Vineri, 23.06.2017 - 19:11 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 23/06/2017 - 19:11 EDT

Predictii UFC Fight Night: Michael Chiesa vs Kevin Lee

UFC Fight Night Predictions: Michael Chiesa vs Kevin Lee

Cartel UFC Fight Night

Deși sunt clasați în primele zece, atât Chiesa cât și Lee sunt relativ necunoscute pentru mediaUFC, dar nu pentru mult timp. Cei doi au făcut furori la 155 în ultima vreme. Chiesa se află într-o serie de trei victorii consecutive, a trimis ultima dată pe celebrul jiu-jitsu brazilian centura neagră Beneil Dariush în aprilie anul trecut și trebuia să se lupte cu Tony Ferguson, dar a fost exclus din cauza unei accidentări. În absența sa, Kevin Lee a întocmit o serie de victorii de patru lupte, ultimele trei ajungând prin terminare.

Cei doi se întâlnesc la înălțimea puterilor lor.

Chiesa vs Lee UFC Fight Card & Odds

Predicție TAKE CHIESA (+115) Bodog

Această confruntare nu ar fi putut pune încă doi luptători opusi. Chiesa este un paros, ușor, cu tatuaje sportive și o barbă de om de peșteră. Se antrenează din munți din Washington într-o sală mică, dar proeminentă de Sik-jitsu, alături de Julianna Pena și Sam Sicilia.

Este un specialist în supunere și are centură violetă în BJJ, dar a învins mai sus- luptători de rang ca Dariushul menționat mai sus. Chiesa este slăbănog, dar este înșelător de puternic, iar stilul său incomod și agresiv de luptă le dă chiar și celor mai pricepuți luptători multe probleme.

Lee, pe de altă parte, arată rolul unui erou de acțiune modern. Arătând de parcă ar fi fost sculptat în piatră, Lee provine din Michigan, dar se antrenează în căldura uscată a deșertului din Las Vegas sub Xtreme Couture. Luptător din Divizia I NCAA, Lee a trecut la MMA și a rămas neînvins până la debutul său la UFC împotriva lui Al Iaquinta. Puterea lui este luptarea lui, dar lovirea lui merge bine. Acesta va fi cel mai mare avantaj al lui și va trebui să lupte și în sens invers pentru a menține lupta în picioare.

Laplus cote, Chiesa este cel mai bun pariu în acest loc. În timp ce Lee are abilitățile mai bine rotunjite, Chiesa excelează în categoria grappling și aceasta este ceea ce va decide lupta. Lee nu este un lovitor puternic, iar Chiesa are o falcă de fier. Într-o luptă în cinci runde, care va testa uzura ambilor bărbați, căutați ca Chiesa să se prindă de Lee și să-l frustreze până când în cele din urmă îl forțează să facă o greșeală în timp ce se scufundă în sufocarea lui mortală din spate. Chiesa il va face pe Lee să plătească pentru insultele sale anterioare.

Cele mai bune alegeri UFC - 10 iunie 2017

Acest card UFC subevaluat are o mulțime de lupte care merită pariate.Justin Kish (-110) se înfruntă pe Felice Herrig (-120) în ce ar trebui să fie un arzător de hambar în divizia 115 feminin. În timp ce Herrig a demonstrat o îmbunătățire mentală în ultimul timp, Kish posedă stilul agresiv care îi dă de obicei atacuri și acest lucru ar trebui să-i câștige Kish încuviințarea judecătorilor.Josh Stansbury (-175)se luptă cu Jeremy Kimball (+145) în concursul clasic „grappler versus striker”. Kimball are avantajul izbitor, dar este lipsit de apărare la sol. Căutați-l pe Stansbury să-l doboare și să-l controleze.

Uită-te la Joachim Christensen (+265) pentru a reuși, eventual, o supărare împotriva noului venit Dominick Reyes (-350). Americanul are toate caracteristicile unui tânăr candidat, dar a trecut de prima rundă doar o singură dată. Dacă nu poate termina rapid Christensenul durabil, danezul poate încurca lupta și chiar îl poate răni pe Reyes cu ghișeele sale.Casamente sportive oferă, de asemenea, opțiunea parlay opțiunea strategie alternativă de pariere, deoarece pariul a doi luptători împreună crește dramatic câștigurile potențiale. Verificați acest lucru dacă un pariu direct nu se potrivește stilului dvs.

Cartea principală (TSN 5, 21:00 ET)

 • Michael Chiesa vs Kevin Lee 
 • Johny Hendricks vs Tim Boetsch
 • Felice Herrig vs Justine Kish
 • Joachim Christensen vs Dominick Reyes
 • Tim Means vs Alex Garcia
 • BJ Penn vs Dennis Siver

Cartea preliminară (Fight Network, 20:00 ET)

 • Clay Guida vs Erik Koch
 • Vitor Miranda vs Marvin Vettori
 • Carla Esparza vs Maryna Moroz
 • Devin Powell vs Darrell Horcher

Cartea preliminară (UFC Fight Pass, 19:00 ET)

 • Jared Gordon vs Michel Quinones| ||751
 • Tony Martin vs Johnny Case
 • Joshua Stansbury vs Jeremy Kimball

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :UFC News

  Mai multe articole...
  Știri UFC - 17/12/20
  Recenzia 2020 
  The 2020 Review

  UFC în 2020 a văzut 38 de evenimente majore în 5 țări de pe glob, cu o serie întreagă de noi staruri interesante, precum și lumina stinsă a foștilor mari în timp ce se retrag din luptele profesionale. Anul acesta a fost în umbra pandemiei, dar lucrurile arată optimist pentru 2021.

  Vom trece princele mai bune momente ale UFC în 2020 and look to cele mai așteptate lupte UFC din 2021.

  UFC News - 16/06/20
  Zece cele mai amuzante tweet-uri de pe Twitter-ul lui Conor McGregor 
  Ten Funniest Tweets from Conor McGregor's Twitter

  Conor McGregor a reușit să depășească UFC șidevenit un superstar internațional prin capacitatea sa de a se autopromova.

  Luptătorul a combinat knockout-uri devastatoare în octogon cu oprezență ucigașă în rețelele sociale pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți luptători din ultimul deceniu. Aruncăm o privire la zece dintre cele mai amuzante tweet-uri ale lui, care includ prăjituri, auto-promovare și chiar un pariu mare pierdut.

  Știri UFC - 02/04/20
  Viitorii luptători UFC de urmărit 
  Upcoming UFC Fighters To Watch

  Luptătorii UFC vin și pleacă, dar superstarurile sunt pentru totdeauna. Pe măsură ce Ronda Rousey a continuat, Amanda Nunes a dusluptătoare UFC la noi culmi și s-a impus ca una dintrece mai bune luptătoare UFC din toate timpurile| ||1346.

  Conor McGregor încă mai iese, dar oameni caKhabib Nurmagomedov și Israel Adesanya au preluat cu bucurie torța caurmătoarele superstaruri ale UFC. Dar cine mai sunt viitorii luptători UFC de urmărit?

  Știri UFC - 22/01/2020
  A stabilit Conor McGregor un nou record UFC cu Knockouts la trei divizii de greutate? 
  Did Conor McGregor set new UFC record with Knockouts at three Weight Divisions?

  Cu victoria sa asupra lui „Cowboy”, irlandezul a pretins că este primul luptător din istoria UFC pentru a câștiga prin Knockout în trei divizii de greutate diferite. Dar este un record nou?