ). Brunson a fost el însuși în lacrimi, terminând șapte dintre cele opt victorii ale sale UFC într-o rundă.

Cu Jacare în urma primei pierderi de oprire înUFC și Brunson pe o serie de victorii de două lupte, cei doi se întâlnesc în părți esențiale ale lor. carieră cu o șansă la titlu care ar putea atârna în balanță.

UFC on FOX 27

În prezent, șansele ca această luptă să nu se termine într-o decizie (-505) și majoritatea experților ar fi de acord că ritmul și competența atât Jacare, cât și Brunson se luptă aproape asigură că cineva va fi inconștient sau va fi supus. O mare parte din aceasta se datorează abandonului imprudent al lui Brunson. Chiar și sub tutela lui Greg Jackson, Brunson și-a dezvoltat un obicei de „a face sau a muri”. Fie termină, fie termină.

Singura pierdere prin decizie din cariera lui Brunson la UFC a venit împotriva lui Anderson Silva într-o luptă în care Brunson l-a depășit pe Silva. Nesiguranța sa i-a influențat pe judecători de lângă el și este o lecție pe care a luat-o la inimă, deoarece a revenit rapid la luptători KO într-o rundă care includea fostul campion la categoria grea ușoară Lyoto Machida.

Jacare, pe de altă parte, nu a mai luptat de când a fost eliminat de campionul în exercițiu la categoria mijlocie, Robert Whittaker, în aprilie anul trecut. Whittaker l-a eliminat și pe Brunson cu câteva evenimente mai devreme. Rămâne de văzut cum înfrângerea schimbă stilul izbitor al lui Jacare. El este, fără îndoială, cel mai bun luptător al diviziei și poate alege să folosească acest lucru în loc să lovească cu Brunson.

Brunson, totuși, are o experiență puternică în lupte și are o apărare de 100% împotriva distrugerii. Nici măcar Yoel Romero nu a reușit să-l doboare în patru încercări. Această luptă este mai mult decât probabil să rămână pe picioare. Cu Jacare sau Brunson fiind eliminate într-un mod devastator.

Predicție: Brunson nu va fi la fel de imprudent ca primul meci, iar Jacare va fi mai tentativ după pierderea lui prin knockout. Lupta va începe încet, ambele fiind tentative. Cu toate acestea, în momentul în care pielea începe să zboare, așteptați-vă ca cineva să coboare și să termine. Jacare, deși nu este la fel de exploziv ca Brunson, este mai precis și îl va prinde pe Brunson și îl va îndepărta.

Our Record: 6-1


Statistici de pariuri și informații:

 • 54%: rezultatul așteptat al lui Jacare cu Brunson, cel mai așteptat rezultat al această luptă urmată de 31% care l-au favorizat pe Brunson să termine Jacare
 • 3-1: Recordul lui Brunson ca un underdog datând de la primul său meci cu Jacare; singura sa pierdere ca un underdog a venit împotriva lui Jacare când a deschis la +350
 • 60,5%: procentul de meciuri UFC la categoria mijlocie care se încheie cu un final; din 635 de lupte, 233 (36,7%) s-au încheiat cu T/KO, în timp ce 151 (23,8%) s-au încheiat prin trimitere
 • 3/3: recordul peste/sub pentru Jacare și Brunson ultimele trei lupte, combinate; Peste/sub lui Jacare este 2/1, în timp ce Brunson are 1/2

UFC pe Predicțiile FOX 27

Toate cotele de pariere prin Interacțiunea sportivă.

Închide-l! Pentru Gregor Gillespie (-580) versus Jordan Rinaldi (+380) . Deși nu este recomandabil să puneți atât de mult pe el în aceste cote, Gillespie se află într-o confruntare favorabilă împotriva unui coleg de luptă. Gillespie nu numai că este sportivul mai bun, dar este și mai rapid și are o bărbie mai bună. Câștigă cu ușurință această luptă.

Recordul nostru: 5-2

Cine este un câine bun? Dacă ajunge la cușcă, ține cont || |726Erik Koch (+135) pentru a întoarce jocul pe Bobby Green (-175). Koch a fost accidentat des, dar are un set de abilități mai versatil decât Green și este cel mai bun sportiv. Presupunând că este 100% pentru această luptă, ar trebui să fie cel mai probabil câștigător, în ciuda șanselor.

Recordul nostru: 4-3

Spune doar nu:  la oricare dintre cele trei lupte de MMA feminine. Favoritele nu sunt suficient de dovedite iar cei defavorizați nu sunt suficient de mari. Cel mai bine este să vizionați doar ca fan.

Cartea principală (CTV TWO, 20:00 ET)

 • Greutate mijlocie (185 lbs): #3 Jacare Souza (-165) vs #8 Derek Brunson (+130)
 • Până (145 lbs): #11 Dennis Bermudez (-160) vs Andre Fili (+125)
 • Ușoară (155 lbs): Gregor Gillespie (-580) vs Jordan Rinaldi (+380)
 • Ușoară (155 lbs): Drew Dober (-190) vs Frank Camacho (+150)

Prelimii (TSN 5) , 5:00 PM ET)

 • Ușoară (155 lbs): Erik Koch (+135) vs Bobby Green (-175)
 • Featherweight (145 lbs): #15 Mirsad Bektic (-630) vs Godofredo Pepey (+415)
 • Musca feminin (125 lbs): #11 Katlyn Chookagian (-180) vs Mara Romero Borella (+140)
 • Greutatea paie feminin (115 lbs): #11 Randa Markos (-165) vs Juliana Lima (+130)
 • Musca feminin (125 lbs): Justine Kish (-360) vs Ji Yeon Kim (+250)|| |760
 • Lightweight (155 lbs): Vinc Pichel (-115) vs Joaquim Silva (-115)

Early Prelims (UFC Fight Pass, 16:00 ET)

 • Welterweight (170 lbs): Niko Price (-255) vs George Sullivan (+190)
 • Până (145 lbs): Austin Arnett vs Cory Sandhagen

Randa Markos este prima România care a luptat în 2018. Ea fanii locali se vor îndrepta către România-friendly sportsbooks, care nu se vor limita la UFC, atunci când decid să parieze puțin pe ea .

  Vezi toate pariurile sportive Site-uri

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi stele interesante, precum și lumina care se estompează foști mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Luptătorii UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1366.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?