Vineri, 10.03.2017 - 04:37 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz | Fri 10/03/2017 - 04:37 EST

Selecții de noapte UFC: Belfort vs Gastelum

UFC Night Picks: Belfort vs Gastelum

UFC Fight Card Tonight - 11 martie 2017|| |662

Whenever the UFC returns to Brazil, it's always a crazy party as the Brazilian-heavy card features fights sure to entertain. In the main event is two-division contender Kelvin Gastelum looking to add his most prized scalp yet: "The Phenom" and all-time great Vitor Belfort who is out to prove he can still throw down. Other notables competing are former champion Mauricio "Shogun" Rua and arguably the UFC's deadliest muay thai fighter, Edson Barboza. The action starts Saturday and the cele mai mari case de pariuri sportive MMA au cotele de pariuri încărcate și gata.

Belfort vs Gastelum Odds - UFC Fight Night - March 11, 2017

Este proverbiala „trecere” al torței” sâmbătă când Gastelum (-385) se confruntă cu Belfort (+270). Gastelum a fost pe un val înregistrând victorii impresionante asupra lui Tim Kennedy și fostului campion la categoria welter Johny Hendricks. Are 14-2, singurele sale înfrângeri vin prin decizie divizată. De când a debutat în 2013, singura persoană care l-a reținut pe Gastelum este el însuși. Problemele sale de scădere în greutate l-au forțat să treacă la categoria medie, unde are 2-0. Îl va înfrunta pe cel mai mare adversar al său, pe care ar trebui să-l depășească cu brio.

Gastelum are toate bunurile: atletism, viteză, duritate și versatilitate. Are mâini grele, lupte puternice și se poate descurca de aproape oriunde. Belfort este încă o amenințare chiar și la 39 de ani. Fostul campion la categoria grea ușoară are o putere explozivă de knockout și poate dormi chiar și pe cei mai durabili adversari. Dar Gastelum poate câștiga această luptă doar luptându-l și controlându-l pe Belfort până când acesta se uzează acolo unde fie îl va sufoca, fie îl va sufoca.

La -385 laInteracțiune sportivăGastelum este un pariu solid. Pentru a obține cote mai bune, încercați să pariați pe Gastelum pentru a câștiga în interiorul distanței la -275 sau aruncați o lovitură în el pentru a câștiga prin trimitere la +465.


TAKE GASTELUM (-385) PARIAZĂ ACUM

În afara evenimentului principal, cardul este plin de confruntări palpitante care ar putea fi barnburners și pentru că unii luptători grozavi beneficiază de reduceri. Alături de Belfort este o legendă braziliană,Mauricio "Shogun" Rua la -145 l-a înfruntat pe boxerul Gian Villante. Bărbia de fier a lui Rua a dispărut, dar el este încă luptătorul superior împotriva unui calf care pierde în mod obișnuit în fața luptătorilor de rang.

Marion Reneau la -135 ar trebui să facă treaba împotriva lui Bethe Correia. „Belizian Bruiser” este atacantul mai bun și mai lung, deși fii precaut cu judecătorii brazilieni părtinitori. O valoare reală poate fi găsită cuJussier Formiga la -125 și în tendințe mai mari. Maestrul de Jiu-Jitsu se va înfrunta pe colegul as al Jiu-Jitsu, Ray Borg. În cel mai bun caz, veteranul îi învață pe cei care au venit și în cel mai rău caz este o luptă 50-50. Așteptați un preț mai bun, apoi pariați pe Formiga.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Luptătorii UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1283.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?