Sâmbătă, 18.03.2017 - 04:44 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 18/03/2017 - 04:44 EDT

Selecții de noapte UFC: Manuwa vs Anderson

UFC Night Picks: Manuwa vs Anderson

UFC Fight Card Tonight - 18 martie 2017|| |663

The UFC face o călătorie de întoarcere la luminile strălucitoare ale Londrei, Arena O2 din Anglia, cu mai multe certuri care așteaptă să aibă loc. Băiatul local Jimi Manuwa va avea un eveniment principal împotriva câștigătorului The Ultimate Fighter Corey Anderson. Ambii luptători sunt cei mai buni ascendenți din divizia de categoria grea ușoară, cu o potențială șansă la titlu care așteaptă câștigătorul. În co-principal este o înclinare la greutatea welter între islandezul Gunnar Nelson, partenerul de antrenament al lui Conor McGregor, înfruntându-l pe mereu distractiv Alan Jouban, care este în cea mai bună formă. Intră în acțiune în calitate de cele mai bune case de pariuri sportive din România vă oferă cele mai bune linii de pariuri.

Manuwa vs Anderson

Acest eveniment principal ar putea prezenta un viitor campion. Jimi Manuwa (-145) este un ușor favorit față de Corey Anderson (+115) laSportsInteraction.Pariază pe el rapid, deoarece ar putea merge mai jos, dar atâta timp cât rămâne sub 2-1, este o afacere furioasă. Sluggerul britanic a pierdut doar în fața doi bărbați: Anthony „Rumble” Johnson și Alexander Gustafsson.

Fiecare luptător ar fi campion mondial dacă Jon Jones și Daniel Cormier nu ar exista. Manuwa este în primul rând un kickboxer și are un T/KO în 14 din 16 victorii. Este mai mult un atacant măsurat decât un bătaie. Slăbiciunea lui este tendința de a fi timid la declanșare. Dar el deține puterea și avantajul izbitor, iar Anderson a pierdut în fața atacanților de nivel înalt precum Shogun Rua și Gian Villante. Corey Anderson va căuta să ducă această luptă la sol, unde va avea un avantaj semnificativ.

Dar artistul cunoscut anterior ca „Beastin' 25/8” continuă să evolueze într-un ritm rapid. Dacă lovirea lui continuă să se îmbunătățească, va ajuta la o mai bună stabilire a eliminărilor. Manuwa este totuși priceput la sol și s-a ridicat după ce a fost doborât în ​​mod repetat. El ar trebui să țină lupta suficient de mult pentru a-l elimina pe Anderson sau pentru a câștiga o decizie strânsă.


TAKE JIMI MANUWA -145

Cartea are multe altele. luptători s-au aliniat la cote mari.Alan Jouban (+220) este un pariu solid underdog. Fostul model devenit luptător este aparent depășit de vicleanul Gunnar Nelson, dar are atât puterea de lovire, cât și de luptă pentru a menține această luptă aproape. Destul de aproape pentru a câștiga chiar și o decizie controversată. Încă doi luptători care merită priviți suntMarc Diakese (-260) șiVicente Luque (-130). Diakese este o perspectivă blue chip care se confruntă cu durul finlandez Teemu Packalen. Diakese este atacantul superior și are de-a face cu Packalen. Luque este subevaluat la acel preț. El este cel mai bun luptător polivalent decât Leon Edwards, în ciuda unui dezavantaj izbitor. Aceasta este lupta lui de a pierde, cu excepția unei decizii false.

Categorie :Știri UFC

Mai multe articole...
Știri UFC - 17/12/20
Recenzia 2020 
The 2020 Review

UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

UFC News - 16/06/20
Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevin un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

Știri UFC - 02/04/20
Urmtorii luptători UFC de urmărit 
Upcoming UFC Fighters To Watch

Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrecei mai buni luptători UFC din toate timpurile| ||821.

Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

Știri UFC - 22/01/2020
A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?