joi 28.12.2017 - 19:39 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 28/12/2017 - 19:39 EST

Predictii UFC/MMA îndrăznețe pentru 2018

UFC/MMA Bold Predictions for 2018

Cinci predicții UFC/MMA îndrăznețe pentru 2018

UFC 219 de sâmbătă încheie ceea ce a fost un 2017 tumultuos pentruMMA cu o mulțime de drame în afara cuștilor, legende care revin și încrucișări cu box și lupte profesionale. Dar de aceea iubim sportul și de ce acordăm atenție constantă. Va fi greu să depășești tragedia din acest an, dar 2018 promite o mulțime de entuziasm. Iată cinci predicții nebunești pentru UFC/MMA în 2018.

*Toate cotele prin Bodog sportsbook.

Georges St- Pierre se întoarce să lupte cu Conor McGregor

 • Cote evenimente viitoare UFC: St-Pierre (-160); McGregor (+130)

Când vine vorba de „mega lupte” ca acesta, este doar o chestiune de timp. St-Pierre tocmai și-a eliberat titlul proaspăt câștigat la categoria mijlociedin cauza unor probleme de sănătate în timp ce McGregor face Dumnezeu știe ce după ziua de plată masivă pentru Mayweather-McGregor în box. Pentru ambii luptători, aceasta este cea mai bună luptă posibilă pe care o pot face în termeni de bani, promovare și hype.

Șansele s-au deschis deja pentru această luptă ipotetică cu o ușoară înclinare pe St-Pierre. Franco-România este omul mai mare, în ciuda faptului că McGregor are avantajul de atingere. Această luptă se termină cu o supunere St-Pierre sau un knockout McGregor. Chiar și cu relația acru a președintelui UFC, Dana White, cu St-Pierre, aceasta este o luptă pe care o va face într-o clipă dacă ar putea.

Cyborg se retrage de la MMA și se îndreaptă spre box

 • Cote UFC 219: Cyborg (-360); Holm (+270)

Cristiane „Cyborg” Justino este unul dintre luptătorii cel mai prost tratați. Fanii, luptătorii și chiar și Dana White au hărțuit-o în mod constant pentru consumul ei de steroizi în trecut, iar problema ei de plată cu UFC nu face decât să-i exacerbeze situația. Nu va fi un șoc dacă și când o învinge pe Holly Holm la UFC 219 și anunță brusc că a terminat cu sportul.

Cyborg-ul își dorea de mult să se lupte cu fosta fată de aur a UFC Ronda Rousey și primește o consolare cu șansa de a-l depăși pe Holm. Brazilianul a sugerat de mult căconcurează în box și o scurtă luptă în Muay Thai împotriva Jorina Baars a fost o premoniție.

Nu așteptați-vă să-l vedeți pe Cyborg înapoi în octogon în 2018.

TJ Dillashaw devine al doilea campion simultan în două divizii

 • Cote la evenimentele viitoare UFC: Dillashaw (+100); Johnson (-130)

După ce a recăpătat titlul UFC la greutatea bantam în noiembrie anul trecut, Dillashaw l-a chemat rapid pe campionul mușcă Demetrious Johnson să își rezerve în sfârșit lupta „campion contra campion”, care a fost tachinată încă din 2015. Johnson recent a doborât recordul UFC al lui Anderson Silva pentru apărarea titlului, iar singura pierdere a lui Dillashaw a venit printr-o decizie controversată împărțită față de fostul campion Dominick Cruz.

Această super luptă are dorința de a fi cea mai mare, având în vedere că ambii campioni sunt în plină experiență și arată de neoprit. . Dacă și când va avea loc această luptă, Dillashaw își va folosi antecedentele sale superioare în lovitură și lupte în Divizia I NCAA pentru a-i oferi în sfârșit lui Johnson prima înfrângere din șapte ani și a deveni un adevărat campion simultan în două divizii.

Rory Macdonald devine Primul campion simultan în două divizii al lui Bellator

Macdonald a devenitCea mai mare semnătură a lui Bellator în 2016 și l-a trimis pe colegul veteran UFC Paul Daley la câștigă o șansă la campionul în exercițiu la categoria welter Douglas Lima. Ei sunt programați să lupte pe Bellator 192 pe 20 ianuarie. Nu numai că va învinge Lima pentru a câștiga titlul, dar se așteaptă ca el să-l numească pe campionul la categoria mijlocie Rafael Carvalho și să-l învingă prompt pentru a câștiga două titluri într-un an.

Macdonald este încă un talent de top în MMA și, sub Bellator, are spațiu pentru a-și face mai multe lovituri. Președintele Bellator, Scott Coker, are creativitatea de a-l lăsa pe Macdonald să urmărească ceea ce își dorește, iar o luptă campion contra campion este cât se poate de mare. Atât Macdonald, cât și Carvalho se potrivesc bine, iar câștigătorul s-ar ridica la statutul de superstar.

Este tipul de super luptă de care Macdonald și Bellator au nevoie.

UFC anunță extinderea în Africa și Rusia

 • Cote UFC 219: Nurmagomedov (-300); Barboza (+230)
 • Cote UFC 220: Ngannou (-175); Miocic (+145) (prin Bodog)

Cea mai mare luptă din 2018 nu va avea loc în octogon, ci în afara acestuia, ca UFC se luptă pentru a obține o nouă ofertă TV. În prezent, actualul difuzor al UFC,FOX a oferit UFC 200$ milioane, dar Dana White și co. urmăresc ceva mai mult. La începutul acestui an, White l-a folosit în mod infam pe Floyd Mayweather Jr. pentru a ridica un pic de zgomot pentru UFC.

În 2018, așteptați-vă vești că UFC se va îndrepta către două dintre cele mai mari piețe neexploatate din lume. În Africa, UFC are un candidat african în Francis Ngannou, care a făcut lobby pentru ca UFC să meargă pe continentul său natal. Dacă Khabib Nurmagomedov îl învinge pe Edson Barboza, el s-ar putea lupta în țara sa natală în curând.

Dacă UFC găzduiește cu adevărat un eveniment în acele locuri este un alt lucru. Dar, de îndată ce primul trimestru al anului 2018, așteaptă-te că White va prezenta câteva știri cu privire la evenimentele din ambele locuri.

Parierea pe UFC/MMA

Lumea nebună a luptei cu premii este doar unul dintre puținele sporturi din România caruri sportive asigură. Fanii le pot verifica împreună cuofertele lor de înscriere și pot începe să facă profituri pentru a merge cu drepturi de laudă.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 și uită-te lacele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  Știri UFC - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a putut pentru a transcende UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogonul cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1345.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?