Dum. 11.12.2017 - 16:18 EST
$
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 12/11/2017 - 16:18 EST

UFC Futures: St-Pierre vs Robert Whittaker sau Conor McGregor

UFC Futures: St-Pierre vs Robert Whittaker or Conor McGregor

St-Pierre pentru a lupta fie Whittaker sau McGregor 

Este o dovadă a legendei sale că Georges St-Pierre ar putea pur și simplu să facă un pas înapoi în octogon după o absență de patru ani și să câștige un campionat la o clasă de greutate mai mare.

St-Pierre became a two-division champion, only the fourth in UFC history after he choked Michael Bisping unconscious. That win not only cemented St-Pierre's legacy but sent a sharp message to every fighter in the UFC: GSP s-a întors! Și vrea mai mult.

Cei doi concurenți pentru St-Pierre sunt campionul interimar la categoria mijlocie Robert Whittaker și campionul la categoria ușoară Conor McGregor. Whittaker este neînvins la categoria mijlocie (7-0) și a învins-o pe aparent de neoprit bruta cubaneză Yoel Romero pentru a captura centura.

McGregor, băiatul de aur al UFC în absența lui St-Pierre, este inactiv după ce a capturat categoria ușoară. centură, dar a luptat la greutatea welter. Doi atacanți grozavi și două teste serioase pentru St-Pierre, dar doar unul ajunge să se lupte cu el. Defalcăm șansele ambelor lupte.

Georges St-Pierre (+150) vs Robert Whittaker (-185)

Georges St-Pierre vs Robert Whittaker

St-Pierre a deschis ca favorit at -135 dar pariorii l-au aburit rapid pe Whittaker și din motive întemeiate. Numit corect „Bobby Knuckles”, Whittaker a eliminat patru dintre cei șapte adversari ai săi la categoria medie și ar putea fi cel mai dur adversar al lui St-Pierre de până acum.

Nativ din Noua Zeelandă, Whittaker este versat în aproape toate stilurile de lovitură: Karate, Box și Muay Thai, având abilități în lupte și Jiu-Jitsu brazilian.

Whittaker are o apărare împotriva luptării de 86% și a predat luptările doar în fața a doi luptători la categoria mijlocie: Yoel Romero și Souza, cei mai buni luptători din divizie. Whittaker este greu de înlăturat și va reveni imediat. Whittaker poate merge cu ușurință în cinci runde.

Dacă St-Pierre se confruntă cu Whittaker, el nu își poate permite să se obosească încercând să lupte cu Whittaker. Dacă alege să stea alături de el, s-ar putea lumina. Whittaker este o versiune superioară a lui Bisping și are deja o victorie în fața unui luptător puternic precum Romero.

Cel mai important, este înfometat de șansa de a deveni un superstar.

Georges St-Pierre (-160) vs Conor McGregor (+130)

Georges St-Pierre vs Conor McGregor

În ceea ce privește luptele pe bani, aceasta este de departe cea mai bună luptă pentru St-Pierre.

Deschiderea la -150, banii au intrat deja pe „Rush” învingând „Mystic Mac” și acesta este dintr-un singur motiv: lupte. St-Pierre este lăudat drept cel mai bun luptător al MMA, iar slăbiciunea lui McGregor este lupta. McGregor va fi, de asemenea, luptătorul mai mic aici și are un rezervor de benzină care se epuizează în jurul rundei a treia. St-Pierre are o șansă grozavă nu doar să-l învingă pe Mac, ci și să-l termine.

Dar St-Pierre ar trebui să fie obosit de puterea knock out a lui McGregor cu un singur pumn. St-Pierre a mai absorbit lovituri de la lovitori grei, dar niciunul dintre ei nu a lovit la fel ca McGregor, al cărui pumn stânga a fost supranumit „Death Touch”. McGregor poate fi depășit în aproape toate aspectele MMA de aici, dar va avea proverbiala „șansa unui pumn” și un singur pumn este tot ce are nevoie.

Dacă se va întâmpla această luptă, ar putea doborî recordurile de venituri UFC. Există mai multe de câștigat aici pentru McGregor, care ar putea deveni primul om care l-a lovit pe St-Pierre, dar nu dacă GSP îl depune primul. Oricum ar fi, aceasta va fi o mega luptă care va avea rezultate.

Alți potențiali oponenți ai lui St-Pierre

Dacă nici Whittaker, nici McGregor nu sunt disponibile pentru St-Pierre, există o listă completă de alte lupte care au sens, începând cu actualul chest welter, Tyron Woodley.

De trei ori campion în apărare i-a întors pe Demian Maia și Stephen Thompson și își cere propria „luptă pe bani”. Înfruntarea lui Woodley îi permite lui St-Pierre să devină de patru ori campion la categoria welter, un alt record UFC pe care îl poate atinge.

Aceasta este o șansă lungă, dar dacă St-Pierre alege să rămână la categoria mijlocie, el poate îndeplini în sfârșit. superlupta mult întârziată dintre el și fostul campion la categoria mijlocie Anderson Silva.

Brazilianul are o singură victorie în ultimii patru ani, dar este încă un nume cunoscut printre. Păcat că a fost arestat cel mai recent pentru a doua încălcare a drogurilor. Silva se confruntă acum cu o suspendare îndelungată, iar la 42 de ani, acesta ar putea fi sfârşitul lui.

Indiferent cu cine se confruntă St-Pierre, va fi un eveniment masiv, iar Românias se va aduna la favorita lor case de pariuri sportive onlinebonusurile de înscriere oferite pentru jucătorii noi, chiar și pentru jucătorii ocazionali le este ușor să se alăture distracției. În lumea imprevizibilă a pariurilor UFC, St-Pierre rămâne o piatră pentru parori și ar fi păcat să ratezi bani aparent ușori.

*Notă: toate cotele de pariere sunt de la Bodog

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri UFC

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile par optimiste pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Urmtorii luptători UFC de urmărit|| |1300 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrecei mai buni luptători UFC din toate timpurile| ||1310.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?