Mar, 10.04.2018 - 04:22 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 10/04/2018 - 04:22 EDT

Cote viitoare UFC: Cine se luptă Brock Lesnar?

UFC Future Odds: Who is Brock Lesnar Fighting?

Brock Lesnar pregătit pentru întoarcerea UFC|| |663

The cat is out in the bag. Brock Lesnar is coming back to the UFC while still competing with the WWE. Lesnar, one of combat sports' biggest stars if not the biggest, is a box office monster for both UFC and WWE and it only makes sense for him to have the leeway to negotiate his contracts.

Dana White | ||666confirmed în timpul conferinței de presă dinaintea luptei UFC 223 despre revenirea lui Lesnar și au apărut mai multe rapoarte în urma Wrestlemania că a resemnat un contractnou contract|| |669 with the WWE. It's a question of when Lesnar returns as he still has to re-enter the USADA drug testing pool and has to finish his suspension following his positive test after his UFC 200 bout against Mark Hunt.

Este o veste mare, dar nu este șocant, deoarece Lesnar era încă sub contract cu UFC și și-a exprimat în mod repetat interesul de a lupta din nou. Lesnar, 40 de ani, are 4-3-1 sub UFC și a deținut odată campionatul la categoria grea înainte de a-l lăsa în fața lui Cain Velasquez.

Datorită puterii sale de stea, White a declarat că probabil se va lupta cucâștigătorul Stipe Miocic și Daniel Cormier stabilit pentru UFC 226 în timpul Săptămânii Internaționale de Luptă.

Brock Lesnar vs Stipe Miocic sau Daniel Cormier

UFC 226

Nu ar fi necesară o „reglare” și având în vedere vârsta lui Lesnar, are nevoie de cele mai mari lupte cât mai curând posibil. UFC este înfometat de bani, iar lipsa altor vedete face ca această luptă să fie o problemă. Întrebarea este cine câștigă între Miocic și Cormier?

Amândoi bărbați au dominat. Miocic nu a pierdut nicio luptă de patru ani și a răzbunat acea înfrângere în fața lui Junior dos Santos cu un KO în primul tur. El a „curățat” aproape divizia și nu există concurenți excepționali, motiv pentru care este programat să lupte împotriva lui Cormier.

Cormier este neînvins la categoria grea și deține victorii notabile în fața fostului campion UFC Josh Barnett și Frank Mir. Singura lui pierdere din cariera sa în MMA a venit împotriva lui Jon Jones și cu recentelescandaluri de dopaj ale lui Jones, acele pierderi par aberante.

Miocic este favoritul meritat. (-190) datorita dimensiunii si boxului. Cormier (+155) va avea un dezavantaj de atingere și va avea dificultăți în a reduce distanța pe Miocic care îl poate desprinde. Puterea lui Cormier, lupta lui, ar putea fi redusă și de pedigree-ul de lupte al lui Miocic.

O victorie pentru oricare dintre luptători sporește foarte mult puterea lor de stea și justifică o „super luptă” cu Lesnar.

Superfight cu Jon Jones și alți concurenți

UFC Futures

În afara Miocic și Cormier, mai există o singură luptă notabilă pentru Lesnar: Jon Jones (+300).

Fiul risipitor al UFC își așteaptă soarta după un alt test pozitiv pentru droguri de îmbunătățire a performanței (PED) în lupta sa împotriva lui Cormier. Jonesarăta oribil în audierea sa cu Comisia de atletism de stat din California (CSAC) și a fost amendat și i s-a retras licența de luptă. Acest lucru s-ar putea transforma într-o pedeapsă mai drastică din partea USADA, deoarece el este un infractor recidiv.

Jones ar putea avea în vedere o suspendare de doi până la patru ani de la USADA și acesta a fost cazul, lupta cu Lesnar ar putea fi totul dar mort. Dar dacă el, din nou, primește doar o palmă pe încheietura mâinii și o interdicție de un an, cronologia s-ar putea alinia perfect cu revenirea lui Lesnar. Jones contra Lesnar va fi cu ușurință cea mai mare luptă pe care o poate face UFC.

Dacă niciuna dintre opțiunile de mai sus nu funcționează, UFC l-ar putea „hrăni” pe Stefan Struve (+850) lui Lesnar pentru a-l face să arate bine. Olandezul are, de asemenea, șapte picioare și îl va depăși pe Lesnar, făcând aceasta o luptă ciudată de proporții gigantice.

Lesnar vs Ngannou

Concurentul de la greutatea grea Francis Ngannou (+900) și ela strigat Lesnar recent. Cameruneanul nu a încercat să-l detroneze pe Miocic pentru titlu, dar are fizicul și puterea knockout pentru a face o luptă ademenitoare cu Lesnar. Deși Ngannou ar fi mai bine să revină pe coloana de victorii pentru a vinde cu adevărat această luptă, iar UFC ar putea să nu fie dispus să riste ca niciunul să piardă unul față de celălalt.

O revanșă cu Mark Hunt (+2500) ) este puțin probabil. Alte lupte nelistate includ o potențială revanșă cu fostul campion Cain Velasquez sau o luptă împotriva starului în devenire Derrick Lewis, „Fiara Neagră”.

Indiferent, Lesnar este remiză aici și chiar dacă este un luptător necunoscut sau o cutie de roșii literală, el devine cu ușurință vedeta de top a UFC odată ce schimbă oficial piele.

Cele mai bune case de pariuri sportive pentru UFC și MMA

Întoarcerea lui Lesnar la UFC îi entuziasmează atât pe fanii de lupte cât și pe cei de MMA. Nenorocitul naturii este un talent care se întâmplă o dată în viață și, odată ce numele lui este aruncat împotriva mai multor luptători, așteptațipari sportive online la deschide repede linii pentru el. România va fi printre primii care vor intra în acțiune și, din fericire, aceste cărți le servesc. 

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi vedete incitante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șideveni un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale sale, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un mare pariu pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Urmtorii luptători UFC de urmărit|| |1303 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1313.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra „Cowboyului”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?